Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

SylwiaC napisał(a):
najprawdopodobniej będzie Sebastian chyba juz sie nic nie zmieni hehe

Ładne imię,zawsze mi sie podobało 😁,u nas propozycje były: Sebastian,Alan,Kacper,Wiktor...a nasz synek wybrał Alan 😁...wylosował z karteczek 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja chciałam takie imię 😁 Ale mój mąż był przeciwny 😜
Wiem, że Beata ma taki opis, ale to chodzi o rasę...tak mi się wydaje 😁 Chyba, że nazwała psa Akitka, rasy Akita 😁 haha
Ja nawet nie wchodzę w tego linka, bo nie mogę czytać takich rzeczy.
Kurde, jakoś mi tak smutno się zrobiło, że nikt się nie przejmuje tym, że jestem w ciąży 🤨

naylaaa napisał(a):
Ja chciałam takie imię 😁 Ale mój mąż był przeciwny 😜
Wiem, że Beata ma taki opis, ale to chodzi o rasę...tak mi się wydaje 😁 Chyba, że nazwała psa Akitka, rasy Akita 😁 haha
Ja nawet nie wchodzę w tego linka, bo nie mogę czytać takich rzeczy.
Kurde, jakoś mi tak smutno się zrobiło, że nikt się nie przejmuje tym, że jestem w ciąży 🤨

No ja też myślę,ze kupiła Akitę,ale chciała tego dużego.Na pewno sie dowiemy dzisiaj 😁
Kochana nie martw się,nie jesteś sama...mna też nikt się nie przejmuje 😞,teściowa woli pić,mój ojciec to chyba numer zapomniał,bardziej sie koleżanki przejmują no i Wy 🙂

• Mamusia
Ada, zapomniałam o Tobie 😞 Tobą się też nikt nie przejmuje... 😞
Jakich mamy wspaniałych ludzi wokół siebie... Ale w 8 i 9 miesiącu to się skończy... nie będę latać jak pierdolnięta i załatwiać za kogoś spraw. Nikt nie uważa, że mam prawo być zmęczona, bo jestem na baterie przecież 🤪 Mam dużo energii, ale przecież nie 24 h na dobę.
Wczoraj była u mnie tak koleżanka, siedziała 6h 😁 ale jak miło nam się gadało 🙂 Zauważyła, że mam żółte powieki i co chwilę kazała mi iść do lekarza, żeby sprawdzić co to jest. Przynajmniej koleżanki się o mnie martwią 😁

• Mamusia
Widziałam że mierzylyscie sobie obwody brzuszkow no wiec ja na wysokosci pepka mam 92 cm 😎 ok uciekam teraz pozbierac brzoskwinie bo przez noc pewnie spadlo ich pełno a przy okazji zajrze do męża do zakładu poprzeszkadzam mu w pracy i powiem ze jego synus tak buszowal w brzuszku ze przyszlam do niego żeby go uspokoil hehe 🙂

No u mnie jest tak samo,mąz myśli,ze ja jestem robotem 😠...sprzątaj,gotuj,opiekuj się małym 24 h,śpij z nim,wczoraj jeszcze do mnie,ze ja mam z psem iść a na pytanie kiedy wkońcu śmieci wyniesie,usłyszałam-to idź wynieś...no i poszłąm jak wyszedł,z 4 workami(on magazynuje) i małym za rękę 🤪
Ja nie mam prawa byc zmęczona czy chora,nie może mnie nic boleć 😞,niby się przejmuje moim chorym kręgosłupem a wczoraj usłyszałam,że udaję 🤪....fakt opis rezonansu podrobiłam 🤪

No w sumie masz rację,ja miałam tak mało w pasie,przed pierwszą ciążą miałam 60 cm 🤪...kiedy to było 😮

Piorę ostatnią pralkę ciuszków na 62...nie wiem nadal gdzie to pochowam,wczoraj wyprane prasowałam ponad godzinę 🤪,ale tego jest 😮

• Mamusia
Będziesz miała w co stroić swojego księcia 😁 Dzisiaj co chwilę budziłam się w nocy...chyba organizm mnie przyzwyczaja do wstawania w nocy 😉
Ja myślałam, że mam dużo ciuszków, ale widzę że dużo też brakuje 😜 Nie mówiąc o innych rzeczach 🙂 Tylko czekać na męża wypłatę i poszaleć w sklepach 🙂

• Mamusia
oj mój brzuszek też już pokaźny jest hehe może dziś bede miala sesje zdjeciowa bo moja mlodsza siostra uwielbia fotografowac i strasznie mnie meczy wiec sie wam pochwale jaki to ze mnie grubasek 😁 jejku faktycznie czas wyprawke przygotowywac ale ja chyba bede prala i prasowala tak pod koniec pazdziernika a teraz trzeba powoli dokupowac to czego brakuje

• Mamusia
Ada ja dokładnie nie znam Twojej sytuacji ale najgorsze jest to że on się raczej nie zmieni mało który sie zmienia i raczej wyglada to tak ze po takich akcjach jest przepraszanie obiecywanie poprawy leczenie a po jakims czasie znowu zaczyna sie ... znam kilka takich przypadkow. Musisz sama przemyslec sytuacje i podjac decyzje my mozemy tu tylko Cie wspierac i to robimy ale to Ty decydujesz co zrobisz

hey oceanarium 🙂
KASIA!!! w końcu wróciła 😁 ale się działo tu... hehehe
Ninka trzymaj się na tej glukozie cytryne bier ze sobą:P
Aduś moje ty biedactwo... teraz czeka ciebie najtrudniejsza decyzja w całym życiu pamietaj że jestesmy z Tobą i zawsze ci jakoś pomożemy...Musisz być silna dla swoich dwuch małych królewiczów...
Witamy nową koleżankę 🙂 cieszymy się że grono się powiększa 🙂

