Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
kafinka napisał(a):
Oglądają pewnie m jak miłość 🙂
Aga jeszcze wszystko może się zdarzyć, więc nie martw 🙂 będzie dobrze 🙂

Prędzej to opróżniają lodówkę hahahha 😁

hahaha, a o tym nie pomyślałam,że mogą się dokarmiać wieczorem 😁

• Mamusia
Witam Mamuśki 🙂
Mówicie dziewczyny o jedzeniu w nocy ja po kolacji 19-20 już nie jadam nic a waga rośnie niesamowicie 😞 tak w ogóle mam +14 kg ☺️
Ewcia wstała dziś o 7 a że mąż się nią zajmuje to mogę troszkę popisać 😉
A wy wszystkie śpicie po nocnym buszowaniu 🙃

• Mamusia
Witam Mamuśki 🙂
Mówicie dziewczyny o jedzeniu w nocy ja po kolacji 19-20 już nie jadam nic a waga rośnie niesamowicie 😞 tak w ogóle mam +14 kg ☺️
Ewcia wstała dziś o 7 a że mąż się nią zajmuje to mogę troszkę popisać 😉
A wy wszystkie śpicie po nocnym buszowaniu 🙃

• Mamusia
hej dziewczynki, nie było mnie 1 dzien a tu 22 strony do nadrobienia, ale moze jakoś dzisiaj dam rade, coś mi migneło że u Gosi jeszcze 2 w rodzinie poza nią przybędzie, u mnie tak samo, tylko że obie rodzą w listopadzie tylko ja taka sierotka w grudniu,
co do wagi ja jestem 12 na plusie chociaż zwykle ostatni posiłek jem przed 18, ale na początku wymioty i brak jedzenia, taka głodówka że w ciągu 5 tyg 10kg zeszło to9 teraz efekt jojo mam, myśle że do 80 dobije w ciazy, ale co tam dziewczyny w szkole rodzenia praktycznie wszystkie co są na finishu przynajmniej 20kg do przodu więc się nie przejmuje
a i pytałam położną o te okna, powiedziała że takich czynności do 37 tyg nie powinnno sie robić, bo jak rece sa w górze to siła ciążenia działa na brzuch i może obniżyć dziecko i dojsc do wcześniejszego porodu
a wogóle jak wczoraj gadała o połogu i bolesnych zastrzykach to mnie tak tym wystraszyła że postanowiłam uciec z porodówki, a co niech mąż sam rodzi ja na niego w domu poczekam 🤪

Hejka 🙂
Aga ja mam +12 kg 😮...co tam,zrzucimy po porodzie...szczególnie przy dwójce...boziu i znowu będzieniewyspanie i przysypianie z maluchem przy cycu,tylko teraz nie biorę do łóżka i będzie gorzej,bo Oskara to potem brałąm do siebie i na śpiąco karmiłam...ale teraz śpi od początku u siebie.
Oskar jest zazdrosny jak cholera,tylko mąż mnie pogłaszcze to mu rękę odpycha i sie do mnie przytula,jak Dragon się łąsi do męża to też go odpycha i mu na kolana wchodzi 🤨...kurcze boję się tego cholernie 🤨

My pospaliśmy dzisiaj do 6.30,jem śniadanie właśnie...z mężem się wczoraj pokłóciłam,bo mi powiedział,ze ciągle tylko narzekam na rękę i tylko to mnie obchodzi 🤪 😠...cholera jakby mu wszuytsko z ręki wypadało i by ryczał z bólu od 4 lat prawie to ciekawe co by zrobił,jego ząb boli to stęka...no ale ode mnie juz nie usłyszy nic na ten temat,chyba,ze zemdleję z tego bólu wkońcu

• Mamusia
A ja wczoraj wieczorem nawet sie nie pozegnalam z wami ☺️ gofry wyszły pyszne, stałam prawie 2 godziny i je robiłam wiec jak skonczylam to padalam juz. Tak dziś idziemy do lekarza jupi 🙃 Mój maluszek jest główką w dół już napewno 4-5 tygodni i tak juz zostanie bo jest spory i nie ma miejsca na wiercenie hehe 😉 czkawke tez odczuwam bardzo nisko wiec napewno tak leży. A co do tych kopniaków po żebrach to nie wszystkie maluchy są takie wredotki małe żeby mamusiom tak dokuczać hehe niektóre nie sa tak długie jak inne i dlatego ich nie czujecie tak mi sie wydaje 🙂 moj synus to pewnie po tatusiu duzy bedzie bo on sie urodzil 4150 g i chyba 58 cm wiec ja nie wiem jak ja temu podołam hehe

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
ooo to dobre mniam...

No a jak dupa po tym rośnie 😁 moja mała się pogniewała chyba na mnie bo o 3 nad ranem się wierciła i mi się jeść zachciało ale oczy się tak kleiły że poszłam dalej spać 😁 🤪 a ta teraz się mało wierci 😁

wyrodna jestes trzeba było jej dac jesc a nie ja o 5 rano jak maz do pracy to ja jadłam donata hahaha 🤪 tak mnie ssało w zoładku masakra 😜