Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
iwonka1 napisał(a):
Wy macie jeszcze przed soba troche czasu i brzuszki troche mniejsze, ja w 35 tyg czulam sie super, w sumie do tej pory czuje sie dobrze poza tym ze jestem bardziej ociezala i brzuch mam jak balon a kaski sobie juz tyle nie widzialam ze hohoho 😜 😜 😜, 🙂

to widać ciąża Ci służy, ja zadyszki dostaje nawet jak się całuje, na schode na góre wchodze na raty bo nie daje rady, a brzuch ciągnie w dół że aż sie zginam, i żyje nadzieją że nie dotrwam terminu i urodzę wcześniej

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
mysle ze nie pozwola mi czekac do grudnia ale na dzisiaj mam termin a u mnie zupelnie nic sie nie dzieje stad moje mysli o grudniu, bynajmniej blizej grudnia napewno.
Jak sie czujecie? bo ja jak słon 😉

Ja się też czuje jak słoń 😁 taka wielka i ciężka i jeszcze te wolne ruchy 😁

Aga Ty wielka ???????????? i ciężka ha ha ha ha . Ty jesteś modeleczka 😉 My to możemy narzekac ha ha ha ha

ja się czuje ciężka bo zawsze jak piórko a tu 15 kilo i ledwo chodze 🤪

15 kg, chcialabym a ja mam do przodu juz 26 kg 😁 😁 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
No a teraz mąż dostał zjeby że jest z Oliwią w pokoju i nie zwrócił uwagi że Oliwka królika chce męczyć! 😠

przestań ona go nie męczy ona go kocha 🙂 jak elmirka ona wszystkei zwierzątka kochała i przytulała aż im oczy z tej miłości na wierzch wychodziły 🤪

• Mamusia
iwonka1 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
mysle ze nie pozwola mi czekac do grudnia ale na dzisiaj mam termin a u mnie zupelnie nic sie nie dzieje stad moje mysli o grudniu, bynajmniej blizej grudnia napewno.
Jak sie czujecie? bo ja jak słon 😉

Ja się też czuje jak słoń 😁 taka wielka i ciężka i jeszcze te wolne ruchy 😁

Aga Ty wielka ???????????? i ciężka ha ha ha ha . Ty jesteś modeleczka 😉 My to możemy narzekac ha ha ha ha

ja się czuje ciężka bo zawsze jak piórko a tu 15 kilo i ledwo chodze 🤪

15 kg, chcialabym a ja mam do przodu juz 26 kg 😁 😁 😁

He he he to sporo 😜 Mi jeszcze 10 brakuje do twojego osiagu hihihi.

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Aga ja do 70 kg. dobijam już 😠 😠 😠 😠 😠
Druga broda mi urosła , dwa razy większa dopka, oj cała duża się zrobiłam 😠 😠 😠

hehe ja 74 przekroczyłam w zeszłym tyg, druga broda jest od dawna a najgorsza jest ta czarna co rośnie, wąsik też się pojawił i co ma powiedzieć??

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
Wy macie jeszcze przed soba troche czasu i brzuszki troche mniejsze, ja w 35 tyg czulam sie super, w sumie do tej pory czuje sie dobrze poza tym ze jestem bardziej ociezala i brzuch mam jak balon a kaski sobie juz tyle nie widzialam ze hohoho 😜 😜 😜, 🙂

to widać ciąża Ci służy, ja zadyszki dostaje nawet jak się całuje, na schode na góre wchodze na raty bo nie daje rady, a brzuch ciągnie w dół że aż sie zginam, i żyje nadzieją że nie dotrwam terminu i urodzę wcześniej

zadyszke, bole pleców, krzyzy, zeber tez oczywiscie ze mam ale daje rade

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
[URL=http://img594.imageshack.us/i/2009200993734big.jpg/][IMG]http://img594.imageshack.us/img594/6236/2009200993734big.jpg[/IMG][/URL]

Ha ha ha a tu mam dowód na to, że krowy wcale ciężko się nie czują 😁 😁

Jaka słodka krówka 🙂 Lekka ,szczęśliwa i na wrotkach jezdzi 😲

• Mamusia
iwonka1 napisał(a):

ja nie bardzo daje, ale może dlatego że najpierw długie tyg wymiotów potem strach ze sie szyjka skraca i nie miałam za dużo czasu na jakiś ruch, ciągle leżałam no i teraz to wychodzi....

