Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ola ja mam tak często,ze mi tak słabo,raz czy dwa prawie zemdlałam 😞,odpoczywaj dużo!!! A jak sie martwisz to zadzwoń chociaz do lekarza

Laski a co myślicie o tym wózku?
http://allegro.pl/item1220655177.html

• Mamusia
A ja was dziewczynki doganiam z tym obwodem. Nina zapisz się na tą szkołę rodzenia bo warto naprawdę dużo fajnych rzeczy możesz się dowiedzieć ja jak byłam z Ewunią to chodziłam na szkołę rodzenia teraz to nie mieli byśmy z kim ją zostawić a zresztą to było z 1,5 roku term więc wiele pewnie się nie zmieniło.
Co niektóre wejdą w 30 tydzień ciąży niedługo ... jak to szybko leci ... ja planuję porządki od października zacząć i tak pewnie zacznę kupować rzeczy dla maluszka.

A jutro lecimy do moich rodziców więc w weekend będę nie w temacie o czym będziecie pisać jak zajrzę do was .A w sobotę na grzybki 🙂

• Mamusia
Mi się bardzo podoba ten wózek 😁 Najgorsze są te szerokie. I nawet niedrogi jak na podwójny 😁 przeczytaj opinie matek o nim.
30 tydzień to już normalnie ostatni dzwonek na wszystko 🙂 Ja dopiero 26... ale w 30 to chyba zacznę panikować 😁 Czekam na koleżankę, także uciekam na razie 🙂
Miłego zbierania grzybków 😁

a ja mam największy brzuch a najmniejszy obwód 🤪....jak 🤪 to możliwe???????
przed ciążą miałam ok.62-65 a teraz 97

no podoba misię ten wózek,z przesyłką 900 zł,bo z USA,tylko nie ma nosidła dla niemowlaka i musiałabym fotelik dokupić 😞

Byłam z małym w sklepie,robię teraz obiadek ale się strasznieeeee słabo czuję,aż mi babki w sklepie mówiły,że marnie wyglądam...no ale jak można dobrze wyglądać jak jest sie niewyspanym 🤪
mąż wróci to mam wszystko gdzieś..miałam prasować ale nie mam sił 😞

• Mamusia
Hej 🙂 ja również jestem grudniowa mamusia. Chciałam już wcześniej się odezwać na tym forum ale jakoś brakowało mi odwagi 🥴 ale postanowilam wkoncu napisac. Wy się juz dobrze znacie ale moze uda mi sie chociaz kilka ciekawych porad od bardziej doswiadczonych mam zdobyc 🙂

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
Witaj Sylwo 🙂
Super że się odważyłaś odezwać bo wiesz tak powiem ci po cichu tu są stuknięte brzuszki 🤪 wieloryby , orki, ośmiornice, krewetki , glonojady 😉

o widze że u Was tez zoo 😁 my mamy na stanie wieloryba orke hipcia i rekina 😁oj kurcze nie ma to jak z uśmiechem przebrnąć te trudnie miesiące. Pozdrawiam zoo grudniowe wieloryb październikowy 🙃

kurwa ten znowu najebany...3 dzień w tym tygodniu..pon,wczoraj i dzisiaj...teraz poszedł się dopić pewnie
powiem Wam jedno już nigdy między nami nie będzie dobrze
powiedział mi m.in.,że po urodzeniu zrobi test na ojcostwo a Oskar nie jest jego 🤪,a potem do małego-idź spytaj mamy gdzie jest twój tatuś,jeśli wie który to,albo kazał mi wypierdalać z pokoju a jak nie chciałam to otworzył szeroko balkon(gdzie mały lata po domu w body i rajstopkach tylko) i w drzewiach balkonu zapalił papierosa 😠
ja oczywiście go zdradzam z kim popadnie,co chwilę wyłączam telefon i się kurwię,że zależy mi tylko na mieszkaniu...a nawet nie chce reszty pisać,bo dużo tego
mam dość tego jebanego życia już

• Mamusia
Witam nową mamuśkę 😁 Nie bój się, my raczej nie gryziemy 😁
Śmiać mi się chce, że dziewczyny z października też mają zoo 😁 Ciekawe jak to wyszło hahaha 🙂
Chyba przez te gabaryty mamy takie skojarzenia.
Ada... takie słowa nie tylko bolą, ale i zabijają Twoją miłość do niego, ale on sobie z tego sprawy nie zdaje 😞 Odchodziłaś kiedyś od niego? Wyprowadzałaś się??

ja też już nie wierzę 😞
ja nawet nie mam gdzie iść 😞,musze wytrzymać do czasu jak wrócę do pracy i będę miała swoje pieniądze
rano przepraszał i obiecywał poprawę a wrócił najebany i zaczął we mnie,mały stał przestraszony...jak ja nie donoszę tej ciąży to tylko przez niego

• Mamusia
Ada nie pisz, że nie donosisz 😞 Bo aż mną zatrzęsło 😞 Nie wypowiadaj nigdy takich słów. Wiem, że nie masz dokąd iść, dlatego musisz wytrzymać, tylko czy dasz radę?? A dom samotnej matki??
A wcześniej mi chodziło czy kiedyś odeszłaś od niego, tak żeby odczuł, że może Ciebie stracić?

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
A nie masz żadnej koleżanki by na pare dni się wynieść i go zostawic? napisać list że odchodzisz i zobaczyć jego reakcje

To jest dobre wyjście, pod warunkiem, że będzie chciał żeby wróciła... a jak go to nie ruszy, to u koleżanki nie będzie mieszkać do marca 😞

• Mamusia
Nawet nie wiem co powiedzieć 😞 Jest mi tak szkoda dziewczyny, bo na pewno na to nie zasłużyła 😞 Ani jej dzieci 😞 Najgorsze jest to, że nie masz dokąd iść, a ja się naprawdę boję o Twoje bezpieczeństwo Aduś...i psychiczne i fizyczne... Ty już nie wiesz skąd brać siłę na to wszystko 😞

jestem z powrotem,mały śpi a ten na szczęcie wrócił i był cicho,ale już była afera
-on-gdzie ja mam spać , ja-nie jestem twoją służącą,żeby ci pościel rozkładać, on-za coś ci pieniądze daję,po cos tu jesteś , ja-sama sobie dziecka nie zrobiłam,ze w domu siedzę i on-tylko kto ci je zrobił...po czym już się nie odzywałąm,tylko go zjebałam,zeby był cicho bo małego obudzi,położył się i jak ja się myłam to zasnął.

Wiecie moge isć do koleżanki na parę dni ale co tak bez pieniędzy,a on jest uparty jak osioł i będzie pic codziennie wtedy i co zrobię,bo on wtedy będzie miał w dupie
nie mogę na rodzinę liczyć a do domu samotnej matki nie moge iść(myślałąm nad tym),bo on pąłci za żłobek a jak mi żłobek przepadnie to jak wrócę do pracy,nie będę miałą z kim maluchów zostawić 😞