Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

eloite napisał(a):
Mini23 napisał(a):
eloite napisał(a):
aaaaa zaraz wasza kolej baby 😜 🤪

Wkońcu nas odwiedziłaś? 😁 jak tam mały? i bycie mamusią na pełen etat 🙂

PRZE-SRA-NE 😁 😁 😁

jeny niedługo my:P

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
eloite napisał(a):
to małe niedopowiedzenie 😁
a już dziś to w ogóle mi daje w dupe 😁
śpijcie jak wam dają!

ale mimo wszystko kochana moja buba ☺️ 😘

Ha ha a myślałąm że mały aniołeczek śpi po nocach 😁

też tak myślałam 😁
i mamy problem z łóżeczkiem,
bo Alek chce spać tylko ze mną 😜

• Mamusia
Jejku chwile mnie nie było a tu 20 stron gggrrrrrrr
Zaczynam pomału pakowanie zostały nam już tylko 3 tyg. do wyprowadzki domek jeszcze nieukończony i szczerze mówiąc to nie wiem jak to będzie, a do teściów na pewno nie pójdziemy wolimy iść na swoje mimo,że kuchnia będzie tylko w postaci szkieletu 🙂

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Jejku chwile mnie nie było a tu 20 stron gggrrrrrrr
Zaczynam pomału pakowanie zostały nam już tylko 3 tyg. do wyprowadzki domek jeszcze nieukończony i szczerze mówiąc to nie wiem jak to będzie, a do teściów na pewno nie pójdziemy wolimy iść na swoje mimo,że kuchnia będzie tylko w postaci szkieletu 🙂

Bylebyś zdążyła przed porodem bo ja też mam taką nadzieję, że zdążę ale kredyt zaczynamy łatwić od poniedziałku- jak sprawnie pójdzie to na grudnia też będę na swoim 🙂 Także nie spieszy mi się w tej sytuacji żeby szybciej się rozpakować 😉 A Ty Aguś nawet jak kuchnia nie będzie wykończona do końca to mało ważne- najważniejsze, że będziecie u siebie 🙂 Ja lecę spać bo dzisiaj nie wyspałam się za bardzo ze względu na to, że musiałam wymaz w kierunku paciorkowca zawieź do laboratorium wcześnie rano. Drugie pranie się kończy a jutro ciąg dalszy 🙂 Dobranoc mamuśki 😉

• Mamusia
Dobranoc Martusia 😘 Oj jak mi się marzy własny dom !! Ale będą za granicą to nie lada wyzwanie zacząć budowę na odległość 🤨 Nie ma to jak przypilnować wszystkiego osobiście. A chcąc się budować musimy oboje tutaj pracować. A gdybyśmy zjechali do Polski i zaczeli dopiero budowę to z rok trzeba by było mieszkać u kogoś a wiem, że mój Mariusz tak nie chce. Jak wrócić to już do swojego. Mamy nadzieje, że uda się nam coś kupić gotowego a jak nie to pozostaje mieszkanie 🤨 Aga co tam kuchnia najważniejsze, że na swoim !! 😉 A jak jest szkielet mebli to już łatwo pójdzie z resztą 😁

• Mamusia
Macie racje dziewczyny nie ma to jak na swoim, ale ja, co chwile słyszę od teściów, że powinniśmy zamieszkać u nich przez miesiąc dopóki wszystko nie będzie ukończone, ale my i tak postawimy na swoim 🙂 no i boje się, że mała zechce się pojawić wcześniej gin mi dzisiaj powiedział ze ciąża donoszona więc rodzić już mogę.

• Mamusia
Cześć 🙂

Foka, a czemu Ty pierwsza byłaś?? Co to ma znaczyć?? 🤪
Aga, nie ma to jak sami mieszkać, a przez miesiąc u teściów mogłoby się dużo rzeczy nieprzyjemnych wydarzyć 😜 Róbcie tak jak uważacie i nie słuchajcie innych 😘 Ale zawsze macie jakieś oparcie i w razie czego macie gdzie iść mieszkać na miesiąc 🙂
Ja wczoraj wieczorem myślałam tylko, żeby Łukasz już wyszedł z brzuszka, bo tak mi żebro skopał, że już miałam dość 😞
Pogoda u nas śliczna, trzeba wyjść na spacer 😁
Także ruszać dupy ciężarówki 🙂

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
U nas nie pada ale strasznie wieje 😞 do tego Ewcia od 3 dni ma biegunkę robi 2-3 kupki dziennie 😞 Wózek już wyprany i dziś się biorę za pakowanie torby 🙂 a w poniedziałek mogę rodzić 🙂 aby maleństwo było zdrowe !!! 🤪 🤪 🤪

Aga, każda ma taką nadzieję, żeby maleństwo było zdrowe. Nie może być inaczej 😘 😘 Nasze dzidziusie muszą być zdrowe 🙂

a u mnie nocka w miare...;/ co prawda sikałam jak dzika całą noc... i co chwila latałam do kibelka mąż myślał że wody mi odchodzą sie zestresował... przed snem wyżyłam się na mężu nie tak jak myslicie tylko swoje żale i pretensje wylałam na niego w koncu sie poryczałam aż on sie wkurzył i poszedł spać... dzis wiem że te moje żale i pretensje były bez sensu ale co wczoraj mnie hormony nosly... Dzis niby lepiej mąż już sie odezwał bo w pracy pierwszy dzionek... mi sie sniło że synka urodziłam i był słodziutki ale nie miałam ubranek dla niego tylko same różowe 😁

• Mamusia
Cześć grubaski 🙂
A u mnie pogoda w kratke, przez pięć minut pada , a przez nastepne piec minut świeci słonce i wieje nieprzyjemny wiatr, ale ciepło jest 🙂
Wczoraj jak położyłam sie do łóżka to myslałam że coś zgniata mi żebra 😞 Cholera nie mogłam wcale leżeć, w każdej lezącej pozycji mnie bolały. Pierwszy raz tak miałam , a zanim zasnęłam to wymęczyłam i Tomka i siebie tym sapaniem i kręceniem się. Ja juz chce urodzić, i mieć z głowy to wszystko. Coraz bliżej porodu tym ciężej i gorzej się czuję. I w ogóle mam kiepski dzień,nic mi się nie chce i jakoś taka poddenerwowana jestem 😮
Ale se ponarzekałam .....
Aga no to pakuj się i na porodówkę małymi kroczkami 🙂 A dzidzia na pewno zdrowa się urodzi 😉

• Mamusia
Witajcie brzucholki 🙂
Nina my się tam wprowadzimy mimo tego, że nie będziemy mieli wielu rzeczy. Podjęliśmy decyzje razem, że nie chcemy mieszkać u teściów.
Aga kropeczek może mała ma rotawirusa i dlatego ma takie kupki lepiej skonsultuj to z lekarzem mój synek miał to jak miał 10 mc nie chciałabym cię tu stresować, ale jeżeli to wirus to niestety będziecie mieli go wszyscy 😞