Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A mi zabrali dzisiaj pieska 🙂 Jutro mam do lekarza. Już dzisiaj nie objadam się słodyczami i jutro tez nic od rana nie ruszę bo nie chce mieć robionej glukozy bleee.... 🤨 🥴 Ale wizytę mam już na 10:30 a więc wytrzymam hihi 😁 Teraz objadam się winogronem bo jest słodki zamiast batonem 😁 A ja się mierzyłam i ważyłam i nadal mam +11kg ale w pasie przez tydzień 2 cm więcej bo 108cm 😁

• Mamusia
Hormony buzują !! Czytałam, że teraz mamy baaaaaaardzo wysoki poziom progesteronu i stąd te huśtawki nastroju 🙂 Aga jak chcesz płakać to płacz ile wlezie nie duś w sobie tego 😉 Ja jak mam ochotę płakać to ryczę jak bóbr 😁 A mój zawsze do mnie: Czemu Ty się zmuszasz do płaczu ?! 😮 Hi hi hi głupek 😜 Cieszę się, że już Ci lepiej 😉 Ja czuję się na prawdę super aż się cieszę, że nic mnie nie męczy bardzo no tylko teraz coś zgaga mnie łapie 🙃 🙃 😉

Mini23 napisał(a):
No ale nie wiem czy pozwole im razem już mieszkać skoro stale ją "obraca" i biedna musi sobie sama porody odbierać i to 7-8 w jeden dzień 😁

jezu on ją zajedzie.....
a potem ona rodzi i rodzi chciałabys 7-raczki rodzic co 2 miechy i to silami natury??:P 🤪 😁 😆 jaaa nieee 😜

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
No ale nie wiem czy pozwole im razem już mieszkać skoro stale ją "obraca" i biedna musi sobie sama porody odbierać i to 7-8 w jeden dzień 😁

Lepiej daj go w odstawkę, bo jak on ją tak obraca to będziesz mogła niedługo sklep zoologiczny otworzyć 🙃 🤪

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):

jezu on ją zajedzie.....
a potem ona rodzi i rodzi chciałabys 7-raczki rodzic co 2 miechy i to silami natury??:P 🤪 😁 😆 jaaa nieee 😜

to antykoncepcje im zastosowacc musisz zaopatrzyc w gumki albo hormony 😜
No właśnie a więc co rozdzielić jak ona za nim tęskni? bo nawet jak małe odchowywała poprzednie to jak go zbliżyliśmy jej do klatki to się noskami stykali i ona aż dzika była? 😁