• Mamusia
Mini23 napisał(a):

No ale teraz go złapała i piszczał,a takie coś mnie denerwuje,jak tuli to delikatnie a nie,wkońcu to też żywe zwierzątko i napewno chce pożyć dłużej niż dobe w tym domu! 😠

nie złość się tylko ciesz się że Ciebie tak nie dusi 🤪 ale tak serio to jej po prostu wytłumacz że kjójiki to boli 🤪

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
iwonka1 napisał(a):

ja nie bardzo daje, ale może dlatego że najpierw długie tyg wymiotów potem strach ze sie szyjka skraca i nie miałam za dużo czasu na jakiś ruch, ciągle leżałam no i teraz to wychodzi....

U mnie wszystko oki tylko właśnie te plecy i żebra bolą a teraz doszły mdłości ale daję radę 😁 Oby tak było do końca 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Psi Kaśka ta krowa to album innych dziewczyn 😁 ja wciąż jestem "zgrabna dupcia 2010" 🤪 zero rozstępów 🙂 cycuszki jak mleczne bułeczki 😁 wagina jak meloniki 😁 a w środku to pewnie już tak ciasno że odrazu wylew 🤪 🤪

🤪 aż nie wiem co powiedzieć na takie intymne wyznanie 🤪

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
iwonka1 napisał(a):

a ja mam straach ze sie nie skraca 🙂 szyjke mam jeszcze calkiem zamknieta a powinna sie juz otwierac 😞 Moja mala poprostu nie chce nas zobaczyc, woli zostac w brzuszku hAHA

• Mamusia
iwonka1 napisał(a):
pamietam jak na naszym forum listopadowek byl taki ruch jak u Was teraz 🙂 a teraz u nas cicho, juz wszystkie brzuszki sa zmeczone albo sie rozpakowaly i nie ma z kim zamienic slowa 😞 U Was pewnie tez tak bedzie blizekj konca.

ee u nas tak nie będzie, dziewczyny nei wytrzymają jak sobie komplementów nie złożą 🤪
poza tym bez tej codziennej dawki animalsów i algidów to byśmy w depresje popadły 🤪

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Gosiu ja mam 71 kilo ale jakoś nie czuję tego po sobie na szczęście 😉

Kasia ja sie czuje już ciężko 😞 A jeszcze ze 2 kg. przytyje . Już buty ciężko mi założyć 😠 😠

Ja się tak strasznie bałam, że przytyję z 30 kilo bo moja mama tak tyła ze mną i bratem. Ale na szczęście przytyłam tylko 11 kilo a więc do końca ciąży pewnie dobiję do 15 na plusie a więc jestem bardzo zadowolona 🙂 Poza tym przed ciążą ważyłam już 64 kilo schudłam do 60 i od takiej wagi zaczęłam tyć w ciąży.

• Mamusia
iwonka1 napisał(a):

a ja mam straach ze sie nie skraca 🙂 szyjke mam jeszcze calkiem zaknieta a powinna sie juz otwierac 😞 Moja mala poprostu nie chce nas zobaczyc, woli zostac w brzuszku hAHA

e powiem Ci tak naprzeciwko mieszka mojego męża ciotka, urodziła 2 tyg temu dziecko, w piątek ją gin przyjmowała na oddział bo do terminu tydzien a tu 100km dojechać trzeba, nic na poród nie wskazywało, dziecko wysoko ulożone szyjka długa zamknięta, w nocy ją złapało 😆

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
pamietam jak na naszym forum listopadowek byl taki ruch jak u Was teraz 🙂 a teraz u nas cicho, juz wszystkie brzuszki sa zmeczone albo sie rozpakowaly i nie ma z kim zamienic slowa 😞 U Was pewnie tez tak bedzie blizekj konca.

No u nas ostatnio też się coraz ciszej robi,każda już zmęczone,każda ma już jakieś dolegliwości... kiedyś po 100 stron dziennie a teraz...

To prawda teraz to cichutko jak w kościele 🤪

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
iwonka1 napisał(a):

a ja mam straach ze sie nie skraca 🙂 szyjke mam jeszcze calkiem zaknieta a powinna sie juz otwierac 😞 Moja mala poprostu nie chce nas zobaczyc, woli zostac w brzuszku hAHA

e powiem Ci tak naprzeciwko mieszka mojego męża ciotka, urodziła 2 tyg temu dziecko, w piątek ją gin przyjmowała na oddział bo do terminu tydzien a tu 100km dojechać trzeba, nic na poród nie wskazywało, dziecko wysoko ulożone szyjka długa zamknięta, w nocy ją złapało 😆

tez bym tak chciala....