Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Cześć zołzy 🙂
Ja dziś chyba odlece tak się paskudnie czuje 😞 w nocy nic nie spałam bo mała się zaziębiła i co chwile siusiu,i z noska leciało...poza tym w krzyżu mnie tak bolało,że do teraz trzyma....chwilami pojawi się skurcz ale po minucie zanika...mąż wrócił z pracy jak mnie zobaczył to wystraszony spytał co mi jest i sam zaproponował "pomoc" 😁 tylko ja teraz nie wiem czy nie odczekać do niedzieli... 🥴

A teraz z innej paki Ola idzie do szpitala do niedzieli ma urodzić

Ze co??????????????????? Foka ma rodzić ??????????????

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
MIEC KTG TYLKO . I PEWNIE SKURCZE WYKAZAŁO BADANIE KTG I ZOSTAWILI JA JUZ ???

Ona miała dalsze podejrzenie zatrucia ciążowego

Aha i dlatego ja zwineli, jak sama nie zacznie to wywoływać jej bedą. A jakies skurcze na ktg jej wyszły?????

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
No to więc tak Ola ma za wysokie ciśnienie,i jest za mocno opuchnięta,lekarz stwierdził że nie będzie ryzykował,i jak do niedzieli nie urodzi to on ma dyżur w niedziele i jej pomoże 🙂

Ha ha ha ha to się zaczęło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ola pierwsza będzie 🤪, dobrze niech już rodzi. Tylko ja myślę że ona sama nie da rady. Więc lekarz jej będzie musiał pomóc

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
No to więc tak Ola ma za wysokie ciśnienie,i jest za mocno opuchnięta,lekarz stwierdził że nie będzie ryzykował,i jak do niedzieli nie urodzi to on ma dyżur w niedziele i jej pomoże 🙂

Ha ha ha ha to się zaczęło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ola pierwsza będzie 🤪, dobrze niech już rodzi. Tylko ja myślę że ona sama nie da rady. Więc lekarz jej będzie musiał pomóc

Jak tak dalej pójdzie to może ja z nią zaczne rodzić bo już cholera nie wyrabiam z bólu 😠

To dobrze jak i Ty się załapiesz z Olką razem na poród ha ha ha ha .
No no akcje porodowe poszły w ruch ha ha ha ha ha

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Eee tam piccolo 😜 Jakąś nalewunię, albo bałagana byśmy ogarnęły 😉 hahah 🙃 🙃
To już wiemy, że do niedzieli na pewno nam się dzidziuś urodzi 😁 Moja synowa 🙂 aaa jak fajnie 😁
I zostawili ją w szpitalu, czy wraca do domu?

Do szpitala musi iść

Dobrze bo w szpitalu po stałą kontrolą bedzie , a jak jest tak bardzo opuchnieta i dalej bedzie puchła to nie beda czekac do niedzieli

• Mamusia
Hej Brzuszki, ooo, 🤪 właśnie czytam, że Olę zostawili w szpitalu, to może będzie pierwsza, chociaż jeszcze 4 dni, to wszystko może się zdarzyć 😉 - a już miałam napisać, że brzuch jak piłeczka i wysoko 🙂. Mnie znów boli głowa 😞; czy któraś ma laktator medela mini electric? bo ja pożyczyłam od koleżanki i teraz próbuję go rozmontować i wyparzyć i nie mogę wyjąć jednej części - chciałam się podpytać czy to się wyjmuje 🙂. Miłego dnia i czekamy na dalsze wieści!

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
Hej Brzuszki, ooo, 🤪 właśnie czytam, że Olę zostawili w szpitalu, to może będzie pierwsza, chociaż jeszcze 4 dni, to wszystko może się zdarzyć 😉 - a już miałam napisać, że brzuch jak piłeczka i wysoko 🙂. Mnie znów boli głowa 😞; czy któraś ma laktator medela mini electric? bo ja pożyczyłam od koleżanki i teraz próbuję go rozmontować i wyparzyć i nie mogę wyjąć jednej części - chciałam się podpytać czy to się wyjmuje 🙂. Miłego dnia i czekamy na dalsze wieści!

Bo Ala przez gardło chce wyjść, więc wchodzi po żebrach do góry hahaha 🙂