- Mamusia
A po co Ci Bieszczady ??????????? Mieszkasz na wsi , jest piękna zima więc to samo co Bieszczady , no tylko pagurków brak 🤪 🤪 🤪 🤪gonia88811 napisał(a):aga_ta napisał(a)
No niby 9 miesięcy w ciąży już jestem, ale co poradze że jak dostaje standardowych objawów to samo mi się w głowie ustawia co chce 😞 mam podły nastrój że nic się nie dzieje, nawet się zastanawiałam czy nie odpuścić forum bo to mnie dobija ze innym się udaje a mi jak zwykle nie, a poza tym chciałam wyjechać na kilka dni w bieszczady ale Paweł mnie nie puści i musze sie dusić w domu 😞
Agatka ale oczywiście twój mąż ma rację , ja też bym ćie nie puścił, przecież ty w kazdej chwili mozesz urodzić. A forum n ie opuszczaj, bo zostaniesz sama 😞 Badz z nami do konca 😉. Agatka ja też jestem zła że moja Olka ciągle siedzi w brzuchu, inne rodza a ja nie 😞 Ale spoko przyjdzie czas na ciebie 🤪. Przecież do końca życia nie będziesz Zoski nosiła ha ha ha - chyba że chcesz 😜
nie bede rodzić teraz na pewno, na święta pójde do szpitala poobserwują mnie i dopiero będa po świetach wywoływać poród
a bieszczady są lepsze niż sokołówka, tu nawet nie mam gdzie wyjść, chodnika brak za to jest wąska szosa którą pomykają samochody bynajmniej nie z prędkością dopuszczalną w terenie zabudowanym, nie pójdziesz ulicą bo po prostu firanki tylk latają, a jak chcesz kogoś zobaczyć to nikogo na wsi nie ma, tacy ludzie dziwni tu są, ja jestem z miasta i wogóle to dzikie dla mnie

Rekomendowane odpowiedzi
gonia88811
Agatka ale oczywiście twój mąż ma rację , ja też bym ćie nie puścił, przecież ty w kazdej chwili mozesz urodzić. A forum n ie opuszczaj, bo zostaniesz sama 😞 Badz z nami do konca 😉. Agatka ja też jestem zła że moja Olka ciągle siedzi w brzuchu, inne rodza a ja nie 😞 Ale spoko przyjdzie czas na ciebie 🤪. Przecież do końca życia nie będziesz Zoski nosiła ha ha ha - chyba że chcesz 😜