Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hejka grubasy 😁

zwariowałyście...56 stron,nie mam czasu nadrabiać 😠

my po śniadanku

ale mały mi zaczął wczoraj szaleć,normalnie aż się boję czy się nie obrócił cały,brzuch to mi chodził raz w jedną raz w drugą...masakra,zasnąć nie mogłam 😮
a teraz cwaniak śpi 🤪

hmmm no to ja troche nie w temacie 😉hi hi
wiecie co...mążzadzwonił wczoraj do swojej byłej kiedy może się spotkać z Arturem(dla nie wiedzących to jego 6 letni synek) a ona do niego-co ty masz do Artura 🤪 😠...głupia suka 😠
teraz chcemy składać pozew o utrudnianie kontaktów, ma sądownie ustalone co drugą sobotę a mimo to nie widział go od kwietnia i obniżenie alimentów,niech sie kurwa weźmie do pracy...ja jej solarium i imprez nie będę sponsorować a Arturowi wolimy coś kupić sami

• Mamusia
Aduś napisał(a):
hmmm no to ja troche nie w temacie 😉hi hi
wiecie co...mążzadzwonił wczoraj do swojej byłej kiedy może się spotkać z Arturem(dla nie wiedzących to jego 6 letni synek) a ona do niego-co ty masz do Artura 🤪 😠...głupia suka 😠
teraz chcemy składać pozew o utrudnianie kontaktów, ma sądownie ustalone co drugą sobotę a mimo to nie widział go od kwietnia i obniżenie alimentów,niech sie kurwa weźmie do pracy...ja jej solarium i imprez nie będę sponsorować a Arturowi wolimy coś kupić sami

Jaka blać 😠 Robi krzywdę tylko swojemu dziecku 😠

no dokładnie 😠...a mały ma tylko co chwilę nowych wujków 😠...tylko jak wyciąga kasę to jakoś jej nie przeszkadza,ze od nas a tak to ma w dupie.
ona jestwkurwiona,bo jakiś czas temu ją podałam do MOPRu,bo jak była na wychowawczym to małego dawałą do łżobkaa taknie można i pewnie karę dostałąi musi spłacać to wszystko...a podałam ją na zasadzie chamstwo za chamstwo,bo ona wiedząć,ze straciłam pracę i jestem na początku ciąży wniosłao podwyższenie alimentów i dostaje 400 zł 🤪...gdzie mąż reszty wypłaty przynosi 800 zł i to manam starczyć na 4 osoby 🤪,gdzie 500 zł mamy czynsz,którego zresztą przez to nie płacimy od lutego...dlatego właśnie muszę szybko do pracy wracać,żeby to spłacić i wyjsć na prostą .
a taka kurwa ciągle na solarkę,włosy zawsze zrobione,żyje na koszt państwa i nasz,bo biedna pracy nie może znaleźć od kilku lat...a jest fryzjerką .
do czasu jak urodziłąm tojeszcze ok było,bo przyjeżdzała i nawet gadaliśmy normalnie a jak urodziłam to się zaczęło 😠
tylko jednak to są bracia a to,ze utrudnia kontakty z ojcem to sięna nim odbije

a wiecie jaki ostatnio wydatek miała na ostatniej sprawie...łóżko musiała Arturowi kupić...PIĘTROWE 🤪....dla jednego dziecka 🤪
albo dla 4 latka pieluchy 🤪..bo takie faktury też miała

• Mamusia
Ada, ona jest okropna 😠 😠
Musicie coś z nią zrobić, bo żyje na Wasz koszt. Niech jej faceci ją utrzymują. Szkoda, że mały musi patrzeć na ciągle zmieniających się "wujków" 😞

