Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
A mój mi był po pepsi i kebaba 😁 i nawet Flipsy toffi kupił 🙂

Właśnie dzisiaj mam cały czas ochotę na Fast Food więc muszę męża zagonić żeby zamówił telefonicznie lub się gdzieś przejedziemy 😉 Myślałam też nad Chińszczyzną aczkolwiek to chyba mniej zdrowe 🤔 P.S. Smacznego Aguś 😉 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
zgaga mnie męczy, Zośka kopie po żebrach i dół brzucha ciągnie

Ha ha ale zbieg okoliczności bo właśnie miałam się Ciebie zapytać jak molestowanie żeber w Twoim przypadku bo u mnie mała się tak wypycha że masakra 😁 No i brzuch mi się bardzo napina- cały czas twardy 🤔 Może te nasze małe istotki są długie bo nikt tak nie narzeka jak my z tymi żebrami 😜

• Mamusia
A tu co taka cisza ! 🤪 Te, które pchają się do pierwszej tury porodów pewnie gwałcą mężów ha ha 😁 Kasia pewnie sprząta a Nina?? Gdzie jest Nina 😜 😉 Zabije nas za tyle stron nadrabiania 🤪 Aha - zaprosiłam nową koleżankę z forum mojego miasta bo ma termin na koniec Grudnia 😉 Witamy na forum zboczuchów i narzekaczy 😁 😜

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
renia33 napisał(a):
dziewczyny mam pytanie czy was tez w nocy bola biodra jak spicie na boku bo ja niemoge spac z bólu 😞czy tylko ja tak mam?

Oj mnie też bardzo biodra bolą 🤨

Jak to by to ktoś ujął "jak wkładał to nie bolało" 🤪 mnie już chyba mało co teraz nie boli 🤢

Aga ja nie wnikam nie wiem jak Ciebie ale mnie za pierwszym razem baaaardzo bolało 😜 😜 😜

• Mamusia
Wrzuciłam nowe zdjęcie i mam wrażenie, że przez 10 dni mój brzuch się podwoił 😁, oby nie... Mi się też coraz częściej brzuch spina...i nie mam tej cholestazy, hura, bo już widziałam wyniki (u nas fajnie, bo mogę przez internet odbierać - przez Marcina pracę mam prywatną przychodnię, ale to jest luksus...)

• Mamusia
No Aguś- Michałek lub Pawełek rośnie więc i brzuszek większy 😜 🙂A co do wyników to rzeczywiście luksus sprawdzać przez neta- Ty to masz dobrze 😁 😉 Idę sobie naszykować coś do jedzenia bo zaraz "Na Wspólnej". Ale muszę Was zmartwić bo i tak Was nie opuszczę ha ha 🤪 😁 😁 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
A jak kucniecie na środku pokoju albo zrobicie siad skrzyżny to dacie rade same wstać?? Bo ja wołam męża na pomoc 😁

Ja z kucania wstanę ale gorzej jak bym usiadła skrzyżnie albo z wanny wyjść to już jest tortura 🙃

Kasia ja ostatnio próbowałąm się podmyć w misce po toalecie zamiast się rozbierać do prysznica i całe szczęście że mój był w domu bo utknęłam dupą w misce i wstać nie mogłam 😁 🤪

hahahahahahahaha nie no skonam zaraz !!!!!!!!! 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 Już widzę tą akcję hahahahaha

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
aga_ta napisał(a):
zgaga mnie męczy, Zośka kopie po żebrach i dół brzucha ciągnie

Ha ha ale zbieg okoliczności bo właśnie miałam się Ciebie zapytać jak molestowanie żeber w Twoim przypadku bo u mnie mała się tak wypycha że masakra 😁 No i brzuch mi się bardzo napina- cały czas twardy 🤔 Może te nasze małe istotki są długie bo nikt tak nie narzeka jak my z tymi żebrami 😜

mi też się napina a najgorzej u góry, mam wrażenie że mi go rozrywa
a może nasze małe istotki już czują się ważniejsze niż inne i lubią wysoką pozycje 🤪

• Mamusia
Orzeszek napisał(a):
Cze laski byłam wczoraj u gin i mały/mała waży 2950g, szyjka mi się skraca i centymetr rozwarcia mam. Powiedziała że do wigilii nie dotrzymam, że za tydz. mogę zacząć rodzić.

Hej Renatka 🙂 Widzę, że do porodu będzie kinder niespodzianka bo nie wiesz kto mieszka w brzuszku 🙂 No ale teraz to już dużo czasu nie zostało więc chyba różnicy Ci nie robi 🙂 Lecę się wykąpać 🙂 A cisza na forum zapadła więc może któraś rodzi ! 🤪

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
No Aguś- Michałek lub Pawełek rośnie więc i brzuszek większy 😜 🙂A co do wyników to rzeczywiście luksus sprawdzać przez neta- Ty to masz dobrze 😁 😉 Idę sobie naszykować coś do jedzenia bo zaraz "Na Wspólnej". Ale muszę Was zmartwić bo i tak Was nie opuszczę ha ha 🤪 😁 😁 😁

to prawda, że z tymi wynikami to super no i na wizyty też można się umawiać przez internet 😁 Mi mały wypycha brzuch jak szalony; z wanny też ciężko wstać 😉

• Mamusia
Orzeszek napisał(a):
Cze laski byłam wczoraj u gin i mały/mała waży 2950g, szyjka mi się skraca i centymetr rozwarcia mam. Powiedziała że do wigilii nie dotrzymam, że za tydz. mogę zacząć rodzić.

o niezle! A Ty masz podobnie termin jak ja, ciekawe co mi gin powie w czwartek...