Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nina idzie mu to świetnie,wiadomo nie dam mu samemu tylko trzymam ale nawet się nie zaksztusi,ładnie pije 🙂....cały sok mi wypił prawie 🤪

Ja to pewnie z nerwów znowu spac nie będę 😞,po 6 musze wyjść,bo małego do siory podwożę,obok lekarza na szczęście i potem od 7 czekanie,od 9 lekarz 😞

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja Was znowu pomęczę,bo się naczytałam o tych Palette i chyba zrezygnuję
co myślicie o kolorach Garnier???
http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_products/shades-haircolor.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS^PRD_HAIRCOLOR^COLOR_SHINE^COLOR_SHINE_DISCOVER&back=1

wiem,ze bręczę,ale ja coś muszę zrobić 🤪 🤨

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Przecież sobie żartuję Olu, że mnie podejrzewałaś 😁
Ada, a czemu od 7 czekanie, a od 9 dopiero lekarz??
I powiedzcie mi gdzie się odczuwa te skurcze Braxtona? W którym miejscu??

Wy też mnie szczujecie słodkościami 😉 I jeszcze zdjęcia dają 🙃

No i przez to wszystko zrobię ten placek z budyniem dzisiaj bo tak szczujecie 😜 Zresztą dzisiaj Dzień Chłopaka więc jest okazja 😉

naylaaa napisał(a):

Nina dlatego,ze chodze do przychodni przyszpitalnej,gdzie jest ruch jak na dworcu 😞,rejestracja jest od 8 a lekarz od 9,no a ja wole byc o 7,bo wtedy jestem pierwsza i szybciej to idzie 🙂,niektóre babki jak opowiadały to jak przyszły po 8 sie rejestrować to wyszły o 13 🤪....ju zok.7.30 jest ok.20 osób nawet
no ale lekarz dobry 🙂,w razie czego od razu na oddział,niestety nie chodze prywatnie jak w pierwszej ciąży 😞

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
naylaaa napisał(a):

No i przez to wszystko zrobię ten placek z budyniem dzisiaj bo tak szczujecie 😜 Zresztą dzisiaj Dzień Chłopaka więc jest okazja 😉

Ja zrobię to ciasto jutro, na powrót męża 😁 Tak, tak... na powrót męża,a sama zjem całą blachę ☺️ ☺️

• Mamusia
naylaaa napisał(a):

Ja zrobię to ciasto jutro, na powrót męża 😁 Tak, tak... na powrót męża,a sama zjem całą blachę ☺️ ☺️

Oooo to masz motywację!!! Musisz być podekscytowana powrotem męża 🙂 Ja jak męża nie widzę pół dnia to już stęskniona jestem heh 😜 Super, że wraca! 🙂 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
Mini23 napisał(a):
A ja wkońcu wyciągnęłam męża na zakupy kupiłam rożek,4 pieluszki kolorowe (śliczne są) i butelke lovi bo nie ma nigdzie u nas tomme tippe 😞 ale ta też jest fajna 🙂 reszte zakupów na później 😁

Aga znalazłam na Allegro zestaw Tommee Tippee za 60 zł : 2x butelka 150 ml ze smoczkami, 2x butelka 260ml ze smoczkami,smoczek uspokajający i 1 albo 3(nie pamiętam) smoczki z większym przepływem

Aduś wiem o tym na allegro ale później bym miała problemy ze smoczkami itp bo nigdzie unas nie ma tej firmy tylko campol,lovi i avent... avent mi się nie podoba już bo taki oklepany więc wzięłam lovi 🙂

Ja jestem zdecydowana na Tommee Tippee, u nas w sklepie jest ten sam zestaw za 71 zł więc na to samo wychodzi jakbym zamówiła z Allegro bo dochodzi koszt przesyłki. A powiedzcie mi ile kupujecie butelek tj. ile jest potrzebnych na początek??? No w końcu jesteście bardziej doświadczone więc dawać tu swoje rady 🙂 😉

naylaaa napisał(a):
Jutro mają niby wypłacić kasę, także mówił, że jutro wracają. A jak nie wypłacą, to będzie dalej siedział 😞 Ale nastawiliśmy się na jutro 🙂
I wraca na zawsze 😁 Jeszcze do mnie nie dochodzi 🙂

Fajnie,ze wraca i będziecie razem 😁,na co ma tam biedę klepać 😞,w Polsce coś znajdzie 🙂

naylaaa napisał(a):
Najbardziej boi się, że mu nie wypłacą całości 😞 Nawet jak wypłacą całość, to i tak na nasze potrzeby to będzie mało 😞
Nie śmiejcie się ze mnie, ale myślałam, że jak karmi się piersią to butelki są niepotrzebne. To w końcu jak to jest?? Ja jestem zielona 😉

Nina lepiej miej butelki,ale na początek wystarczą 2x 150 ml,jedna do herbatki(w razie kolki)czy glukozy a druga w razie co do mleka,bo nie wiadomo na 100% jak to będzie,ja wolałąm mieć w razie jakbym nie miałą mleka 😞..po co na szybcika latac za butelką

na herbatkę są potzrbne koperkową lub rumiankową 🙂 ja mam jedną tylko butelkę 🙂 chyba że karmić nie bedziesz mogła lub chudy pokarm bedziesz miała to bedziesz dokarmiać małą butelką na noc żeby spać 😁

ja się kołdrowałam wczoraj 😁 hahahaha sama mężą obudziłam 😜 hahaha a na dzień chłopaka kupiłam mu wielką poduszkę czerwoną satynową z napisem "odlotowa poduszka dla super chłopaka"

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Marta ja dla Oskara miałam 2x 150 ml na początek,potem kupiłam 2 x 260 ml i 2x 330 ml,wszytskie Aventa,bo jestem zadowolona.Teraz mam jedną 330 ml Avent i chce ten zestaw Tommee kupic

Dzięki Ada 🙂
Teraz wiem na czym stoję 😉
P.S. Ninka, ja też zielona jestem dlatego się zastanawiałam jak to jest z tymi butelkami,jakie kupić i do czego dlatego też zapytałam nasze doświadczone mamy 🙂

• Mamusia
A u mnie się przyjęło Dzień Chłopaka więc Dnia Mężczyzny już nie obchodzę - zresztą faceci zawsze w życiu mają lepiej więc dwa święta to już za wiele 😜 Ja kupiłam swojemu dziubkowi portfel skórzany i taki likier w butelce w kształcie plemniczka 😉 😁 No i jeszcze jak wróci z pracy po 22 muszę jakaś kolację- imprezkę zrobić 🙂