Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mi mała żebra znów molestuje 🤪 😁 Po 14 jak mąż wróci z pracy jedziemy na Policję w sprawie mandatu za przekroczenie prędkości bo nas fotoradar pstryknął fote więc kolejny wydatek...No ale zamierzam się targować bo ponoć można 😁 Poruszę swoją inteligencję i swoje nagadam ha ha. A co to uprzejmości względem kobiet w ciąży to tylko raz mi się przez te 8 miesięcy zdarzyło, że kasjerka w Tesco powiedziała, że mam iść do kasy pierwszeństwa i bez kolejki mnie obsłużą! 🤪 😉 A klienci mają to gdzieś bo przecież oni też muszą stać 😠

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Bo to wredni ludzie są 😠 😠 Najchetniej jak im by sie ustępowalao miejsca i w kolejkach przepuszczało 😞 Ale te baby nie pamietaja jak jest sie pod koniec w ciązy i jak cięzko nosic taki kochany cięzarek,. Mnie tez sie nie zdarzyło aby puszczono mnie bez kolejki. Chyba że jestem w sklepie gdzie pracują moi znajomi to wtedy bez kolejki, a klienci patrza na mnie wtedy jak na mordercę ha ha ha ha . Takie wredne rury 😠 😠 😠 😠 😠

a ja sobie makijaż zrobiłam pierwszy raz chyba od 2 tyg hahaha jaka ładna sie zrobiłam 😁 😁 hahaha teraz włosy prostuje hahaha 😮 jak ja piękna bede 😁
może wam pstryknę pfotho

[URL=http://img530.imageshack.us/i/dsci0052l.jpg/][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/7965/dsci0052l.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Oto wypiękniona FOKa 😁 😁 😁

• Mamusia
Teraz to musisz iść na miasto się ludziom pokazać 🙂
A właśnie... nie wiem czy Wam pisałam 😜 Ale chyba nie 😉

Jakie u mnie plotki na osiedlu krążą !! 🤪 🤪 Ostatnio sąsiad sąsiadce powiedział, że już urodziłam i to córkę!! 😉 🤪 🤪 Jaka wyobraźnia hahaha nie ma co 😉
A w ogóle to ludzie się mojego męża, albo teściowej pytają jak się czuję, albo czy urodziłam, a mnie osobiście to się nie spytają 😜 Boją się czy co?? 😉 Aż taka niemiła jestem chyba 😜 Postrach osiedla 🤪 🤪 🙃 🙃

naylaaa napisał(a):
Teraz to musisz iść na miasto się ludziom pokazać 🙂
A właśnie... nie wiem czy Wam pisałam 😜 Ale chyba nie 😉

Jakie u mnie plotki na osiedlu krążą !! 🤪 🤪 Ostatnio sąsiad sąsiadce powiedział, że już urodziłam i to córkę!! 😉 🤪 🤪 Jaka wyobraźnia hahaha nie ma co 😉
A w ogóle to ludzie się mojego męża, albo teściowej pytają jak się czuję, albo czy urodziłam, a mnie osobiście to się nie spytają 😜 Boją się czy co?? 😉 Aż taka niemiła jestem chyba 😜 Postrach osiedla 🤪 🤪 🙃 🙃

nie bo pada 😜
hahaha widzisz jaka sławnas ... mmm:P

• Mamusia
Cześć gUpie Pipy 😜 😁 😁
Ja wstałam dopiero po 12:00 ale nie spałam do 4:00 bo oglądaliśmy z mężem filmy 🙂 Coś się czuję dzisiaj jakbym się nie czuła, ale dam radę 😉 Nic dzisiaj nie robię tylko obiad 😜 Moja Alusia wczoraj się tak przekręciła, że z Mariuszem widzieliśmy jej nogi i ręce a jak Ją pogilgaliśmy to tak wierzgała hahaha Kochana Nasza 🙂

naylaaa napisał(a):
Idę się zdrzemnąć chyba 🙂 Dawno nie spałam w ciągu dnia 🙂 A wy wszystkie oprócz Ady, nie rodzić 😉

ja dzis rodzic nie bo sie tak wyszykowałam i co bym musiala to zmyc 🤪 😁 😜