Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym na miejscu Ady zrobiła tak dobra robimy testy na ojcostwo... jak sie okaże że sa twoje a są... to płacisz nam alimenty na dzieci i na mnie bo ja nie mam środków do zycia póki do pracy nie pójdę... i by sie okazało ż jego i by albo musiał płacić albo sie opamietał...

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja często słyszałam,że dlaczego dałąm dziecku Oskar naimię,bo to rzadkie imię,że powinnam dać popularne a teraz niektórzy ze zdziwieniem i oburzeniem 🤪 na mnie patrzą jak słyszą,ze drugi będzie Alan...a ja mam ich w dupie 😠...moje dzieci i moja sprawa,najwyżej one kiedyś będą miały do mnie pretensje 🤪

Ludzie juz są tacy zawistni i nie da się z tym rady... niektórzy robia to z zazdrosci inni z zawiści jeszcze inni bo niewiem czemu ale zawsze ranią.... w dupie z nimi wążne żeby nam sie podobała .. nam pasowało i my żebyśmy szczesliwe były 🙂

napisąłam mu-myślisz,ze zadasz takie pytanie i cała odpowiedzialnośc spadnie na mnie,kolejne przepraszam nie załatwi sprawy,nie wymaże słów-(tu nie będę wymieniać,bo wczoraj pisałam a dużo tego jest)
po mojej esce maż mi odpisał-nie mam podstaw,żeby ci nie wierzyć,ze tak było,więc po twojej esce mogę stwierdzić tylko,ze jestem skończonym dupkiem.

Aguś mój wójek w separacji ciotce alimenty na dzieci i na nią płacił bo ona nie miała środkó do zycia to był jego obowiązek na nia płacić dopiero przestał jak sie rozwiedli... 🤪

hahaha ja sie urodziłam 3 tyg po terminie ale 22 lata temu to nie było usg 😁 to terminy były wiecie jak ustawiane na oko...
a teraz po 10 dniach wywołują chyba... bynajmniej u nas jak sie orientopwałm...
Ada... ty się mu nie daj na litość ... niech dupek lata teraz przy tobie...
odpisz mu że jest skonczonym dupkiem..
a Aga ty sie już tak nie irytuj tylko obwód mierz brzucha bo zapomniłaś 😁

bosz ludzie są śmieszni 😁
ale nic z tym nie zrobi się 😁
jedynie mozna ich wyśmiać 😁
ja jak spotkam tą wariatkę to jej powiem że tak może sie i póściłam ale z miłości i dziecko bedzie kochane przez obojga rodziców i wychowane porzadnie jak na normalneo człowieka przystało a nie jak ona 😁 🤪

kurcze ale naskrobałyście przez moment 😮...dopiero nadrobiłam

Alimenty jak mieszkamy razem 🤪...wyobrażacie sobie to,to co chwilę wracałby pijany i9 robił awantury,bo go do sądu podałam...odpada
poza tym on oficjalnie zarabia po odciągnięciu na alimenty na Artura ok.700-800 zł

On nawet nie pamięta wczorajszej kłótni i nie tych badań na ojcostwo 🤪...nie odważy się ich zrobić a ja na swój koszt robić nie będę

eh... ja Adulka niewiem co ci poradzic... to takie trudne... tymbardziej ze ty jeszcze wsparca w rodzicach nie masz 😞 a żeby on sie zmienił też wątła spprawa... heh skoro juz tyle razy próbowaał;/

wózek ładny i niedrogi,już nam pokazywałaś,bo go pamiętam 😁

a ja mam parę propozycji,moze mi powiecie swoje zdanie 😁?
http://allegro.pl/kees-cabrio-wozek-dla-dzieci-rok-po-roku-i1220561046.html

http://allegro.pl/promocja-graco-wozek-podwojny-quattro-tour-duo-i1220655177.html - ten idzie 4 do 8 tyg,a ja dopiero mogę kupić jak dostanę becikowe i maż z ubezpieczenia,bo wcześniej nie będę miałą siana,więc dopiero bym wyszła na spacer po ok.2 miesiacach 😞

http://allegro.pl/www-e-graco-pl-wozek-graco-stadium-duo-2010-hit-i1229628655.html

ten co chciałam x-lander już odpada,bo jednak chcę jedno za drugim a nie obok

Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
kurcze ale naskrobałyście przez moment 😮...dopiero nadrobiłam

Alimenty jak mieszkamy razem 🤪...wyobrażacie sobie to,to co chwilę wracałby pijany i9 robił awantury,bo go do sądu podałam...odpada
poza tym on oficjalnie zarabia po odciągnięciu na alimenty na Artura ok.700-800 zł

On nawet nie pamięta wczorajszej kłótni i nie tych badań na ojcostwo 🤪...nie odważy się ich zrobić a ja na swój koszt robić nie będę

Aduś na Artura?

