Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ja nie mam wyjścia muszę myć gary i w ogóle robię wszystko sama w domu, ale Mariusza nawet nie proszę o pomoc bo ja muszę mieć wszystko zrobione po swojemu 🙂 On tylko wynosi śmieci 😁

Kasia, to uwazaj, bo faceci sie latwo przyzwyczajaja do dobrego 😁 a przy dziecku to bedzie Ci ciezko wszystko sama zrobic. Ja tez tak mialam, ale teraz sie staram prosic Marcina o rozne rzeczy w domu i najwyzej potem poprawiam jak nie widzi 🙂

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Ja nie mam wyjścia muszę myć gary i w ogóle robię wszystko sama w domu, ale Mariusza nawet nie proszę o pomoc bo ja muszę mieć wszystko zrobione po swojemu 🙂 On tylko wynosi śmieci 😁

Kasia, to uwazaj, bo faceci sie latwo przyzwyczajaja do dobrego 😁 a przy dziecku to bedzie Ci ciezko wszystko sama zrobic. Ja tez tak mialam, ale teraz sie staram prosic Marcina o rozne rzeczy w domu i najwyzej potem poprawiam jak nie widzi 🙂

Kasia po nocach nie będzie mogła spać bo będzie ze ścierką latać 🙂 ona nie będzie wiedziała kiedy urodzi bo będzie zajęta sprzątaniem albo pichceniem 🤪 to nie pigi to pracowita pszczółka 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Czepiacie się Pigi a ona do niedzieli mi wyśle zdięcie Ali 😁 🤪
ja myśle że do piątku 🙂

Mniejsza z tym ale mi lovelaska wyśle a jak nie to rozwód 😁 🤪

hehe no już widzę jak kasia drży ze strachu przed rozwodem z Tobą 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Czepiacie się Pigi a ona do niedzieli mi wyśle zdięcie Ali 😁 🤪
ja myśle że do piątku 🙂

Mniejsza z tym ale mi lovelaska wyśle a jak nie to rozwód 😁 🤪

hehe no już widzę jak kasia drży ze strachu przed rozwodem z Tobą 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Zajrzałam do Was na moment bo nie mam siły siedzieć przy kompie 😞 Ja koffam Mućkę 😘 Bo lubię mleko 😁 😁 No wiem, że będzie mi ciężko po porodzie bo nie lubię się prosić Mariusza o cokolwiek a sama od razu nie wyskoczę z odkurzaczem albo ścierką nie wiem jak to przeżyję 🤨

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Zajrzałam do Was na moment bo nie mam siły siedzieć przy kompie 😞 Ja koffam Mućkę 😘 Bo lubię mleko 😁 😁 No wiem, że będzie mi ciężko po porodzie bo nie lubię się prosić Mariusza o cokolwiek a sama od razu nie wyskoczę z odkurzaczem albo ścierką nie wiem jak to przeżyję 🤨

moze Mućka Ci pomoze ?? ona ma powera jak widać 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
A, ja odśnieżyłam wkoło domu 🙃5 razy w sklepie byłam i nic kuźwa wielkie nic 🤢

No ale Aga u ciebie do narodzin zostało 362 dni wg suwaczka 🤪

Aga o ja pierdole !!!!!!!!!!!!!!! Ale sobie jeszcze pochodzisz w tej ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
A, ja odśnieżyłam wkoło domu 🙃5 razy w sklepie byłam i nic kuźwa wielkie nic 🤢

No ale Aga u ciebie do narodzin zostało 362 dni wg suwaczka 🤪

No tak to, po co ja się tak stresuje i wkur… jak jeszcze tyle czasu mi zostało 🤪

• Mamusia
o matko! chwile mnie tu nie bylo i tyyyyleeee do nadrabiania- nie wiem czy dam rade,
tyle co zdazylam sie zorientowac, to - ze dwie szczesciary rozpakowane 🤪

gratulacje dla Niny i Marty !!!!!

i chyba Kasia tez jest na dobrej drodze ( fajny wozeczek 😁)
a Kafinka dalej nic... 🙃 - nie martw sie moja droga, pewnie bedziemy jedne z ostatnich 🤨 🤢

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂

zajrzałam do Was, bo na moim wątku nuuuudy, cisza jak makiem zasiał. A dziecię z mężem śpią, więc mi się nudzi w domu.

