Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Wygląda super !! Mniam ale właśnie zjadłam cukierka i nie mam ochoty na słodkie 😉 Ale ciasto ślicznie zrobione jak ze sklepu 😉

Kasia, ja bym zjadła pół blachy ciasta ii nawet jakbym zobaczyła kolejne to i tak bym miejsce znalazła 🤪 Ja tak uwielbiam jeść...całe życie 😁
A chomiki jakie śmieszne 🙂 hihi. Tylko jak się urodzą to odstaw samca, bo małe zje.

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
I znowu będzie dług gonił dług, jak już nawet powoli wychodziliśmy na prostą. Nawet jak wypłaci, a on zjedzie stamtąd, to ta wypłata starczy na chwilę, a potem co?? Jeszcze tyle rzeczy do kupienia... A zresztą, za co tu żyć 😞 Dosyć, że go nie ma, to jeszcze nie płacą... nie no... masakra. Już nie mam siły psychicznie 😞

• Mamusia
Klimat klimatem ale mama tak mnie pasła ha ha ha 😁 Kurcze Ninka najgorsze co może być to martwić się o kasę 😠 Tym bardziej teraz nie powinnaś się o to martwić jak jesteś w ciąży. Twój mąż pewnie też wkurzony i załamany bo musi martwić się nie tylko o siebie ale i o Ciebie i synka bo chociaż, że w brzuszku a już tyle potrzebuje. Mi też chce się ciasta obojętnie jakiego ale jutro wyjdę kupie produkty i zrobię manniaka i sernik na zimno 😁 A wiecie jakie mi się zrobiły rozstępy pod brzuchem właśnie przez to, że mi tak brzuch wysadził 😮 Pocieszam się myślą, że zbieleją i nie będą aż tak widoczne a nigdy nie lubiłam świecić gołym brzuchem 😉

• Mamusia
Kasiu, bo Ty wolisz świecić cyckami zamiast brzuchem 😁 hihih 🙃
Ale zobacz jak Ty masz brzuch daleko przed cyckami 😉
Ja lubiłam pistolety i samochody, ale barbie też miałam 😁
Teraz Oliwka widocznie ma ochotę na męskie zabawy 😁
Mąż mi nie chciał mówić co tam jest grane, ale wyciągnęłam z niego i teraz się denerwuję, aż mi słabo. Najgorsze, że łzy mi nie chcą lecieć, a jak się wypłaczę to mi lepiej. Niech ktoś mi łóżko pościeli, bo pies ma focha i mówi że nie pościeli 😉

• Mamusia
Ty!! Ja Ci dam Carlosa 😠 Bym musiała mieć katastrofalną depresję poporodową, żeby tak dziecko nazwać 😁 hahaha
Masz tu linka Aga... tu nawet piszą, żeby w czasie ciąży ich nie trzymać razem...ale to zależy chyba czy syryjskie czy dżungalskie.
http://zapytaj.com.pl/Category/010,005/2,102106,Czy_mozna_trzymac_chomiki_samca_i_samice_kiedy_samica_jest_w_ciazy.html

• Mamusia
Ha ha to fakt Nina uwielbiam dekolty i CHODZIŁAM w nich kiedyś a teraz to mam dekolt- brzuch hi hi hi 😁 Każdy ma jakieś problemy finansowe- takie czasy 🤨 Mój pracuje ma stałą pensję ale jakby zrobił kilka nadgodzin to było by też dużo lepiej. A najgorsze, że jeszcze kilka rzeczy zostało do kupienia dla Alicji i dla mnie do szpitala 😮 No i jeszcze komoda i łóżeczko zostało do kupienia ach ...... głowa mała a trzeba było dzieckiem zostać to człowiekowi się spieszyło do tej dorosłości 🤔

• Mamusia
Narobię Wam ochoty bo właśnie szykuje zapiekanki z serem i pieczarkami przywiozłam z Polski remuladę taką jak leją do hamburgerów albo zapiekanek mniam mniam 😁 😁 Ja to już mam tyle wózków upatrzonych, że nie wiem sama który mi się podoba 🙃 Będę myśleć jak się Alusia urodzi jak będę pewna na 100 % po urodzeniu, że to dziewczynka to będę chciała coś z fioletem i różem i mogą być jakieś wzorki, np. kwiatki 😁 😁

• Mamusia
No z kasą to ile by nie było- zawsze jest mało i przydałoby się więcej... My też mamy trochę długów ale w międyz czasie je spłacamy i kupujemy wyprawkę. Ważne, że zostały tylko kosmetyczne rzeczy do kupienia i parę cieplejszych rzeczy na zimę, to tyle, bo reszta prawie dopięta na ostatni guzik. Mój mąż po dwóch nockach ma teraz dwa dni wolnego, w ramach których dorabia, a i tak co zarobi to mało, takie to życie...Dzisiaj odsypiał nocke i psozedł na fuche więc wróci koło 23, a jutro z rana od nowa do wieczora i niedziela normalnie do pracy- Masakra! Tak mi go szkoda, ale ważne, zę on lubi robić i jeszcze nie słyszałam, żeby narzekał lub się wymigiwał. Suma sumarum głowa do góry- nie ma przecież takich pieniędzy, za które można by łoby kupić te nasze szczęścia w brzuszku więc to najważniejsze, że je mamy!! 🙂 😉

