Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Hey księżniczki
Ale naskrobało to oceanarium musze nadrobić 😁
hihi dzis sobota mała kopie jak dzik a męża mam w pracy nic z niego nie mam...
dzisiaj sobota to pewnie was wywieje z akwarium i mało aktywne bedziecie 🙂 cmooki:*

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejka dziewczynki 🙂
Aduś, może rzeczywiście udaj się do lekarza bo ostatnio jest Ci tak często słabo i rzutuje to na dziecko więc nie ma co ryzykować. Wiem, że na osłabienie jak i wzmocnienie fizyczne i psychiczne jest magnez z wit B6 bo mi lekarz kazał brać 4 razy dziennie także może to Ci pomorze biedulko. I tak to jest w życiu, że wszystko na głowie kobiety... i jakim kosztem ehh 😞

• Mamusia
hej 🙂 troche nadrobilam wczorajsze zaleglosci. Ja niestety nie mam fotki zrobionej mojego brzusia aktualnie a cyfrowke na reklamacje oddalam moze jutro cos wymysle 🙂 Dzis pustki tu jakies ale sie nie dziwie kazda mężem zajęta 🤪 ja tez uciekam moze bede miala czas pozniej to zajrze

• Mamusia
hej 🙂 troche nadrobilam wczorajsze zaleglosci. Ja niestety nie mam fotki zrobionej mojego brzusia aktualnie a cyfrowke na reklamacje oddalam moze jutro cos wymysle 🙂 Dzis pustki tu jakies ale sie nie dziwie kazda mężem zajęta 🤪 ja tez uciekam moze bede miala czas pozniej to zajrze

• Mamusia
Hej Kochane Grubasy !! 🙂 Ja na nogach szczerze od niedawna wstałam jak mąż przyszedł z nocki objadłam go z zapiekanek po 6 rano do tego zjadłam kilka cukierków i poszłam spowrotem spać hi hi hi 😁 Teraz jem śniadanie bo strasznie głodna się obudziłam 😁 Adusia co się stało, że więcej nie zajrzysz ?? Ej nie wygłupiaj się przecież to Ty założyłaś ten wątek i żeby nie Ty to Nas też by tu nie było !! 🤨 Chyba mąż nic Ci nie przygryzł na Nasz temat ?! 🤔 Bo chyba żadna dziewczyna Cie niczym nie uraziła ?? 🥴 Ja czuję się super ale tak jak Ninka- plecy coraz bardziej bolą 😮

dziewczyny to nie przez Was,będę tęsknić ale dopóki jestem kontrolowana na każdym kroku to nie będę pisać,jeśli piszę tutaj to po to,zeby się z Wami dzielić a nie z kimś innym.
oczywiście i tak zajrzę codziennie,żeby zobaczyc co u Was,bo bym sie zatęskniła 😞
Buziaczki

• Mamusia
Adusia zaglądaj do Nas bo co mu tu bez Ciebie zrobimy !! 😲 Zawsze chociaż napisz jak się czujesz i jak dzieciaczki. Jeśli Cie ktoś kontroluje to nie dziwie się, że nie chcesz pisać bo ja miałam taką sytuację na NK ze zdjęciami i usunęłam wszystkie bo nie lubię sprawdzania i szpiegowania !!!!!! 😠

• Mamusia
Mój też mnie szpiegował jak byliśmy na odległość 😠 Jest zapalonym komputerowcem a więc bez najmniejszego problemu wkradał się do mojego komputera i czytał wszystkie wiadomości i przeglądał historię a ja nawet nie miałam o tym zielonego pojęcia 😠 Oj to były ciężkie czasu 🙃

• Mamusia
Tak akurat 🤔 A na nosie rośnie Ci już wielki owłosiony pieprzyk jak u czarownicy !! 😁 😁 Po prostu u czyiś dzieci prędzej człowiek coś drażni ja też tak mam. Wiem, że dla mojej Alusi będę mieć cierpliwość ale obce, niegrzeczne to mnie moment denerwuje tak, że bym mu przypieprzyła w dupę 😁