Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ola88 napisał(a):
wogóle najgorsze raki są... mój mąż nim jest masakra co za charakterek... znam jeszcze kilka raków i masakra/....

MASZ MINUS 😠 😠 😠 😁...ja jestem rak 🤪...oj podpadłaś 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aduś napisał(a):
Ola88 napisał(a):
wogóle najgorsze raki są... mój mąż nim jest masakra co za charakterek... znam jeszcze kilka raków i masakra/....

chodzi mi o facetów raki jezu masakra z nimi... znam 4 panów Pni żadnej no teraz Ciebie Aduś 😁 ale panowie są nie do zniesienia czasem... tak uparci i tak normalnie .. grrr brak słów na męża mojego jaki ma charakterek... ojjj 😮 🙃 skorpiony też są wredne ale to dziewczyny skorpiony faceci ok

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Ola88 napisał(a):

Ola jak Ty tak możesz 😠?????????? Ja tak jak Ada jestem rakiem !!!!!!! Raki są cudowne 🤪, kochane , troskliwe. Mój Tomek też jest rakiem 😉, i jest bardzo dobry - fakt że jest uparty ale ja też ha ha ha .

gonia88811 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hahaha ja mam meza raka:P i charakterek to o maaa 🙃 🤪 hehehe boli mnie znów pipka ale jak... 😮

He he he he może Alicja rączkami pajęczyny odsuwa aby mieć lżejszą drogę do wyjścia 😁 😁 😁

haha chyba własnie tak tam grzebie mi.. 😜 haha wecie ja nie moge butów zadnych nawet załozyc w klapkach jade zawsze juz do mojej połoznej i lekarza... 😮 🤪

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hahaha ja mam meza raka:P i charakterek to o maaa 🙃 🤪 hehehe boli mnie znów pipka ale jak... 😮

He he he he może Alicja rączkami pajęczyny odsuwa aby mieć lżejszą drogę do wyjścia 😁 😁 😁

haha chyba własnie tak tam grzebie mi.. 😜 haha wecie ja nie moge butów zadnych nawet załozyc w klapkach jade zawsze juz do mojej połoznej i lekarza... 😮 🤪

Ha ha ha dobrze że śniegu po kostki nie ma 🤪, ale mi też zaczynają puchnąć nogi, wczoraj wyciągnęłam kozaki z zeszłej zimy i ledwo je wcisnęłam 🤢

naylaaa napisał(a):
Co do znaków zodiaku to mówcie sobie co chcecie, ale Wodniki są najlepsze 😁
8 grudnia wpadamy do Olki na libację 😁 🤪 🤪 hahahah

ok 🙂 zrobie tony jedzenia o na tyle ciezarnych to trzeba sporo zrobic 🙂

naylaaa napisał(a):
Idźcie marudy rodzić 🙂 hahaha bo już się z Wami wytrzymac nie da 😜 Na miejscu mężów bym się już dawno wyprowadziła 😁
Mi każdy but wchodzi na nogę i spodnie z przed ciąży też, tylko że uciskają, dlatego nie noszę.

takiej to dobrze... 🤪

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Idźcie marudy rodzić 🙂 hahaha bo już się z Wami wytrzymac nie da 😜 Na miejscu mężów bym się już dawno wyprowadziła 😁
Mi każdy but wchodzi na nogę i spodnie z przed ciąży też, tylko że uciskają, dlatego nie noszę.

😞 😞 😞 a ja o spodniach z przed ciąży to mogę pomarzyć, i bluzki dopasowane jak na siebie wloże to popękają w szwach bo i ramiona mi się poszerzyły 🤢 Taka paróweczka bylam a teraz to w parówkową się zamieniłam 😞 🤪

• Mamusia
Nie dziwię się Wam, że mace dość... U Ciebie Olu to już 38 tydzień, to się człowiekowi kończy cierpliwość tyle czasu być w ciąży. Ja mam 36 tydzień i też narzekam i mam dość, bo ile można?? A teraz ta końcówka to dla każdej jest męcząca, nie ma co się oszukiwać. Jedną boli to, drugą tamto, a tu jeszcze jakieś nerwy, pogoda też nie sprzyja 😜