Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

naylaaa napisał(a):
Ada, Sebastian wycisza się do porodu hihi 🙂 Ja Ci mówię, zaraz nam napiszesz, że zaczynasz rozsyp Grudnióweczek 🙂 A tak poza tym to może być 9 dni, a może być i 23 😜

Ty mi nie kracz 😠....boziu oby nie przenosić 🤪...najdziwniejsze jest to,ze wczoraj taka bardzo szalał,że się juz zastanawiałąm czy wszystko ok a dziś cisza 🤨
coraz barzdiej się boję czymały zdrowy sie urodzi...taki lęk we mnie jest 😞

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aduś napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ada, Sebastian wycisza się do porodu hihi 🙂 Ja Ci mówię, zaraz nam napiszesz, że zaczynasz rozsyp Grudnióweczek 🙂 A tak poza tym to może być 9 dni, a może być i 23 😜

Ty mi nie kracz 😠....boziu oby nie przenosić 🤪...najdziwniejsze jest to,ze wczoraj taka bardzo szalał,że się juz zastanawiałąm czy wszystko ok a dziś cisza 🤨

też sie boję że z małą cos nie tak może być... 😞

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
Aduś napisał(a):
naylaaa napisał(a):

też sie boję że z małą cos nie tak może być... 😞

I ja dołączam się do Was 😞 Chyba każdą dopadają takie myśli 😞 😞

naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
trzeba byc dobrej myśli naprawde... 🤨 bo do g łowy dostaniemy

Musimy odganiać od siebie złe myśli 🙂

bedzie ok jeszcze nam popalic dadza maluchy... 😜 hahaha

• Mamusia
Hej marudy 😉
Ja spałam całą noc 🤪 Tylko raz wsałam na siku i zaraz zasnęłam 🤪 🤪 🤪
A nie śpie już od 6 😞 bo Tomek mnie obudził 😠
Aduś współczuję Wam, męczyć się z taką kurwą która ma kase na wszystko a ciągnie z Was,wiedząc że jest Wam ciężko i spodziewacie się lada dzień dziecka. Koniecznie trzeba z nią zrobic porzadek.
Ola jeszcze po terminie urodzisz he he he he po 40 tygodniu i będziesz ostatnia 😜 😜 😜

Aduś napisał(a):
no mały zaczął się coś ruszać,ospale ale zawsze 🙂...jeju a może to przedporodem hi hi

lepiej sie nie nakrecajmy bo ja juz przestaje doszukiwac sie objawów porodu bo mi sie to tak wtedy dłuzy wylzie kiedy sama zdecyduje bo inaczej nie wyrobie nerwowo z nia raz sa objawy raz nie brzuch sie obniza podwyrzsza i tak w kółko... 😮

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
hej, ja właśnie u rodziców bo dzisiaj szkoła rodzenia, wieczorem nadrobie co pisałyście i się odezwe chyba ze wcześniej mi ise uda ale raczej watpie ledwo sie na nogach trzymam tak mnie męczy, kaszel gardło spaniezmeczenie masakra jakaś

Do apteki biegiem , farmaceuta Ci da leki które są bezpieczne dla ciężarnych. Bo ja k rodzic ci przyjdzie w chorobie to nie bedziesz miala siły

naylaaa napisał(a):
Eee tam mój będzie grzeczny jak aniołek 😁 A jak będzie marudny to mu wyjmę bateryjki 🙂 Dzieci ponoć uczą cierpliwości... Ciekawe 😮 Bo u mnie jej brak i boję się, że będę jeszcze bardziej nerwowa 😮 🤢

uczą uczą...choćmi np.terazjej brak bardzo często 😞
najbardziej jak np.10 raz mówię,ze nie wolno rzucać 🤪..czujesięjak jędza...ciąglenie wolno,nie itd 😮

Aduś napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Eee tam mój będzie grzeczny jak aniołek 😁 A jak będzie marudny to mu wyjmę bateryjki 🙂 Dzieci ponoć uczą cierpliwości... Ciekawe 😮 Bo u mnie jej brak i boję się, że będę jeszcze bardziej nerwowa 😮 🤢

uczą uczą...choćmi np.terazjej brak bardzo często 😞
najbardziej jak np.10 raz mówię,ze nie wolno rzucać 🤪..czujesięjak jędza...ciąglenie wolno,nie itd 😮

ale trzeba dzieciom pokazac kto rzadzi bo wejda na głowe tak jak chrzesniak mojego mariusza... jezu co to za diabelec jest w ieku Oskarka nawet tez z kwietnia...