Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oto moja piękna lista, ciekawe ile się z niej sprawdzi 😉

I tura: Ola, Aga Mini, Ada

II tura: Aga Kropka, Aga Kafinka, Gosia, ja

III tura: Agata, Marta, Sylwia

IV tura: Aga2010, Kasia, Iwona, Renata

🙂 🙂 🙂 Kolejność w turze raczej przypadkowa 😁 Muszę sobie zapisać moją listę i zobaczę co z tego wyjdzie 😉

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Oto moja piękna lista, ciekawe ile się z niej sprawdzi 😉

I tura: Ola, Aga Mini, Ada

II tura: Aga Kropka, Aga Kafinka, Gosia, ja

III tura: Agata, Marta, Sylwia

IV tura: Aga2010, Kasia, Iwona, Renata

🙂 🙂 🙂 Kolejność w turze raczej przypadkowa 😁 Muszę sobie zapisać moją listę i zobaczę co z tego wyjdzie 😉

Mi się też tak wydaję 😉

• Mamusia
Mrowka1990 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Próbuję zrobić moją listę w jakich turach urodzimy, ale coś mi nie wychodzi 🤨 🤨 🤨

Iwona, nie wiem czy mi się miednica rozeszła 😮 😉 A bioder dawno nie mierzyłam. Jak byłam w szpitalu to pierwszy raz mi mierzyli miednicę takim fajnym przyrządem hihi 🙂 Lekarz nigdy tego nie robił. A ile mam cm to mi już nie powiedzieli.

Mnie to pewnie na końcu listy zapisujesz i tak raczej będzie, bo albo ja prawie żadnych objawów nie mam albo ja się na nich poznać nie mogę 😞

A masz rację, jesteś u mnie w ostatniej turze 😁 Ale wiesz Iwona, można nie mieć objawów a tu NAGLE poród i koniec 🙂 Tak niespodziewanie 🙂 Wiadomo, że to takie nasze listy, to zgadywanie 😁

hahah muszę Cię przenieść, bo jak Ciebie wytelepie tyle kilometrów, to będziesz wcześniej 🙂 Ja też opon nie zmieniłam 🤨 Ale po mieście dam radę, nawet w śnieżycę hihi 😁

• Mamusia
Mrowka1990 napisał(a):
Mi do terminu zostało 30 dni, a ciągnie się teraz ten czas , że szok. I tak wszystkie urodzą i tak, nie ważne kiedy 😉

A może któraś będzie ewenementem i będzie kilka lat w ciąży?? 😉
co ja gadaaaaaaaaammmmmmm 😜 Na łeb mi pada... czuję się opóźniona w rozwoju i gUpia na maxa 😜

pomocy 🤨 🤨 🤔 🤔 🙃 🙃

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Próbuję zrobić moją listę w jakich turach urodzimy, ale coś mi nie wychodzi 🤨 🤨 🤨

Iwona, nie wiem czy mi się miednica rozeszła 😮 😉 A bioder dawno nie mierzyłam. Jak byłam w szpitalu to pierwszy raz mi mierzyli miednicę takim fajnym przyrządem hihi 🙂 Lekarz nigdy tego nie robił. A ile mam cm to mi już nie powiedzieli.

Mnie to pewnie na końcu listy zapisujesz i tak raczej będzie, bo albo ja prawie żadnych objawów nie mam albo ja się na nich poznać nie mogę 😞

A masz rację, jesteś u mnie w ostatniej turze 😁 Ale wiesz Iwona, można nie mieć objawów a tu NAGLE poród i koniec 🙂 Tak niespodziewanie 🙂 Wiadomo, że to takie nasze listy, to zgadywanie 😁

hahah muszę Cię przenieść, bo jak Ciebie wytelepie tyle kilometrów, to będziesz wcześniej 🙂 Ja też opon nie zmieniłam 🤨 Ale po mieście dam radę, nawet w śnieżycę hihi 😁

Właśnie ja też się tego boję, opony dopiero u męża rodziców wymienimy bo tam są, to jak będzie śnieg to przynajmniej 6 godzin mnie czeka jazdy to po całym tym wyjeździe dziecko będzie miało tak dość będzie chciało się jak najszybciej wydostać. Raz jechałam jednego dnia do domu a drugiego wracałam, to aż płakałam tak mnie plecy bolały i brzuch był cały twardy, ze zmęczenia zasypiałam na siedząco a potem pare dni do siebie dochodziłam, to teraz boję się że urodzę, aby tylko nie gdzieś w drodze 😞

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
Mi do terminu zostało 30 dni, a ciągnie się teraz ten czas , że szok. I tak wszystkie urodzą i tak, nie ważne kiedy 😉

co ja gadaaaaaaaaammmmmmm 😜 Na łeb mi pada... czuję się opóźniona w rozwoju i gUpia na maxa 😜

pomocy 🤨 🤨 🤔 🤔 🙃 🙃

Tutaj już pozostaje leczenie na nogi bo na głowę to dawno za późno 😜 😜 😜 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):

pomocy 🤨 🤨 🤔 🤔 🙃 🙃

Biały kaftan 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😉

• Mamusia
Jestem 🤪 🤪
Leżałam i troszkę pospałam, ale jestem dziś zmulona 😞, kazdy następny dzien jest coraz gorszy - masakra 😞 Ja już chce pozbyć się tego brzucha !!!
No Ninka mam nadzieję że twoja magiczna lista się sprawdzi i zaraz po dziewczynach z 1 tury urodzę 🙂

Ninka czy Ty już kwalifikujesz się do czubków ha ha ha ha

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Gosiu Ona już dawno się kfalfikowała do czubów tylko kolejki są długie i trzeba czekać 🙃 😮

He he he he he Ja mieszkam niedaleko Tworek (szpital dla psychicznych) mogę załatwić miejsce ha ha ha ha ha , koleżanki mama tam pracuje 🤪

To Ty Gosia tam załatw miejsce ale mojej babci ha ha ha Moja mama pisze, że już z nią coraz gorzej. Ostatnio stała przy drzwiach od balkonu i pukała i wołała, żeby jej ludzie otworzyli 😮 🙃

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ja się tam dostanę natychmiast, bo mam dużo znajomych i plecy 😎 😎 😎
Idę poleżeć koło mojego Chrabąszcza 😁

Już się przyznaj, że masz chcice !!!!!!!!!! 😜 🙃 😮

Bo ona chce sie załapać na pierwsza ture 😜

Co Ty Gosia Ona poszła tylko pokręcić śmigłem męża 😁

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):