Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
byłam w miescie i mnie pijak zaczepił i mówi do mnie pani kopie?? ja 😮 a on chłopczyk czy dziewczynka chciał za brzuch złapać a ja odskoczyłam i pędem do sklepu weszłam ale mi serce waliło...

Ola jakiś idiota 😮 Trzeba mu było kopa zasadzić i powiedzieć - Pani kopie.hehe.
Tomek z pracy wrócił i termometr dla Oli kupił idę obejrzec i obiadek podać Tomusiowi 😜 hihihi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu ja też się cieszę, ze wszystkiego jak dziecko hihihi mój mąż znów nie bo On się nie zna na niczym co związane z modą i On nigdy nie wiem czy to ładne czy nie i fakt żebym jak go nie ubierała to chodził by jak ostatni lump bo nie umie w ogóle ciuchów dobrać haha Nawet spodnie to ja mu kupuje On tylko buty 🙃 Wózeczek mam nadzieje, że też już przed porodem przyjdzie 🙂 Ja tutaj w Anglii dostaje od państwa jednorazową zapomogę w wysokości 190 funtów przed porodem jeszcze i chce wózek maksymalnie taki za 250 a więc dołożymy te 60 funtów i mogę kupić 😁 Ola ja tez mam niestety zgagę akurat nie teraz ale zawsze wieczorem mnie łapie czasem aż mnie mdli tak pali 🙃 Wtedy wypijam ciepłe mleko i rzeczywiście trochę przechodzi 😉

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Gosiu a więc nie nadajesz się do mieszkania na wyspach 😉 Bo tu większość czasu pada i jest szaro. Ja na szczęście nie dostaje chandry ani tak zwanych dołów ogólnie mam charakter taki, że nie łapią mnie takie stany 🙂

No nie nie nadaje się,ja uwielbiam słoneczną pogodę. Mogla bym w ciepłych krajach mieszkać 😆 uwielbiam ciepełko hihihihihi

aisak_89 napisał(a):
Ola dzisiaj nie jest Twój dzień zdecydowanie. A ja właśnie siedzę i szukam wzoru na następny tatuaż po porodzie 🙂 Teraz będzie dedykowany Alicji 🙂 Mam już kwiata na łopadce a teraz chce elfika albo motylka na plecach na dole po boku i imię Alusi 🙂

ja mam lilję na brzuchu 😁
zrobiłam a 2-3 dni później zaszłąm w ciążę 🙂 ja chce imię alicja na stopie ale mąż powiedział że po jego trupie że jeden starczy 😁 hahaha 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ola dzisiaj nie jest Twój dzień zdecydowanie. A ja właśnie siedzę i szukam wzoru na następny tatuaż po porodzie 🙂 Teraz będzie dedykowany Alicji 🙂 Mam już kwiata na łopadce a teraz chce elfika albo motylka na plecach na dole po boku i imię Alusi 🙂

Kasia koleżanka z mężem po urodzeniu córki tez zrobili sobie tatuaże: on na żebrach wytatuował stópki(odbicie stóp małej 🙂 )i jej imię, a ona naplecach wytatuowala sobie jej rączki a po środku rączek motyla. Świetna sprawa 😆

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Tatuaże wciągają bardzo ja mam już jeden i chce bardzo drugi a to będzie super okazja. Mój mąż uważa tatuaże nie za sztukę ale samo okaleczanie. Ja mam już coś upatrzone, ale pewnie zmienię zdanie z 50 razy do porodu 🙂

To dobrze ze nie protestuje 😉 mi sie podobaja małe tatuaze ale bym sie nie odwazyla zrobic 😲

• Mamusia
[URL=http://img177.imageshack.us/i/elfikt.jpg/][IMG]http://img177.imageshack.us/img177/9098/elfikt.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Na dzień dzisiejszy chce ten 🙂 Motyl, elf- dziecko i kwiaty w jednym a do tego piękne kolory tylko imię bym dołożyła jeszcze pod spodem 🙂