Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gonia88811 napisał(a):
A ty cwaniara jestes hehehe. Ja nie potrafie z lustrem, wię na wyczucie sie golę, a pozacinam się hehehe, aż krew się leje he he he

ja z lustrem sie nauczyłam bo bez to morze czerwone sie w łazience robiło hahaha 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Dziewczynki, ale ja się nawet nie chce Wam wepchać w kolejkę 😉 Na prawdę sama się nastraszyłam, ale dzięki Bogu jest wszystko dobrze 🙂 A do tych dziewczyn co mam gg to zaraz wyślę swój numer telefonu 🙂 Aga Mini Twój już zapisałam sobie dzięki 😘 Ciekawe jak Ninka 🤨 Martwię się.

No Ninka na weekend miała zostac na obserwacji i pewnie jeszcze jutro tez zostanie w szpitalu, bo w swieta nie ma wypisów . Musimy czekac do wtorku na nią.

• Mamusia
He he he he teraz ty nie wykrec nam numeru i do szpitala sie nie wybieraj 😜 Może coś zjadlas co ci zaszkodziło 😉
Dziś jak bylismy u kuzynki Tomka to zaprosiła nas na chrzciny 😠 Cholera akurat teraz musi małego chrzcic, ja nie mam w co sie ubrać, wszystko ciasne w pasie hehe. A dodatkowo to wydatek 😞 I tak teraz kasy poszlo a wózek jeszcze nie kupiony.Koperte trzeba dać.Cholera nieodpowiednia chwila dla nas.

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂 widze, że każdej coś dolega... ja dziś w nocy jakoś spać nie mogłam 😞 muszę wiecej odpowczywać bo brzuch mi się za często twardy robi i się stawia i czasem to zaczyna boleć, a do początku grudnia muszę wytrzymać i nie chce jechać do szpitala szybciej 🤨
Dziś napewno pusto tu będzie mi się może jeszcze uda zajrzeć jakoś przed obiadem.
Agnieszko wysłałam Ci na gg mój numer komorki też 🙂

• Mamusia
Kasiu dobrze że pojechałaś i się upewniłaś 🙂 Olu ja też cały czas biegam do kibla... z Ewcią przez dwa tygodnie latałam przed porodem 🙂 więc jak by ci tak wyszło to akurat byś się dobrze wstrzeliła w 37 tydzień 🤪
GOLENIE... mnie mąż goli już od ponad miesiąca bo ja nic nie widzę przez ogromny brzuch a w lusterku nie potrafię.
Oj Gosi nie za ciekawie masz z tymi chrzcinami 😞 Wiesz może nie dawaj w kopertę tylko kup posrebrzany obrazek z kimś świętym i tyle moja siostra kupiła za 90 zł a w kopertę by musiała włożyć gdzieś 250-300 zł

• Mamusia
Hej brzucholki 🤪 🤪 🤪
I zaczął się kolejny dzień.
Ja dobrze spałam, tylko mała zasnąć mi nie dawała hehehe, wariowała jak szalona.
No właśnie nie w pore te chrzciny,i tak dobrze że Tomka na chrzestnego nie poprosiła bo myśleliśmy że może tak być. W koperte ze 300 zł. co najmniej musimy włożyć, bo oni nigdy nie żałują pieniędzy na prezenty dla dzieci.Dałaś mi Aguś dobry pomysł z tym obrazkiem 🙂. Pamiątka na całe życie.
A ja właśnie dusze jabłka na szarlotkę , mmmm pychota ,mam ogromną ochotę na szarlotę z kruszonką 😜 😜 😜
Zajrzę do Was pózniej laseczki 😉Pa.

Ha ha 😁
Aguś mi sie gg odpala przy włączaniu kompa,więc nawet jak mąż siedzi to mam dostępne a wcale nie siedzę 😜
ale byłam na NK,bo dodawałam zdjęcia 😁

My od 6 na nogach standardowo...jeju czy Was też tak pachwiny bolą???
U mnie koszmar,biodra,pachwiny i aż na całe nogi,najgorzej po nocy i wieczorem 😞

a ja jem leniwe,wczoraj znowu narobiłam..mniam,jeju musze się najeść takich rzeczy,bo niedługo dieta 😞,tymbardziej,ze ja na nabiał musze uważać,bo Sebastian tak jak Oskar może mieć skazę białkową 🤨
A tak przy okazji...wczoraj sprawdzałąm i Sebastian będzie miał zaraz po urodzinach imieniny,bo jest 16 albo 31 grudnia 😁

Ja mam torbę dawno spakowaną,za 2 tyg moge iść śmiało rodzić 😁 🤪