Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Bardzo dobrze się czuję dzisiaj 🙂 Chyba ten szpital mnie wystraszył i jak ręką odjął hihi tylko mam mdłości ale to jakoś da się przeżyć bo nie mam ich cały dzień 🙂 Ja już na szczęście mam wszystko poprasowane, poprane- zrobiłam to jak tylko tez kupiliśmy meble dla rzeczy Alicji 🙂 Ale jeszcze z jedno a może dwa prania będę musiała zrobić jak przyjdzie paczka od mamy 🙂 Jutro kupuje mi prześcieradła a na piątek zamówimy kuriera 😁 Martusia co do mieszkania to wiadomo, nie ma jak na swoim ale co nagle to po diable 😉 A zanim Mała podrośnie to już dawno będziecie na swoim 😉

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej

Ja na chwilę,bo czuje się koszmarnie,bolą mnie biodra,pachwiny i aż całe nogi,do tego puchną,spać nie mogę 😞...a plecy,łopatka to masakra,ręka drętwieje jak nie wiem 😞
ja juz marze o porodzie 🤪,bo nie mam sił 😞
idziemy z małym do gastrologa na 10.20 a jutro idzie do żłobka a ja wkońcu składać na to rodzinne,bo ciągle coś im brakowało
Ja chcę już rodzić!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
hej jednak znalazłam czas żeby rano zajrzeć 😁 Gosiu mnie też dziś w nocy taki skurcz w łydke złapał, że szok 😮 Ada biedulko trzymaj sie, Tobie już niedużo zostało.
Ok ja uciekam bo jade na zakupy za chwile i chyba już reszte wyprawki dziś kupie, no chyba, że niektore rzeczy z allegro będę zamawiała muszę dziś sprawdzić ceny w sklepach 😉

Ola przeoczyłam Twój post,przepraszam,nie widziałam.
Także jeszcze raz cześć mamuśki 🙂

Ja jem leniwe i się szykuję do gastrologa zaraz,bo o 10 musze tam być 😞
Oskar jutro do złobka idzie,mam nadzieję,ze nie przyjdzie mi znowu po 3 dniach z katarem 😞 😮

No tak,ja moge za 2 tyg rodzic już,małego tak urodziłam,ale z drugiej strony niech siedzi jeszcze,bo nabierze ciałka

A przy okazji,dzisiaj oddaje siorze zasilacz i czekam aż łaskawie wkońcu mój przyślą...także znowu bez neta zostanę 😞
mam nadzieję,ze najdalej na początku przyszłego tyg będzie.
na karcie też nie mam siana,tylko darmowe na orange a nie wiem czy któraś z Was ma 😞...jakos sie odezwę,trzymajcie się grubasy i nie rodzić mi jeszcze

kurcze padnę z bólu zaraz 😞

• Mamusia
Hej Kochane !! 🙂
Melduję się i idę z psem 😉 Niedługo tu zajrzę spowrotem 😁 Ja czuję się super. Mdli mnie, ale jakoś da się to wytrzymać 😉 Noc już chyba drugą albo trzecią miałam dobrą. Mnie bardzo bolą plecy i żebra to jedyne co mi dolega ciągle teraz 🙃

aisak_89 napisał(a):
Hej Kochane !! 🙂
Melduję się i idę z psem 😉 Niedługo tu zajrzę spowrotem 😁 Ja czuję się super. Mdli mnie, ale jakoś da się to wytrzymać 😉 Noc już chyba drugą albo trzecią miałam dobrą. Mnie bardzo bolą plecy i żebra to jedyne co mi dolega ciągle teraz 🙃

ja mam syry napuchniete jak niewiem.... i mialam badanie moczu zobaczymy o 15 wyniki...

aisak_89 napisał(a):
Mi nogi w kostkach lekko puchną ale to wieczorem po całym dniu łażenia.

ja wieczorem to zamiast nog mam 2 ogromne balony a rano jak wstaje to mam jjz napuchniete...

aisak_89 napisał(a):
Kurcze to nie dobrze 🤨 Bo to też męczy. Ale to pewnie od tej wody w organiźmie. Ja właśnie zjadłam śniadanko i chyba walnę się na kanapę popatrzeć na telewizor 🙂 Mąż w pracy to ja sama siedzę 🤔

ja tez sama... 🥴 mała mi czka hahaha to jest uczucie smieszne:P

• Mamusia
Hej 🤪 ja z miasta wróciamłam,i jestem taaaka zmęczona. Czuję się jak staruszka 🤢, nie mam siły chodzić,męczę się oj niedobrze 😞
Kasia dobrze że się czujesz dobrze 🙂 Ola niepokojące są te twoje opuchlizny nóg 😞 Mi też odrobinkę puchną nogi. Ola a ty zpakowana jesteś już???????

• Mamusia
hej ja też jestem. Do miasta jednak nie pojechałam bo mojego głowa boli (ma migrene) i nie chciało mu się za bardzo więc mam na niego focha... jutro sobie rano sama pojade i nie będę go prosiła żeby mi pomógł z zakupami dam sobie rade z tymi ciężkimi torbami sama 😠
normalnie szału dostane już się nastawiłam, że dziś jade na te zakupy a tu dupa...

gonia88811 napisał(a):
Hej 🤪 ja z miasta wróciamłam,i jestem taaaka zmęczona. Czuję się jak staruszka 🤢, nie mam siły chodzić,męczę się oj niedobrze 😞
Kasia dobrze że się czujesz dobrze 🙂 Ola niepokojące są te twoje opuchlizny nóg 😞 Mi też odrobinkę puchną nogi. Ola a ty zpakowana jesteś już???????

tak jeszcze tylko kapcie ale to nie ejst juz tam tak wazne reszte mam...

SylwiaC napisał(a):
hej ja też jestem. Do miasta jednak nie pojechałam bo mojego głowa boli (ma migrene) i nie chciało mu się za bardzo więc mam na niego focha... jutro sobie rano sama pojade i nie będę go prosiła żeby mi pomógł z zakupami dam sobie rade z tymi ciężkimi torbami sama 😠
normalnie szału dostane już się nastawiłam, że dziś jade na te zakupy a tu dupa...

eh Sylwia mnie moj tez podkurzal wczoraj jciec urodziny jeg mial i sobie popili ... nie był pijany al miał faze i juz mnie pdkurzal a dzis w pracy jest 😁 ale i tak bym chciała żeby był ze mną 😁

gonia88811 napisał(a):
He he he Sylwuś nie fochuj się , może pózniej pojedziecie do miasta 😉,migrena może minie 😉 A Ty nie szalej sama z zakupami,nie wolno dzwigać ciężarów.

Mama mi nakazala lezec w wyrze zeby mi nogi odpuchły do jutra jak do lekarza pójde 😁 hahaha a mi sie tak nudzi w tym łóżku....