Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

naylaaa napisał(a):
I to ma być niby film edukacyjny 😜 A tyle błędów. Pewnie wszystko wyjdzie w praktyce, ale kąpać takie maleństwo pierwszy raz to będzie szok 🤪 A właśnie - przygotowaną wodę miesza się z płynem do kąpieli czy płyn się wylewa na dziecko?? 😉 Tylko się nie śmiejcie ze mnie 😁 hihi ja podstawowych rzeczy nie wiem 🙂

na myjke... płyn... a myjka rekawiczka mieciutka...

naylaaa napisał(a):
I to ma być niby film edukacyjny 😜 A tyle błędów. Pewnie wszystko wyjdzie w praktyce, ale kąpać takie maleństwo pierwszy raz to będzie szok 🤪 A właśnie - przygotowaną wodę miesza się z płynem do kąpieli czy płyn się wylewa na dziecko?? 😉 Tylko się nie śmiejcie ze mnie 😁 hihi ja podstawowych rzeczy nie wiem 🙂

ja miałam emolium i wystarczyło do wody,ale troszkę na rękę też możesz 🙂

dom wariatów...boziu jak to moje dziecko łobuzuje...poszedł komodę otworzyć...chyba z 10 raz,jak poszłąm mu mówić,ze nie wolno to trzasnął drzwiami od drugiego pokoju a terazmi szufelkę przyniósł z kuchni 🤪 🤪

Mortishia24 napisał(a):
hej grudnioweczki jak samopoczucie?/ Macie ochote juz urodzic czy strach ogarnia??? 🙂)

chcemy rodzic ale wszystkie sie na 8 grudnia umówiłysmy hahah 🤪 a samopoczucie zalezy chyba od dnia 😁

Mortishia24 napisał(a):
hej grudnioweczki jak samopoczucie?/ Macie ochote juz urodzic czy strach ogarnia??? 🙂)

jak nam wymodlisz to ja się piszę choćby zaraz 😁 🤪...a najlepiej po 14,bo teraz nie mam co z synkeim zrobić 😜

Aduś napisał(a):
dom wariatów...boziu jak to moje dziecko łobuzuje...poszedł komodę otworzyć...chyba z 10 raz,jak poszłąm mu mówić,ze nie wolno to trzasnął drzwiami od drugiego pokoju a terazmi szufelkę przyniósł z kuchni 🤪 🤪

co chc zamiatac tylko miotły nie moze znalesc 😮 🤪 co TY Ada nie wiesz.. hahaha 🤪

mytezczekamy za wypłatą ale superbyłoby gdybym dziś zaczęła,bo jutro w razie czego mam kumpelę,od czwartku siostra a weekend mąż...przyszły tydzień to problem,bo wszyscy w pracy,dopeiro od czwartku siora

Ola88 napisał(a):
Aduś napisał(a):

co chc zamiatac tylko miotły nie moze znalesc 😮 🤪 co TY Ada nie wiesz.. hahaha 🤪

kochana on doskonale wie gdzie jest miotła,bo codziennie "zamiata" a spróbuj mu zabrać 😁 🤪

Mortishia24 napisał(a):
heheh Adus to widze nastawienie podobne jak bylo na pazdzierniku malo strachu wiecej oczekiwania i zniecierpliwienia kiedy to w koncu sie zacznie 🙂) to dobrze lepiej ta strona bo i tak i tak urodzic trzeba 🙂 a strach jest niepotrzebny bo tylko tylko poteguje bol 🙂))

ja jedyne czego sie boję to cesarki albo tego,ze zacznę sn a i tak sięcesarką skończy 😞...ja tego nie przeżyję drugi raz