Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
a Kasia Ty tak mowisz że po nowym roku urodzisz a zobaczysz, lada dzien sie posypiesz hehe 😉

Ha ha ha Kasia lada chwila się rozpakuje , tak samo Ninka mówiła że ona nie prędko urodzi , a tu niespodzianka Łukaszek sie pośpieszył 🤪 🤪
Coś Marta do nas nie zagląda??? A pisała Agatce że dziś w domu już będą.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Kurcze ja też mam ten sam problem ciągle myślę, że robię to samo na obiad 🤨 Ja bym jeszcze więcej eksperymentowała w kuchni ale mój Mariusz dużo rzeczy nie jada i jest strasznie wybredny 🤨

Ja mam to samo z Paulą , lubi 5 zup, i kotlety lub mieso w sosie. I nic innego 😠. Tak ją babci i prababcia nauczyła. A surówki to nawet nie tknie , nie sprubóje.Więc wiecznie jest to samo na obiad.
Kasia Ty kochana zaraz będziesz rodziła 😉 Wiesz o tym?????????

• Mamusia
Musiałam iść na pocztę o jaaaaa.... poczta pod nosem a ja jak wróciłam tak czuję się jeszcze milion razy gorzej bo aż mnie mdli 🤨 No mój Mariusz też dużo rzeczy nie ruszy. A Marta to chyba już wczoraj była w domku bo wstawił ktoś na jej konto na NK zdjęcie Gabrysi już w łóżeczku 🙂 Takie ładne te dzieciaczki się rodzą naszym Grudnióweczkom 🙂 Dziewczyny mam nadzieje, że macie racje i odjadę bo zaraz wyjdę z siebie i stanę obok 🤪 🙃 😮

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Kurcze ja też mam ten sam problem ciągle myślę, że robię to samo na obiad 🤨 Ja bym jeszcze więcej eksperymentowała w kuchni ale mój Mariusz dużo rzeczy nie jada i jest strasznie wybredny 🤨

Ja mam to samo z Paulą , lubi 5 zup, i kotlety lub mieso w sosie. I nic innego 😠. Tak ją babci i prababcia nauczyła. A surówki to nawet nie tknie , nie sprubóje.Więc wiecznie jest to samo na obiad.
Kasia Ty kochana zaraz będziesz rodziła 😉 Wiesz o tym?????????

Gocha Ty taka cwaniara a Sama zaczęłaś widzę 39 tydzień no to też jazda już na porodówkę !! 🙃 😁 😁 😜 😎

Mini23 napisał(a):
Nina napisała że teraz gorączki dostaje,i nie czuje się za fajnie,a mały nie chce jeść,nawet butle ledwo wypił...

oj... bedzie spadał z wagi a goraczka po csarce sie zdarza dostanie leki i bedzie ok ... jej oby mały zaczoł jesc...

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Nina napisała że teraz gorączki dostaje,i nie czuje się za fajnie,a mały nie chce jeść,nawet butle ledwo wypił...

oj... bedzie spadał z wagi a goraczka po csarce sie zdarza dostanie leki i bedzie ok ... jej oby mały zaczoł jesc...

No pewnie po znieczuleniu się źle czuje,moja sąsiadka miała straszne bóle głowy po cc...a mały spadnie z wagi ale później nadrobi 🙂

jaki on fajny ... ja juz matka jestem 😮 hihihi

• Mamusia
jestem, kurcze dopiero wstałam i męzowi jakieś schaboszczaki robie, jestem dzisiaj niedobita jak mucha, żebra bolą nieziemsko, w piątek będzie termin a mała se nic z tego nie robi, co za uparte dziecko 🤢
ale poszłabym na dwór pooddychać świerzym powietrzem ale mój mąz na nie a sama nie pójde 😞

• Mamusia
ja wrocilam z zakupow; biedna Ninka i pewnie sie martwi Lukaszkiem - ale po takim dlugim porodzie moze on tez musi dojsc do siebie i na pewno bedzie dobrze! 🙂, ciekawe jak Mrowka... Aga Mini - gazeta wyborcza to musi byc z Waszego miasta/wojewodztwa, czasem w kiosku w poniedzialki maja weekendowe.. ja dzis polprzytomna, przysypiam jakos i w ogole, ale poza twardnieniem brzucha tj skurczami nieregularnymi nic sie nie dzieje...

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Nie długo Kasia urodzi pewnie do końca tygodnia 😁 a do końca grudnia wszystkie już będą miały maluszki 😉

moja Zośka chce na wiosne dopiero wyjść 🤪

chcieć to jedno, a móc to drugie 😁 😁 🙃 🤪

• Mamusia
Hej jezdem 🤪 🤪 🤪
Była u mnie przyjaciółka z mężem i córeczką - słodka ,lśliczna księżniczka 🤪 🤪
No 39 tydzien mam i nie rodzę hehehe. A tak w ogóle to już połowa grudnia 😲 😲 a u nas jeszcze dużo brzuchów zostalo 😮, ciekawe która będzie jeszcze z brzuchem w święta ???

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
No coś wolno u Nas idzie to rodzenie 🤨 Ja mam zamiar dzisiaj zgwałcić męża może coś pomoże bo czuje się bardzo źle ale nic się konkretnego nie dzieje 🤔

Mhh Katarzyno ja co noc używam męskiego sprzętu i nic 😠 😠 😠 Chyba mleczko Tomka na mnie nie działa , ech i co tu jeszcze można zrobić????