Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Mamuśki 😁
No stęskniłąm się już bardzo!!!!!!!!!! 😞
Z mężem sobie dużo wyjaśniłam,wczoraj byłam w totalnej rozsypce,nerwy,niewyspanie,mały maruda...ale nie będę wracać do tego,dzisiaj psychicznie juz lepiej,musze jeszcze tylko odespać,bo mały daje mi do wiwatu od tygodnia w nocy 😞,budzi sie z płaczem,wierci strasznie,już nieraz dostałam kopa w twarz 🤪,do tego Alanek kopie tak,ze spać nie mogę 😞,mimo picia melisy nie moge zasnąć wieczorem i się męczę,nie wygodnie mi,do tego plecy...im bliżej porody tym gorzej z ułożeniem sie itd 😞
Dzisiaj maż śpi z małym to moze trochę odeśpię 🙂,tylko ja mam taki płytki sen,ze jak mały sie przewraca albo pisknie to zaraz oczy otwarte 🤪
Schudłam z od poniedziałku 800 gram i ważę +7,7

Jutro nadrobie to co naskrobałyście 🙂,dziś nie mam sił,no ale zajrzec musiałam 😁
Z tego co widziałam to jedynie mogę napisać-Beatka piesio jest przesłodki 😁,ale bym go wycałowała i wydusiła 😁,miodzio 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale masz tancerkę w domu 😁 Ale potem się chyba zawstydziła 😉
Ja byłam u rodziców i jadłam kluchy z serem (twarogiem) i skwarkami 😁 Aga i Kasia na pewno wiedzą o czym mówię 😁 Normalnie najeść się nie mogłam, ciągle dokładka ☺️
Ja też nie cierpię niedzieli... obojętnie czy pracuję, czy mam wolne, to niedziela zawsze jest leniwa i senna.
Jaki tłok dzisiaj na forum... Normalnie nie nadążam czytać, bo co chwilę nowy post 😜 hahaha
Zrobiłam fotki brzuchowi i albo mi się wydaje, albo jest codziennie większy. Ale dodam jak wy będziecie hihi 😁

• Mamusia
[URL=http://img180.imageshack.us/i/cimg0895a.jpg/][IMG]http://img180.imageshack.us/img180/7766/cimg0895a.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
A tu mam jeszcze jedno 🙂 Mnie boli tak strasznie skóra na obkoło pępka bo na maksa mi się wysunął i naprężył 🤔 Ja mam w pasie na dzień dzisiejszy 102 cm 🙂 A będzie jeszcze więcej hi hi hi 😁

• Mamusia
Teraz to wyglądamy jak rasowe ciężarówki 😁
Twój urósł dużo od momentu wyjazdu do Polski, a to tylko tydzień 😁 A na oko jak widać 🙂
Ostatnio jak się mierzyłyśmy z dziewczynami to miałam 105 cm, a dziś mam 106 cm 😁
Zaraz męża przegonię 😜 Będzie mnie przezywał od grubasów heheh.

• Mamusia
Ja tam wątpię w to czy Ola jest w ciąży, bo nie wierzę, że sikając pod wiatr zaszła w ciążę... Taki ze mnie niedowiarek... 😜 Także myślę, że to taki bardziej tłuszczowy brzuch, z obżarstwa 😉
A kopniaki to ruchy jelit, które nie nadążają ogarnąć takiej ilości jedzenia hahahha 😁
Taka moja teoria 😁
Kasia, trzeba było wpychać pępek, jak się wypychał hahaha 😁