Wiem wiem,najgorsze jest to,że ja bym odeszła ale kocham tego idiotę,ciągle wierzę,ze się zmieni....na razie i tak nic nie zrobię,bo nie mam wyjścia,wiec ma parę miesięcy na pokazanie,ze chce przestać pić 😠
Napisałam mu teraz dosadnego smsa...

umyłam okna a teraz siedzimy z Oskarem i słuchamy muzyki,mały tańczy i zaczepia psa 😁

Aa nie przejmuj się wraiatk ą co ludzi obchodzi w czym wozić bedziesz... kuzynka moja w czarnym wozi jak na pogrzeb wózek ale jej się podobał.. to indywidualna sprawa każdego co i jakie chce,, wiec o...
a gadac zawsze bedą chocbys szła z wszystkim różowym 😁
musimy liste dzisiaj zrobic to jeszcze rzeczy podokupuje 🙂 🤪

Aga ja usłyszałam od koleżanki znaczy się to nie moja koleżanka poprostu mnie nie lubi ta osoba żę zmarnowałm życię bo się póściłam 😁 😁 hahahaha i dlatego szybko slub biore żeby zatuszować to że sie póściłam 😁 hahah ale to nic że z moim 6 lat jestesmy to już nieważne ale się póściłam
ludzie sa podli i zazdrosni wiec tego nie zmienisz 😁

Mini23 napisał(a):
A zwierzyniec już nie śpi 😁 Kasia zostaniesz naszą Delfinicą? 😁 🤪
Aduś nie daj się mu złamać,niech cierpi tak jak ty musisz,dziś przeprasza jutro powtórka z rozrywki 😞 😠 ja szłam spać o 2 nad ranem jak mąż wychodził do pracy 😁 🤪
Wogóle wczoraj wieczorem się wkórzyłam bo dawna koleżanka z klasy jest ciekawa płci mojego maluszka 🙂 a że jest wścibska i wredna to jej nie podałam 😁 na co ona że "też mi coś wielkie tajemnice że po co ukrywać i że ona uważa że to chłopak" 😁 🤪 ale zonk 🙂
Po drugie pisałyśmy o wyprawkach i napisałam że ja kupuje pościel i ubranka unisex czyli zieleń,pomarańcz... a ona że zielony to chłopięcy kolor,a wózek zielony to też dla chłopców a nie dla dziewczynek,że jak urodze chłopca i będzie zielony to ok,ale jak dziewczynke i wsadze w zielony to będą ludzie gadać że tam mam chłopca i że głupia jestem że dziewczynke woże zielonym 😠 później przyjebała się do tego że mój mąż chodzi do pracy na 1-2 w nocy wraca 11-12 i że po pracy śpi tylko 2 godziny a reszte czasu spędza z nami,no i powidziała że go wykańczamy z Oliwią itp i na nic tłumaczenia że on nie chce dłużej spać bo potem źle się czuje...
Na koniec poszedł spór o butelki... bo napisałam jej że obudziłam męża aby zdecydował jakie butelki zamówić czy jedną za ok 30zł z przesyłką czy komplet 4 butelki,kubeczek,2 wymienne smoczki i 2 dydusie za 75 zł... a ona "bez przesady.... zeby budzic czlowieka po calej dobie nie spania zeby o jakies smieszne butelki pytac jakby nie mozna bylo tego jutro zrobic... zeby dziecko juz bylo na swiecie i nie mialo z czego pic to ok ale jeszcze kupa czasu a ty panikujesz jak ze sraczka" 😠 Tylko ona nie umie zrozumieć że mój mąż chce w tym wszystkim uczestniczyć,wczoraj chciał ze mną robić liste ale zasnął... no i napisała mi jeszcze że ludzie źle na to patrzą itp że mąż nie może się wyspać to jej odpisałam "ja w małżeństwo innych ludzi się nie wpierdalam więc im chuj do mojego" 🤪 a i jeszcze usłyszałam że może nie urodze w grudniu tylko w styczniu bo 3 tyg moge przenosić 🤪 🤪
A co wy o tym sądzicie rzeczywiście męża wykańczam i truje mu dupe wyprawką? No i jestem nienormalna bo zielony to dla mnie unisex i chce dziewczynke w zielonym wozić i ludzie będą źle gadać? 🤪 😁

Aga a Twoja koleżanka ma dzieci???
Mnie sie wydaje,ze Ci zazdrości,co ją obchodzi ile masz dzieci w tym wieku,ja mma 25 i tez dwójkę a mężatka jestem od 3 lat,od 17 roku życia sama na siebie pracuję i nie mieszkam z rodzicami 🤪

A swoje dziecko możesz wozić nawet w niebieskim,co to za pojebane podziały,wiadomo,ze na różowo się chłopca nie ubierze ale dziewczynkę możesz ubrać w każdy kolor i gdybym ja miałą córkę to bym ją w niebieski ubierałą,bo kocham błękit i turkus 🤪 a powiem więcej gdybym rodziła dopiero za rok i nie potrzebowała bym podwójnego wózka no i spodziewałąbym sie córki to kupiłabhym wózek który mi sie podobe-biało-niebieski z herbami klubu piłkarskiego LECH KOLEJORZ...gondola,torba,parasolka,spacerówka...wszystko w takich barwach 🤪

Ko[pnij tą koleżankę w dupę,niech sie sobą zajmie...poprostu zazdościa Tobie psuje nerwy 😠