Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hi hi hi Gosiu nie dziwię się, że boisz się robienia tatuażu 😉 Nikt nie wkłuwa w ciebie igły 😉 To nawet nie jest igła tak się na to mówi, ale to dość grubawy, pręcik zakończony wcale nie na ostro tak jak igła 😉 I tym się trze po skórze, ale to też wcale nie mocno 😉
A to moje kochane maleństwo 🙂 :
[URL=http://img530.imageshack.us/i/cimg0968.jpg/][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/5657/cimg0968.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Niestety kolorki są niezbyt widoczne. W kwiatku są odcienie bordo, czerwieni i żółci i jeszcze na płatkach są porobione takie fajne kropeczki wygląda jak w 3D 🙂

• Mamusia
Agatka na ten temat nie będę się wypowiadać 🤨 Moja teściowa mnie nienawidzi a ostatnio nawet mojego męża a swojego syna się wyrzekła najgorzej, że my nie wiemy za co bo nawet nie mamy z nimi kontaktu, także możesz się domyśleć jak reaguje na moją ciąże- wcale nie reaguje 😮 🤔

a to mój... i brzuchol gratis.....
Kasia bardzo bardzo podobne do twojego 😁 jeszcze sie nie rozszedł i oby się nie rozszedł haha 🤪
[URL=http://img177.imageshack.us/i/dsci0043r.jpg/][IMG]http://img177.imageshack.us/img177/9690/dsci0043r.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Moja teściowa oszalała ze szczescia a jak dowiedziała sie ze wnuczka to juz wogole ciagle mnie rozpieszcza kupuje małej i mi cos wiecznie sie pyta na co mam ochote gotuje ulubione potrawy mi kaze sie połozyc haha czasem komedia z tego bo czasem nawet ja nie chce a ona na si połuz sie ;D

• Mamusia
Pochwaliły się tatuażami 😁 A ja musiałam nadrobić ponad 20 stron. Ada wróciła i rozkręciła forum hahahah 😉 Masakra z tymi skrzydełkami 🤪 🤪 Mogłaś je tym paniom przyrządzić, żeby zjadły takie śmierdzące, ale usmażone czy uduszone z sosem 😜 Na drugi dzień żadna by się w pracy nie pojawiła, bo każda by w kiblu siedziała 🙃 🙃 Ja się obżarłam naleśników 😉

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
Moja teściowa oszalała ze szczescia a jak dowiedziała sie ze wnuczka to juz wogole ciagle mnie rozpieszcza kupuje małej i mi cos wiecznie sie pyta na co mam ochote gotuje ulubione potrawy mi kaze sie połozyc haha czasem komedia z tego bo czasem nawet ja nie chce a ona na si połuz sie ;D

Widzisz Ola, koło Ciebie skaczą, a u mnie nikt nie zwraca uwagi czy przypadkiem jestem zmęczona 🤨

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):

Widzisz Ola, koło Ciebie skaczą, a u mnie nikt nie zwraca uwagi czy przypadkiem jestem zmęczona 🤨

Nina to tak jak u mnie 🤨 Mąż w ogóle mi nie pomaga jeszcze ciągle brudzi a ja mam hopla teraz na punkcie porządku 😮 Nic nie robi za mnie jeszcze ja muszę go obsłużyć. Trochę to moja wina bo go tak przyzwyczaiłam, że ma wszystko zrobione i podane na tacy 🤔 Mamusia by mnie wyręczała ale niestety jest daleko 😞

• Mamusia
Mi akurat mąż teraz bardziej pomaga... 🙂 Ale on mówi, że ja jestem na baterie i się przyzwyczaił, że jestem aktywna 24 h na dobę 😉 Mnie też dobija jego bałaganiarstwo. Otworzy szufladę, bo coś szukał i już nie zamknie 🤪 I oczywiście rzeczy rozwala dookoła 😉 Ach te nasze chłopy 😉
Ja Kasiu też mojego przyzwyczaiłam, że mu nadskakuję i teraz mam 🤔

• Mamusia
wróciłam 🤪
Ola jaki masz mały , zgrabny brzuszek 🙂
Kasia tatuaż robi wrażenie - duży 😉 Podobne z Olą macie tatu..
Ninka szkoda troszkę że maluszek się nie chce pokazać, ale prawdziwa niespodzianka na gwiazdkę będzie 🤪
Natomiast moja teściowa jest ok.Nie wchodzi mi w drogę 🤪Ma potrójną okazję do świetowania,bo dwie siostry mojego Tomka te z są w ciąży 🤪 🤪 🤪 Jedna rodzi ze mną w grudniu a druga w styczniu 😜 hihihi. Teść nie żyje.

• Mamusia
Ninka mój też bałaganiarz 🙃 Jak wchodzi do kuchni coś zrobić do jedzenia to jakby bomba pierdzielneła !!! 🤪 Jak sięga spodnie ale coś z komody to wiem, że przeszedł tam tajfun hahaha Ja na temat teściowe i teścia się nie wypowiadam za to moja mama to kochana kobieta !! Sam mąż powiedział, że to Anioł nie teściowa !! 🙂

• Mamusia
Mój to straszny bałaganiarz 😠 nie opuszcza deski nie wrzuca brudnej odzieży do kosza nie wkłada naczyń do zmywarki i mogłabym tak wymieniać i wymieniać mamusia go tak przyzwyczaiła, że wszystko pod nosek, ale niedługo się ta sielanka skończy ma to jak w banku hahaha

• Mamusia
Widzę, że wszystkie poszły w tany do łózka mężów napastować 😁 Mój ma dzisiaj drugą i ostatnią nockę więc posiedzę póki mi kręgosłup nie padnie od siedzenia na taborecie 😜 U mnie teście cieszą się bo chyba tak wypada ale żeby jakaś rewelacja była z tego powodu to nie wydaje mi się- oni jakoś do tego obojętnie podchodzą- zaszła bo zaszła haha 😁 Za to moi rodzice, a zawłaszcza mama nie posiada się ze szczęścia i co parę dni SMS o treści-" Kupiłam coś Gabrysi" 🤪 😁 Jutro szkoła rodzenia- tym razem ponoć zajęcia dla tatusiów będą 🙂 Póki co pooglądam mieszkania na necie bo zamierzamy kupić 🙂