Ja zjadłam bardzo piękne śniadanie 😜 Kawa + Prince Polo i pół czekolady ☺️ ☺️ ☺️
Aga Kropka, pochwal się po wizyce, jak tam mała 😁 ps. jeśli masz za duże zarobki z tamtego roku to możesz poprosić o to, żeby nie brali ich pod uwagę 🙂 Także powinnaś dostać kasę 😁

hmmm z jabym zjadła coś słodkiego 🤨...tylko nie mogę wyjść do sklepu 😞

no już ja tej kurwie pokażę 😠 😠 😠

kurcze mały wieczorem latał jak szalony a teraz od rana nic 🤨

• Mamusia
Aduś napisał(a):
hmmm z jabym zjadła coś słodkiego 🤨...tylko nie mogę wyjść do sklepu 😞

no już ja tej kurwie pokażę 😠 😠 😠

kurcze mały wieczorem latał jak szalony a teraz od rana nic 🤨

Daj mu pospać hihi 😁 Ty też nie biegasz cały dzień 😉
Ile można pedałować nogami w brzuchu? 😁
Idę robić pranie i umyć włosy 🙂 A mamuśki jak chrapią 😁

hey wielorybiczki 😁
wstałam w końcu normalna noc była bosz .... do teraz spałam ... jak sie wyspałam oj... ale mnie nogi bolą wiecie ta opuchlizna tak rwie n iewiem chyba na deszcz bo pada...
a teraz robie sobiesniadanko jajeczko z majonezem i chlebek tost z masełkiem i kawka 😁 mniam mniam... 😁mój brzuch wedrujący jest raz niżej raz wyżej 😮 hahaha mama moja zaówarzyła ja też hahaha masakra chyba nigdy nie urodze 😁

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
hey wielorybiczki 😁
wstałam w końcu normalna noc była bosz .... do teraz spałam ... jak sie wyspałam oj... ale mnie nogi bolą wiecie ta opuchlizna tak rwie n iewiem chyba na deszcz bo pada...
a teraz robie sobiesniadanko jajeczko z majonezem i chlebek tost z masełkiem i kawka 😁 mniam mniam... 😁mój brzuch wedrujący jest raz niżej raz wyżej 😮 hahaha mama moja zaówarzyła ja też hahaha masakra chyba nigdy nie urodze 😁

Będziesz jak słoń dwa lata w ciąży chodzić haha 😁 Dobrze, że całą noc przespałaś 🙂
Ja wczoraj wieczorem miałam kryzys, nie mogłam się ułożyć, napierdala mnie przepona i miałam dość wszystkiego i krzyczałam, żeby już wyłaził 🤪 🤪

ja już nie wierzę w sprzątanie,seks itd...mam małego uparciucha 🙃...wiem,że ma jeszcze 9 dni...ale jak to się dłuży 🤢
gardło mnie strasznie boli,jeszcze mi choroba potrzebna teraz 😞
mały nadal cisza 😞

naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hey wielorybiczki 😁

Będziesz jak słoń dwa lata w ciąży chodzić haha 😁 Dobrze, że całą noc przespałaś 🙂
Ja wczoraj wieczorem miałam kryzys, nie mogłam się ułożyć, napierdala mnie przepona i miałam dość wszystkiego i krzyczałam, żeby już wyłaził 🤪 🤪

ha ha Nina czy to nie Ty wczoraj [pisałaś,że jesteśmy niedobre,bo chcemy przyśpieszać?????
a tu co... 🤪 😁

spi Ada moja te,ż spi czeka na sniadanie hahaha
jej ja wczoraj w nocy tak sie na małą denerwowałam że też jej groziłam ☺️ znaczy sie powiedziałam że jak nie wylizie zaaraz to w tyłeczek ten mały oberwie hahahaha 🤪

Aduś napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hey wielorybiczki 😁

ha ha Nina czy to nie Ty wczoraj [pisałaś,że jesteśmy niedobre,bo chcemy przyśpieszać?????
a tu co... 🤪 😁

hihi już każdy ma dosyć niewierze że nie...
😁

• Mamusia
Wczoraj to na serio już mi nerwy puściły 😠 Już nie wiedziałam czy mam chodzić, wisieć czy co ze sobą zrobić. A jak jeszcze mój mnie ucisza, bo za głośno się przekręcam, a on nie słyszy filmu, to mnie chuj strzela 😠 Łukaszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz wyłaźźźźźźźźźźźźźź z dziupli 😉