Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Komisja gier i zakładów specjalnych ogłasza że w ramach typowania na wiejskie zwierzaki wytypowaliśmy
Królika- nie jaką Aleksandre vel Foka
Kure - Nine vel Orka Willy
Owce - Gosie vel nie wiem 😁
Burka - Agate vel nie wiem 🙂
Laureaci proszeni są o dostarczenie swoich zdięć w terminie do 7 dni roboczych w innym wypadku opublikuje je jurry składające się z :
Krowy - Mini vel wieloryba,vel Miniaturki 😁
Prosiaka - Kasi vel Delfinicy vel Pigi 😁

DO POWYŻSZEJ INFORMACJI DOPISUJE SIĘ PIGI ADMINISTRATOR 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
Jeju was to chociaż coś boli twardnieje , a mi to nic 🤨 😞 a bym chciała już jechać na tą zasraną porodówkę !

U mnie też nic nie było, jakiś tam od czasu do czasu błahy skurcz złapał. Dzień wcześniej jeszcze śmigałam załatwiając różne sprawy i szczerze mówiąc mi nic nie zapowiadało, że na drugi dzień urodzę i to jeszcze w terminie. Późnym wieczorem jeszcze siedziałam na forum i napisałam coś w tym stylu: Dziewczyny to która następna? - padło na mnie, pierwszy mocny skurcz złapał mnie po 1 w nocy i dalej już poszło.

Głowa do góry, będzie dobrze.

Grudnióweczki życzę powodzenia oraz łatwych i szybkich porodów 🙂

• Mamusia
Zajrzałam się tylko przywitać i lecę spać 😉 Byłam u lekarza i na razie nic się nie zapowiada na poród 😉 Dostałam skierowanie do szpitala za 2 tygodnie na badania ktg i morfologię jeśli nic się do tej pory nie stanie. Wówczas będzie wiadomo czy mnie zostawią czy wypuszczą choć to będzie 5 dni przed terminem 🤪 Poza tym mała waży 2800 kg także lekarz mówił, że w normie choć gigantka z niej nie będzie 😁 😁 P.S. Może Aga Kafinka jako druga urodzi bo już za długa przerwa jest ha ha 😜 Mini- mąż po wypłacie więc ruszaj na porodówkę 😁 Eh ciekawe która będzie następna 🙃 Póki co zmykam i do jutra krowy ! 😉 😜

• Mamusia
Dobranoc Agusia 😘
Ja na pewno nie będę następna bo czuje się dobrze mam nadzieje, że noc też będzie dobra 🙂 Coś czuję, że rozpakuje się Kafinka albo Mini 😉 Ale raczej Mini 😜 Ja siedzę i piję mleko nawet się nie rozdrabniam i prosto z kartonu bo zgaga mnie spali od środka !! 😮 🙃

SylwiaC napisał(a):
Ciekawe co z Agnieszką-Kafinką ? Może i ona rodzi... A Ty jak się Ola czujesz? Może też dziś odjedziesz i będą 3 maluszki jednego dnia? 🙂

u mnie chyba nic sie nie zapowiada... eh... juz bym chciala ez ale co nic...

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
[color=red] miniatura urodziła Maje 3400 55 ur 7.32 [/color]

o SUPER, GRATULACJE 😁 ja wstałam, a tu takie wieści i też szybko, idę spać to w dwupaku, budzę się i już malutka jest na świecie! Ale sn urodziła? Ola, podeślij zdjęcie i przysyłaj wiesci jak bedzie cos wiadomo.

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
No widać seksik jej pomógł 🙂 A my Aga co do Świąt będziemy chodzić? Kurcze ja to bym tak za tydzień chciała rodzić hehe no ale chcieć to sobie moge a ciekawe co maluch dla mnie przygotuje 🙂

Ja tylko chcę, żeby nie w Święta 🙂 z jednej strony mi sie nie spieszy, a z drugiej jak pomysle, ze do terminu mamy w sumie prawie 4 tyg, to duzo! 😮