Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja na 3 grudnia mam fryzjera 😁 A na 6 grudnia w mikołajki mam następną wizytę 😁 U mnie na szczęście na poród się nie zapowiada 😜 A Wy znów o seksie gadałyście 🙃 Zwariować z Wami to za mało !! 🙃 🤪 😁 Ja szczerze ostatnio nie mam w ogóle ochoty na seks 🤨 A, że mój mnie nie męczy to już w ogóle jest mi to na razie obojętne 🙂 Dbam o niego to jest zadowolony, ale mówi, że mu brakuje pipuszki ha ha ha 🤪 🙃 😁 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ja na 3 grudnia mam fryzjera 😁 A na 6 grudnia w mikołajki mam następną wizytę 😁 U mnie na szczęście na poród się nie zapowiada 😜 A Wy znów o seksie gadałyście 🙃 Zwariować z Wami to za mało !! 🙃 🤪 😁 Ja szczerze ostatnio nie mam w ogóle ochoty na seks 🤨 A, że mój mnie nie męczy to już w ogóle jest mi to na razie obojętne 🙂 Dbam o niego to jest zadowolony, ale mówi, że mu brakuje pipuszki ha ha ha 🤪 🙃 😁 😁

Ha ha ha ha to Ty masz pipuszkę???????????????? Ja tam mam już babkę drożdzową taką pulchniutką ha ha ha ha . A mój mnie co wieczór pyta " misia będzie coś dzisiaj" albo "ogrzejesz mnie" ???? Ha ha ha

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
I znowu o seksie nawijają 😜 Jak ja nie mogę 😜 hahah
Ja jestem kierownikiem tego forum 😎 😎 Jakby nie było jestem tu już baaaardzo długo 😎

A czemu nie możesz ??????? Doktorek zabronil?????????? Biedna Ninka. Ale pózniej jak się dorwiesz do niego to biedny bedzie ten facet twój ha ha ha ha

naylaaa napisał(a):
Ja jestem kierownikiem tego forum 😎 😎 Jakby nie było jestem tu już baaaardzo długo 😎

i co z tego ale ja ważniejsza jestem bo wiecej GB zajmuje 😁

• Mamusia
Moja nadal jest ładna i zgrabna i malutka ha ha ha chociaż jej nie widziałam już długo ha ha ha 😁 😁 😁 🙃 Mi z jednej strony jest przykro, że mój mąż się do mnie nie zabiera bo po prostu brakuje mi jego zalotów no ale taki ma charakter, że nie ruszy mnie w ciąży tym bardziej już teraz z takim brzuchem bo mu głupio itp. 🤔 Gosiu ale masz już nisko brzuszek !! Opuścił Ci się nie ma co 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

Ty możesz mi samochód myć i buty polerować 🤪 BOSS jest jeden 😎 🤪

Debilu, Ty jesteś dyrektorem, a ja kierownikiem .

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Moja nadal jest ładna i zgrabna i malutka ha ha ha chociaż jej nie widziałam już długo ha ha ha 😁 😁 😁 🙃 Mi z jednej strony jest przykro, że mój mąż się do mnie nie zabiera bo po prostu brakuje mi jego zalotów no ale taki ma charakter, że nie ruszy mnie w ciąży tym bardziej już teraz z takim brzuchem bo mu głupio itp. 🤔 Gosiu ale masz już nisko brzuszek !! Opuścił Ci się nie ma co 😉

Kasia ja liczę że niedlugo odjadę na porodówkę 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

Ha ha ja spróbowałam tego co napisała Gosia 😁 Oliwka zasnęła na bajkach a ja wskoczyłam na śpiącego męża i odrazu się obudził 🤪 no ale co do czego to mi uciekł 🤢

Ha ha ha Aga czasem rady Gosi są świetne 😜 😜 😜. Tylko szkoda że do końca nie doszło 😞 Mała jeszcze musi siedzieć w brzuszku 😞

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ja nawet nie mam co liczyć, że sobie seksem wywołam poród bo mój mnie nie tknie ha ha ha ha 🙂 Gosiu ja też już mam nisko brzuszek od jakiegoś czasu i nic się nie dzieje 🙃[/quote

Ale ja sexu używam 😁 😁 😁 😁 i okna myję i sprzątam , i teraz czekam co dalej będzie.

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
ja jestem bossem mafii brzuszkowej ze wzgledy na swoja posture 😜 hahahaha 😮 🤪

Bossem możesz być wśród w swoich w zoo... o wybacz w CYRKU 😁 🤪 możemy cie zatrudnić jako ochrone przynajmniej jak nas zasłonisz to paparazzi zdięcia nie zrobią bo cały kadr zajmniesz 🤪

o nie chced byc na postawionym stanowisku z wysoką premią i służbówkami ...

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

Ha ha ja spróbowałam tego co napisała Gosia 😁 Oliwka zasnęła na bajkach a ja wskoczyłam na śpiącego męża i odrazu się obudził 🤪 no ale co do czego to mi uciekł 🤢

Ha ha ha Aga czasem rady Gosi są świetne 😜 😜 😜. Tylko szkoda że do końca nie doszło 😞 Mała jeszcze musi siedzieć w brzuszku 😞

No ale poskakałam 🤪

Ha ha ha ha jak piłka plażówka skakałaś 😜 😜 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
ja jestem bossem mafii brzuszkowej ze wzgledy na swoja posture 😜 hahahaha 😮 🤪

Bossem możesz być wśród w swoich w zoo... o wybacz w CYRKU 😁 🤪 możemy cie zatrudnić jako ochrone przynajmniej jak nas zasłonisz to paparazzi zdięcia nie zrobią bo cały kadr zajmniesz 🤪

o nie chced byc na postawionym stanowisku z wysoką premią i służbówkami ...

Spoko na kuchni też dobrze płacą , ja nie narzekam na kase ha ha ha ha