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Narobię Wam ochoty bo właśnie szykuje zapiekanki z serem i pieczarkami przywiozłam z Polski remuladę taką jak leją do hamburgerów albo zapiekanek mniam mniam 😁 😁 Ja to już mam tyle wózków upatrzonych, że nie wiem sama który mi się podoba 🙃 Będę myśleć jak się Alusia urodzi jak będę pewna na 100 % po urodzeniu, że to dziewczynka to będę chciała coś z fioletem i różem i mogą być jakieś wzorki, np. kwiatki 😁 😁

Popieram gust Kasiu- ja właśnie mam taki wózek w kolorach fiolet i róż także się nadaje i jest taki słodki. Oczywiście jest trzyfunkcyjny ale zużyję tylko gondolę, a później kupię sobie typową spacerówkę w kolorze fioletowym bo coś mnie ciągnie do tego koloru 🙂Mi w szpitalu inny lekarz niż mój przy studentce potwierdził, że to dziewczynka więc chyba zmian być nie powinno także wózek powinien pasować 😉

• Mamusia
Marta święte słowa najważniejsze, że mamy te nasze pociechy w brzuszku. Teraz się tylko modlić żeby się zdrowe porodziły i żebyśmy my szybko doszły do siebie 😉 Kasy zawsze jest za mało fakt a im więcej jej człowiek ma tym wydatków więcej i na jedno wychodzi. Najważniejsze jest zdrowie i miłość a problemy takie jak finansowe trzeba rozwiązywać w spokoju i powoli. Zawsze się znajdzie jakieś wyjście z sytuacji 😉

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_74_10751_-1_14602_101353_10001_
to jest kolorystyka która mi się podoba 😁
Ale wózek tak nie za bardzo aj sama już nie wiem co mi się podoba 🙃

Kasia, kolory świetne 😁 Też bym takich szukała, gdybym miała mieć dziewczynkę 🙂
A wiecie, że ja piję kakao?? 😁 mmmm jakie dobre 🙂
Już dwa dni ta piosenka leci u mnie w kółko 😁 Może się komuś spodoba 🙂 Klip jest zrobiony w 3D, ale ja gdybym nie przeczytała, to bym chyba nie zauważyła 😉 Zawsze byłam bardzo spostrzegawcza hahaa.
http://www.youtube.com/watch?v=uN0SAaHNmjM&feature=related

• Mamusia
Aga fajne też te wózeczki a kolory podoba mi się 19, 2 i 16 ten różowy z czarnym ładny to numer 4 ale za bardzo jasny gondola spoko ale spacerówkę bym musiała ciągle prać. Mówię o wózkach z linku:
http://allegro.pl/raf-pol-wozek-fenix-3w1-gleboki-spacer-fotelik-i1228301287.html

• Mamusia
Zwłaszcza jak turyści przyjeżdżali do hotelu i jeszcze mieli focha na mnie, że nie ma morza 😁 Cóż, ukradli i przenieśli je trochę dalej i nie ma 😉 Dobra, lecę spać Moje Drogie Dziewczynki 😘
Ero snów Wam życzę 🙂 Chociaż.... nie tylko snów 😉 hihi.
I się zacznie... ja pójdę, a wieloryb i delfin zaczną gadać o kołdrowaniu 😁
Paprykarz szczeciński robiony w Radomiu hahahah 😁 Nie lubię go 😜 Taka ze mnie szczecinianka 😉
Dobranoc 😁

• Mamusia
Ha ha ha no tak jak to facet wpuścić do biura to atrament wypije 😁 mój to nawet pościeli nie oglądał co kupiłam bo on się nie zna i pozostawia wszystko w moich rękach 😁 Wózek będziemy wybierać razem ale tylko dlatego, że z nim muszę skonsultować cenę no i żeby spojrzał na niego ogólnie czy masywny będzie a nie jakiś bubel co mi się zaraz rozkraczy 🙂

Cześć dziewczyny 😁
Zaraz nadrobię to co naskrobałyście 🙃
Mały wstał po 6.30,liczyłam,ze Andrzej zrobi mu kaszkę i będę mogła poleżeć jeszcze ale gdzie tam 😠,nawet wczoraj nie pomógł mi w kąpieli ani nie zaproponował,ze pośpi z małym,a Oskar daje w kośc od tygodnia,bo się przebudza z płaczem,wierci,a ja na każde jego poruszenie się budzę,bo tak czujnie śpię 😞,do tego przez ból pleców nie moge usnąć...i tak nie przespałam całej nocy od tygodnia,jestem padnięta,jest mi słabo 😞
A dzisiaj od rana miałąm znowu 3 skurcze,wziełam no-spe forte,ale pójdę chyb aszybciej do lekarza 😞
Mąż się nie odzywa,no może oprócz bułki ci kupiłem,teraz wyszedł nawet nie wiem gdzie

Dobra pomarudziłam od rana 😞....jem śniadanko 😁