Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pamiętajcie, że Wasz kierownik ma na drugie imię Alicja 😎 😎 😎

Aaaa już wiem co miałam napisać 🙂 Że jak Wam mówią, że macie 1 cm rozwarcia, albo na opuszek palca i możecie zaraz urodzić, to ja już dawno powinnam 😮 😮 I się już nie oszczędzam od jakiegoś czasu 😉
Także nie wiem co tu jest grane 😎

• Mamusia
Ja tak jak Gosia już kompletnie tracę cierpliwość... Mam ochotę krzyczeć ze złości, żeby wyłaził już 😉
A za chwilę się lepiej poczuję i jestem spokojna, ale bardziej jestem wściekła i zdenerwowana. Nie mogę spać, ani leżeć przez ten koszmarny ból w przeponie 😞 To, że nie mogę chodzić przez pachwiny jest nawet śmieszne i nie jest to dysfunkcyjny ból, ale ta przepona to koszmar.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
A wy dziś spać nie możecie?? Cycolina zawsze nocny marek a teraz wcześnie chodzi spać 😁 Nina za to dłużej... 😁

Może te ich zmiany trzeba uznać za objaw zbliżającego się porodu 😁
Kurde, nawet ja dziś jakaś zmęczona, cały dzień wnioski do banków wypełniałam, kompletowałam dokumenty itp. i chyba z 3 godziny na spotkaniu u doradcy siedziałam, zamuliłam się jakoś.
Pisałam wam kiedyś, że mi się brzuch opuścił, ale to chyba chwilowe, bo akurat dziś, w dniu kiedy dużo musiałam siedzieć synek mi dupkę pod żebrami umiejscowił tak, że żadna pozycja mi nie odpowiada i żebra bolą....uuaaaa 😞

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
A moja mi gmera na samym dole i to chyba powoduje skurcze u mnie 🙃

Puk puk robi 😁 ja znów szukałam diety grudniowej mamy ale znalazłam 😁 i całe szczęście bo już myślałam co ja będe jeść w święta 😁

no to dawaj nam tu dietę 😁