Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aduś napisał(a):
a ja mam co kilka minut takie skurcze,ale to chyba przepowiadjące co?[/quote

Hej jezdem 😜 😜 😜
Aduś niezbyt dobrze pamiętam mój pierwszy poród,ale jak miałam takie skurcze do porodu to były koszmarnie bolące - natomiast te twoje to chyba przepowiadające, tak jak my mamy ,tylko ty masz częste 😉
Ale moja kolezanka rodziła we wrzesniu i na leżąc porodówce i czekając na poród czytała gazetę bo nie czuła żadnego bólu w trakcie skurczy 🙂 🙂 I niestety sokńczylo sie cc. A skurcze duze i rozwarcie miała ha ha ha
Sylwuś bunio śliczny 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
W końcu nadrobiłam wariatki prawie 60 stron 😉 Wczoraj byłam na zakupach i zaczęłam prezenty kupować- na razie kupiłam tylko siostrze i jej chłopakowi, do końca listopada zamierzam kupić wszystkie 😆 No i zrobiliśmy przemeblowanie w pokoju siostry w razie gdybyśmy nie zdążyli się przeprowadzić, a co najważniejsze...- złożyliśmy łóżeczko i stoi sobie ładnie koło komody 🤪 🤪 🤪 Wczoraj nie mogłam zasnąć z tego wszystkiego 😜 Jestem spokojniejsza bo miejsce już jest dla małej 🙂 Zrobię w końcu jakąś fotkę dzisiaj bo wszystkie roznegliżowane na forum tylko nie ja ha ha 😁 P.S. Paniki Ada narobiłaś więc rodzić mi tu !! 🤪 😁 😜

• Mamusia
Hej Brzuszki, znów musiałam nadrobić, bo byłam rano na badaniach, potem chwilę po sklepach i tak zleciało. Mnie od 3 dni boli głowa, szczególnie nocą, koszmar 😞. Poza tym mam wrażenie, że zaczynają mnie swędzić ręce i nogi, nie wiem czy to jakaś schiza - położna mi powiedziała, że może to być ta cholestaza, oby nie 😞 jutro będę miała wyniki. Aga Mini - to Iwonka urodziła?? idę robić obiad, na razie! ps. kupiłam dziś pierwszy stanik do karmienia, chyba Nina pisała, że te rozmiary jakieś lipne, ja mam normalnie 75 E/F, teraz kupiłam 75E, bo większego nie było 😮? mieszczę się na razie, ale co po porodzie... 😜

• Mamusia
Właśnie dlatego byłam w szoku 🤪 Pierwszy raz mnie ktoś przepuścił. I nawet nikt z kolejki nie burknął 😜 Tylko by śmiał, jakbym mu z płetwy przywaliła 😉 haha

Ada, takie skurcze jak Ty masz to u mnie cały dzień występują, w sumie mam ciągle brzuch napięty i powyginany, ale chyba taka moja uroda, skoro nic mi nie jest.