(właśnie - znacie jakieś sprawdzone przepisy na makowce? Bo mnie mąż molestuje, żebym upiekła na święta...)

macie na wątku krowę, świnię, kurę. A teraz jeszcze słoń do Was przywędrował (ciąża słoni trwa rok i 9 miesięcy) 😁 niezbyt to gospodarskie zwierzę, ale ze względu na gabaryty chyba ma najwięcej do powiedzenia 😉

Macie wieści od Naylii? Jak się czują? I jak Ada z Sebkiem- wyszli już z tego szpitala??

• Mamusia
Hej Kasiu jedna i druga dawno do Nas nie zaglądałyście 🙂 Nie wiadomo co z Adą czy dzisiaj wyszła z Sebusiem 🤨 Ninka jeszcze gorączkuje i pewnie zostanie do czwartku w szpitalu, ale poza tym wszystko dobrze 🙂 Ja może odjadę ale nie wiem czy aż tak szybko jak wskazuje na to moje samopoczucie niestety 🤨 Aguś Kafinka dużo Dziewczynom grozi fakt spędzenia Świąt w szpitalu niestety 🤨

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
o matko! chwile mnie tu nie bylo i tyyyyleeee do nadrabiania- nie wiem czy dam rade,

a Kafinka dalej nic... 🙃 - nie martw sie moja droga, pewnie bedziemy jedne z ostatnich 🤨 🤢

kasia!!!!!! ja rodzę za 362 dni 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Hej Kasiu jedna i druga dawno do Nas nie zaglądałyście 🙂 Nie wiadomo co z Adą czy dzisiaj wyszła z Sebusiem 🤨 Ninka jeszcze gorączkuje i pewnie zostanie do czwartku w szpitalu, ale poza tym wszystko dobrze 🙂 Ja może odjadę ale nie wiem czy aż tak szybko jak wskazuje na to moje samopoczucie niestety 🤨 Aguś Kafinka dużo Dziewczynom grozi fakt spędzenia Świąt w szpitalu niestety 🤨

Kasiu u ciebie przynajmniej się coś dzieje, a u mnie nic może być tak, że w nocy urodzisz, a ja 24 grudnia 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Aguś Kafinka dużo Dziewczynom grozi fakt spędzenia Świąt w szpitalu niestety 🤨

Właśnie! 😞 na drugi raz, tj jak będziemy chcieli drugie dziecko, to juz powiedzialam Mezowi, ze raczej trzeba postawic na mniejszy spontan, zeby nie rodzic w grudniu, bo tak to sie stresuje z tymi Swietami 🥴 🙂

• Mamusia
kafinka napisał(a):
kaasiaak napisał(a):

kasia!!!!!! ja rodzę za 362 dni 🤪 🤪 🤪

wlasnie doczytalam, ze niejaka "slonica" doszla do sznownego stada 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Aguś Kafinka dużo Dziewczynom grozi fakt spędzenia Świąt w szpitalu niestety 🤨

Właśnie! 😞 na drugi raz, tj jak będziemy chcieli drugie dziecko, to juz powiedzialam Mezowi, ze raczej trzeba postawic na mniejszy spontan, zeby nie rodzic w grudniu, bo tak to sie stresuje z tymi Swietami 🥴 🙂

taaaa, ale czasem tak sie nie da 😉 my poczatkowo planowalismy, zeby dzidzia urodzila sie na wiosne, ale potem, jak za kazdym razem na tescie byla tylko jedna kreska, to bylo juz nam obojetne kiedy, tylko zeby bylo 😆