Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nie pisać dużo 😉 Idę leżeć, a raczej odleżyn się nabawić 😉

Jeszcze nie mogę dojść do siebie po szpitalu. Jakaś przygnębiona jestem i tak się bałam, że wcześniej urodzę 😞 Najbardziej mnie boli, że muszę tak się oszczędzać. I teraz się będę tylko bać, żeby znowu tam nie trafić 😞

Spokojnego Wieczoru Grubasy 😁
ps. My to jesteśmy chuderlaki... leżałam z dziewczyną, która przytyła w ciąży ponad 30 kg 🤪 🤪

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Oliwka tacie zaniesie 😁

Oliwka to pewnie będzie mamy pilnować by czasem nie pomyliła się i nie dała o jeden całus więcej Maji 😁

to napewno 😜

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Oliwka tacie zaniesie 😁

Oliwka to pewnie będzie mamy pilnować by czasem nie pomyliła się i nie dała o jeden całus więcej Maji 😁

to napewno 😜

hihi moja to jest kochana cały dzien żebra mi wytraca 😁 ałć 😁

teraz mówi "kocham cie dzidziu" a później powie "spadaj od mojej mamy" 😁 🤪

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Oliwka tacie zaniesie 😁

to napewno 😜

hihi moja to jest kochana cały dzien żebra mi wytraca 😁 ałć 😁

teraz mówi "kocham cie dzidziu" a później powie "spadaj od mojej mamy" 😁 🤪

Mini23 napisał(a):
Mi moja w klawiature kopie bo oparłam na brzuchu 😁 a Oliwka mnie co chwila bada 😁 no i jeszcze mąż poleciał po sałate lodową zrobie sałatke z papryką pomidorem,cebulą i sosami ziołowymi 🙂

a mała czka mi teraz hahaha łepetyną obija mi miednice...

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Mi moja w klawiature kopie bo oparłam na brzuchu 😁 a Oliwka mnie co chwila bada 😁 no i jeszcze mąż poleciał po sałate lodową zrobie sałatke z papryką pomidorem,cebulą i sosami ziołowymi 🙂

a mała czka mi teraz hahaha łepetyną obija mi miednice...

no co tapety nie może położyć to chociaż ją obije 😁

haha

Mini23 napisał(a):
Ola wiesz co...ale my tu wszystkie jesteśmy szczupłe i sexi 😁 🤪 playboy się o nas bije 😁 🤪

hahaha napewno by chcieli sfotografowac takie mamuski jak my:P

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola wiesz co...ale my tu wszystkie jesteśmy szczupłe i sexi 😁 🤪 playboy się o nas bije 😁 🤪

hahaha napewno by chcieli sfotografowac takie mamuski jak my:P

zwłaszcza jak mleko po cycach będzie ciekło 🤪

i sfotografuja akcje porodowa:P

• Mamusia
Dobry wieczór brzuszki 🙂 Ninka- cieszę się, że z Wami wszystko w porządu 🙂 😆 My złożyliśmy komodę i kupiłam resztę rzeczy dla siebie do szpitala i dla małej rzeczy higieniczne itd. Proszku tylko nie kupiłam bo się zastanawiałam jaki 🤔 Kupiłam te majtki jednorazowe choć u nas w szpitalu nie można za bardzo :/ I żel zamiast mydła Biały Jeleń. W tygodniu więc już na pewno będę miała spakowaną torbę do szpitala dla siebie a dla małej tylko chusteczki potrzebne bo resztę zapewnia szpital 🙂 Ok nie zanudzam. Dajcie znać jak u Was z proszkiem do prania. Dzięki i miłego wieczorku 😉 🙂

• Mamusia
Brzuszki ja też zaraz uciekam myć się i położę się do łóżka bo coś obolała jestem pewnie od tego cholernej nerki 🤔 Martusia ja to używam Fairy ale wiesz mieszkam w Anglii. Ale myślę, że w Polsce używałabym Loveli ale z tego co kiedyś była rozmowa o proszkach to Dziewczyny chwaliły i Lovele i Dzidziusia. Każdy proszek jest dobry i płyn do płukania dla Maleństwa, na którym pisze NON BIO, czyli bez rzadnych szkodliwych środków i zbędnej chemii 🙂 U mnie w Anglii nawet Persil Non Bio czyli dla dzieci i to jest żel i płyn do płukania w jednym 😁

• Mamusia
Martusia myślę, że nie warto wydawać dużo pieniędzy na proszek bo to chodzi tylko o to żeby był Non Bio właśnie. DObry płyn do tego też Non Bio żeby ciuszki były pięciutkie i nic więcej nie potrzeba 😉 Udanego poszukiwania mieszkania 😘 Dobranoc 😘 😘

• Mamusia
Hej!!! Niemożliwe już po 8 a ja nadal pierwsza? Ninkawróciął hura!!! I obie będziemy miały chłopaków 🤪 gratuluje! Ja tylko na moment bo zaraz mama z siostra do mnie na kawe zajedzie a potem do miasta ruszam 😆 nie pisac za duzo żebym znowu nie musiala 23 stron nadrabiać 😜