- Mamusia
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ola88 napisał(a):krowa szalona... i zazdraszcza Kasi jeszcze... bo Kasdia bynajmniej ma pasje a nie... i spelnia sie w tym co lubi.... 🤪 😁
Jak przez ciebie ze śmiechu pojade rodzić to masz kopa w tą tłustą dupe 🤪
No właśnie nie wiem jakiego gatunku synowej się już spodziewać... Czy to będzie mała foka, czy dzik, czy króliczka 🤪 A może wszystko w jednym?? 🤪 🤪 🤢
Ola88 napisał(a):naylaaa napisał(a):No właśnie nie wiem jakiego gatunku synowej się już spodziewać... Czy to będzie mała foka, czy dzik, czy króliczka 🤪 A może wszystko w jednym?? 🤪 🤪 🤢
to bedzie piękna królewna z bląd loczkami i wspaniałą figurą i niebieskimi oczkami... w pieknej fioletowej sukieneczce i pieknych bucikach 🙂
to ty masz królika przy zdjeciu Oliwki na suwaczku to ona w 5 min zrobiona pewnie....
Ola czytając to mam wrażenie że ty nadal wierzysz w mikołaja 🤪 🤪
Ola88 napisał(a):naylaaa napisał(a):No właśnie nie wiem jakiego gatunku synowej się już spodziewać... Czy to będzie mała foka, czy dzik, czy króliczka 🤪 A może wszystko w jednym?? 🤪 🤪 🤢
to bedzie piękna królewna z bląd loczkami i wspaniałą figurą i niebieskimi oczkami... w pieknej fioletowej sukieneczce i pieknych bucikach 🙂
Ola czytając to mam wrażenie że ty nadal wierzysz w mikołaja 🤪 🤪
Ola88 napisał(a):pfff 😮 nie gadam z wami bo nie zniżam sie do was...
Ty się nie możesz zniżyć do nas bo nawet do podeszwy od laczka nam nie sięgasz 😁 🤪
Cześć żarłoki 😁
Jestem w szoku że aż tyle stron napisałyście od mojego ostatniego posta 🤪 aż nie całą jedną 🤪
NO dziś weekend więc tu cisza będzie bo mężowie się dobiorą do komputerów albo żonek 🙂
ja wczoraj z moim do późna oglądałam film "kult" na polsacie i mnie wciągnął 🙂 a dziś czekam na karpatke 😜 🤪
Rekomendowane odpowiedzi