Andrzej ma z poprzedniego związku syna (ha ha samych synów robi:woohoo 🙂Artura,ma 6 lat...długa historia,w każdym razie nie przez niego się rozstali,poznałąm ją bo przyjeżdzała z małym a teraz utrudnia mimo sądownie ustalonych widzeń

jak mi się nic nie chce... wczoraj w lesie byłam wiecie zapomniałam wam powiedziec z rodzicami oni na grzyby ja na spacer i na samej dróżce przy samochodzie znalazłam wiaderko grzybów... hahaha tak się śmiałam 😁

Mini23 napisał(a):
Ada a co z Twoimi rodzicami? Bo jego to wiadamo... Przecież on cie kiedyś wykończy teraz pije a co jak zacznie ręke podnosić na ciebie lub dzieci?

Moi rodzice...ojca biologicznego poznałąm na sprawie o alimenty po 18-stych urodzinach,nigdy się nie interesował,matka-alkoholiczka pewnie gdzieś pod mostem,bo prze picie nie ma pracy,mieszkania,odebrane prawa do mojego brata,nie ma nic...zabrała mi dzieciństwo,biła mnie i często nie miałam co jeść,od 7 r.ż jak babcia zmarła siedziałam od rana do wieczora sama,potem ojczym ją zostawił to było jeszcze gorzej,w wieku 17 lat mnie na ulicę wyrzuciła,dlatego wylądowałam w związku,jak się potem okazało z damskim bokserem i ćpunem,uciekłam od niego z policją i 1 torbą po 2,5 roku i zaczęłam nowe życie...potem poznałam Andrzeja,znalazłam dobrą pracę,a reszte znacie.
Andrzeja ojciec zmarł dzień przed narodzinami Oskara a mój ojczym,którego traktuję jak ojca i tylko dzięki niemu nie stoczyłam się i żyję,bardzo się zmienił od 4 lat,jak poznał swoją nową babę...ma wszystkich gdzieś,tylko ją nie.
ufff no to się rozpisałam

Aga ok:P lece... hahaha ale wezmę siostrę bo siedzi chora ze mną... ma gardło zjechane po wczoraj że szok 😁 Oliwka bedzie miała z kim sie bawić 😁 hahaha Ada dziecko tyle co ty przezyłas i doświadczyłaś... bosz... że jeszcze masz tyle w sobie spokoju i cierpliwosci... tylko podziwiać jaka silna jestes....

on ma pecha bo obaj synowie to skóra zdarta z niego 🤪

no mi się bardzo podoba ten drugi wózek,tylko ten czas oczekiwania 😞,dopiero jak Alan skończy 2 mies to na spacer byśmy wyszli,to późno nie?

Ola88 napisał(a):
Aga ok:P lece... hahaha ale wezmę siostrę bo siedzi chora ze mną... ma gardło zjechane po wczoraj że szok 😁 Oliwka bedzie miała z kim sie bawić 😁 hahaha Ada dziecko tyle co ty przezyłas i doświadczyłaś... bosz... że jeszcze masz tyle w sobie spokoju i cierpliwosci... tylko podziwiać jaka silna jestes....

Kochana to prawda życie mnie doświadczyło,nie napisałam tego,żeby się pożalić tylko tak,zebyście wiedziały,że od dziecka musze być twarda i silna przynajmniej psychicznie,wiem,ze kto inny na moim miejscu by się załamał,ale teraz mam dla kogo żyć i to dzieci dają mi jeszcze więcej sił,nie dam ich skrzywdzić!!!!
Choć powiem Wam,ze do dziś mam koszmary z tym idiotą ćpunem,bo wiem,ze jak wyjdzie z więzienia to się może mścić,za dobrze go znam,jak widzę kogoś podobnego na ulicy to paraliżuje mnie strach,na dzielnicę na którrej mieszkałam nie jeźdzę sama.Teraz słysząłam,ze jest w więzieniu w szpitalu bo ma guzy mózgu i jest umierający....normalnie otworzę szampana jak się to potwierdzi 🤪,tylko nie mam skąd się na 100% dowiedzieć 😞

Dziewczyny Wy mi pomagacie,wystarczy,ze jesteście...to jest bardzo dużo!!!!
Dobra skończmy smutne tematy,mały śpi a ja po umyciu okien wreszcie widzę świat 😁 🤪...jeszcze u małego w pokoju
idę coś zjeść 😁

• Mamusia
Hej Baby !! 😉 Dlaczego ja mam być Delfinem ?? 😁 😁 Może być bo to takie mądre i zwinne zwierzątka 😁 Ja dopiero wstałam ale u mnie jest po 10:00 musiałam odespać zmęczenie po podróży 🙂 Widzę Aduś, że mąż daje się bez wznaki ach...... te chłopy nigdy nie może być ciągle dobrze zawsze coś spieprzą 🤨 Beatka gratuluje psa !! Dawaj go tutaj !! 😎 😜 😁 Ja muszę coś zjeść ale będę nadrabiać co tu piszecie 😁 Ja tak jak wczoraj pisałam ogólnie mam już +8 kilo z czego 5 kilo w dwa tygodnie no i niestety porobiły mi się rozstępy pod brzuchem ale to najmniejsze zmartwienie hi hi hi 😉 Ja teraz w brzuszku mierzę 102 cm 😁 😁

Kasia no w końcu wróciłaś 😁 te wariatki są normalnie niezrównoważóne jak wpadną w szał rozśmieszania to aż łzy lecą... hehe ale są kochane... nasze oceanarium się rozrasta... a nasze dzidzie będą ikrą 😁 😁 hahaha 🤪