Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
to fajnie bo przeraza mnei wizja chdzenia i szukania łózeczka

To Wasze dziecko i Wasze decyzje 🙂 Chyba że teściowie postawią Was przed faktem dokonanym i zprezentują Wan nowe łóżeczko i nowy materacyk 😜

ta na pewno, chyba oni wybiorą a my zapłacimy...ehh

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
No to Agatka problem masz z głowy 🤪

Ja spadam do sklepiku po coś na obiad na jutro. O matko a co ja mam ugotować???? Nie mam pojęcia.
Pa pózniej wrócę 😘

ja dzisiaj mam brązowy ryż plus kurczaka w sosie śmietanowo ziołowym, wczoraj zrobiłam i dzisiaj jeszcze mi zostało 🙂

gonia88811 napisał(a):
A ja mam wanienkę do kąpania po mojej 12 letniej córce. W której kąpało się troje dzieci z mojej rodziny, i nie mam zamiaru nowej kupować 😁

ja mam wanienkę po mnie samej dla mojej małej hahahahaha i też nowej nie kupie...

• Mamusia
A ja właśnie ze sklepu wróciłam musiałam zrobić aż dwa kursy 😮 🙃 🙃 Co do karmienia piersią to ja chce karmić i nie z powodu nacisku otoczenia tylko zawsze tak jakoś czułam, że chce karmić dopóki mi pokarm pozwoli 🙂 Co do laktatora to ja mam używany nowy w Anglii kosztuje 30 funtów a nawet więcej a elektryczny to nawet około 200 funtów a ja kupiłam używany w idealnym stanie za 4,50 funta 🤪 🙃 😁 😎 No teraz muszę się zabrać za prasowanie, pranie a później obiadek dla mężusia, który smacznie jeszcze śpi po nocce 🙂 Jest taki kochany jak śpi normalnie bym go ugryzła hihihi 😁

aisak_89 napisał(a):
A ja właśnie ze sklepu wróciłam musiałam zrobić aż dwa kursy 😮 🙃 🙃 Co do karmienia piersią to ja chce karmić i nie z powodu nacisku otoczenia tylko zawsze tak jakoś czułam, że chce karmić dopóki mi pokarm pozwoli 🙂 Co do laktatora to ja mam używany nowy w Anglii kosztuje 30 funtów a nawet więcej a elektryczny to nawet około 200 funtów a ja kupiłam używany w idealnym stanie za 4,50 funta 🤪 🙃 😁 😎 No teraz muszę się zabrać za prasowanie, pranie a później obiadek dla mężusia, który smacznie jeszcze śpi po nocce 🙂 Jest taki kochany jak śpi normalnie bym go ugryzła hihihi 😁

MÓJ dopiero za 2 h wróci 😞 i mam nadzieję że łóżeczko złozymy.... hihhihihi już się doczekać nie mogę... jupi 🙂 no ten laktator Kasia to okazja była...
🙂 wiec warto 🙂 mi się nie chce nic już dziś bolą mnie nogi i plecy....

• Mamusia
No my będziemy zamawiać do końca października tak się cieszę 😁 Będę mieć łóżeczko w ciągu maksymalnie 4 dni 😁 Ale złożymy chyba dopiero pod koniec listopada bo będę się bała, że się zakurzy hahaha taka mała pedantka ze mnie 🙃 🙃 🙃 🙃 🤪 🤪 Poza tym wypełnienie do łóżeczka będę mieć dopiero na połowę listopada bo tak paczka przyjdzie z Polski 🙂

• Mamusia
Ja mam po synku wózek,łóżeczko także to mam z głowy, ale w po synku używało troje dzieci jak zobaczyłam, w jakim stanie jest wózek to się trochę zdenerwowałam, a pożyczałam prawie jak nowy, a teraz czekam na zwrot łóżeczka i jestem ciekawa, w jakim stanie wróci....

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Cześć Agnieszka 🙂 mamy razem termin i synków 😁 ja będe miała wszytsko kupione wcześniej łącznie z wózkiem i łóżeczkiem, które będzie przygotowane na malca czekało w naszej sypialni. Właśnie święta są i mogą być problemy z kupieniem tych rzeczy nawet jeśli byś urodziła po świętach bo to czas inwentaryzacji itd i dużo sklepów jest nieczynnych więc ja radze porozmawiać tak na spokojnie z mamą i zaproponować kupno chociażby do połowy grudnia 🙂

hej, a jak obstawiasz, urodzimy w swieta czy po:-) to moje pierwsze dziecko, wiec pewnie po. No wlasnie ja tez pertraktuje, zeby kupili wczesniej, a ja wybiore, bo inaczej to nerwicy sie dostanie i macie racje - przeciez to goraczka przedswiateczna niedlugo 🙂

Poza tym pisalyscie, ze jakas mloda aga, to chyba nie ja, 😜, zdjecie wrzuce jak zrobie. A zgaga mi tez dzis dokucza, wiec ide sobie podgrzac mlego - najczesciej pomaga milego wieczoru

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
SylwiaC napisał(a):
Cześć Agnieszka 🙂 mamy razem termin i synków 😁 ja będe miała wszytsko kupione wcześniej łącznie z wózkiem i łóżeczkiem, które będzie przygotowane na malca czekało w naszej sypialni. Właśnie święta są i mogą być problemy z kupieniem tych rzeczy nawet jeśli byś urodziła po świętach bo to czas inwentaryzacji itd i dużo sklepów jest nieczynnych więc ja radze porozmawiać tak na spokojnie z mamą i zaproponować kupno chociażby do połowy grudnia 🙂

hej, a jak obstawiasz, urodzimy w swieta czy po:-) to moje pierwsze dziecko, wiec pewnie po. No wlasnie ja tez pertraktuje, zeby kupili wczesniej, a ja wybiore, bo inaczej to nerwicy sie dostanie i macie racje - przeciez to goraczka przedswiateczna niedlugo 🙂

Poza tym pisalyscie, ze jakas mloda aga, to chyba nie ja, 😜, zdjecie wrzuce jak zrobie. A zgaga mi tez dzis dokucza, wiec ide sobie podgrzac mlego - najczesciej pomaga milego wieczoru

hej ja mysle ze urodze wczesniej przy moim tempie zycia hehe mam taka nadzieje przynajmniej no ale to sie okaze dopiero za jakis czas 😉 a o młoda Age to chodziło o nową koleżankę Agate z tego co pamietam. Zaglądaj do nas częściej bedziemy sie razem wspierac 😉

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
a mój mąż dzisiaj wrócił z pracy i mnie zaskoczył, kupił wózek wielofunkcyjny 3w1, tu są zdjęcia:
http://silje87.pxd.pl/album/26483/1/dla-zosi
a mnie suszy i tak zgaga męczy że szok

To miłą niespodzianke miałaś 🙂 wózek bardzo ładny i praktyczny

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
a mój mąż dzisiaj wrócił z pracy i mnie zaskoczył, kupił wózek wielofunkcyjny 3w1, tu są zdjęcia:
http://silje87.pxd.pl/album/26483/1/dla-zosi
a mnie suszy i tak zgaga męczy że szok

No proszę, jaką miłą niespodziankę mąż ci zrobił śliczny wózeczek 🙂