Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Siemka 🙂 Wszystkiego najlepszego z Okazji Dnia Kobiet 🙂
Zaraz wszystko nadrobię, a póki co wiadomość z jakiej się cieszę ogromnie- wynajęliśmy mieszkanie!!! 🤪 W czwartek podpisujemy umowę i możemy działać 🙂 Koszta miesięczne to 830 zł w tym czynsz 280 a wynajem 550 😉 W czynszu jest woda i ogrzewanie więc super 🙂 Najgorsze, że to na 3 piętrze ale muszę się przyzwyczaić. Standard mieszkania zajebisty więc zdecydowaliśmy się od razu 🙂 Jestem podekscytowana bo jutro muszę zacząć pakować rzeczy. Póki co oglądam Na Wspólnej a potem idę się kąpać bo o 21:30 Usta Usta 🤪
No to teraz spróbuję nadrobić 🙂

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Martuś, cieszę się razem z Tobą 🙂 🙂 🙂
Cena jest naprawdę niska, zwłaszcza, że jak mówisz standard jest wysoki 😁 A 3 piętro... cóż, nie można mieć wszystkiego 😉

Dziękuję 🙂 Najpierw spłacę jeden kredyt który mam a później wezmę kolejny na TBS bo z dwoma kredytami nie dałabym rady. Szkoda płacić komuś jeśli mieszkanie nie moje ale atmosfera tu w domu nie pozwala mi na normalne funkcjonowanie- ojciec jest alkoholikiem i co chwile jakieś awantury i halo o wszystko. Chcę spokoju dla dziecka i to zaraz dlatego taka szybka decyzja 🙂 A z kredytem hipotecznym może tak miało być, że nie dostaliśmy- może los szykuje dla nas inne rozwiązanie w przyszłości 🙂 Cóż- trzeba być optymistą 🙂

• Mamusia
Melduje się OINK OINK 😁 😁
Witaj robaczek-25 i zapraszamy częściej 😘 To na pewno skok 😉 Jak poczytałaś teraz o tym to już będziesz zorjętowana czy to jest to 😉
Moja Pyza dzisiaj grzeczna- wróciło moje dziecko !! 😁
Mąż zabrał mnie na obiadek do restauracji z okazji Dnia Kobiet 🙂 Byliśmy na dworzu ponad 4 godziny i Ala cały czas spała 🙂
Była też u dentysty i mam zatrutego ząbka i mam jeszcze dwie wizyty wyznaczone bo trzeba go wyleczyć do końca. Na szczęście reszta zdrowa bo miałam nawet rtg robione 🙂 Kurcze, ale tutaj to jest standart u dentysty !! 🤪 🤪 Nawet do blądowania dają znieczulenie 😁

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
kasia moj maz mowi ze cie zna i pamieta jaki ten swiat maly hahahaha ale jaja...super... Hehehehe

mozesz mi napisac jak maja na imie jego rodzice? latwiej mi bedzie go rozpoznac, bo on ma duzo cioc i wujkow i nie wiem od ktorych dokladnie jest 😁

• Mamusia
Kasia - co to jest blądowanie?? Marta - gratulacje 🙂 Pawełek śpi, a u nas coś się zepsuło z anteną tv i nie działa 😞 ja zrobilam dzis dobra kolacyjke, ale moj musi cos zrobic do pracy, wiec ja ide chyba wziac kapiel i spac spokojnej nocy

• Mamusia
Aguś dentystka wydłubuje to co czarne i zepsuje w zębie i zastępuje to sztucznym miąszem jakbym gipsem dentystycznym 🙂 Na pewno miałaś to kiedyś robione 😁
Czytałam Krowa, ale my się nie damy !!! 🤪 😠 Kura sama namawiała Nas na perwersyjny seks a teraz co !!??? 🤪 🙃

• Mamusia
Mini coś jest nie tak w mieszkaniu babci że mała za kazdym razem tam płacze 😞
Kasia ja proszę za każdym razem o znieczulenie ,nawet do pląbowania hahahaha - boję się panicznie dętysty. A ja mam wizyte u stomatologa w następny piątek.
Marta gratuluję mieszkanka 🤪, no fakt bardzo mało będziesz płaciła za wynajęcie 🙂 A jaki metraz ???? Bo nie napisałaś. No tak zgodzę się z Tobą , jeśli w domu nie wesoło to trzeba uciekać i jeszcze maluńkie dziecko to tym bardziej trzeba mieć spokojny kąt 😉 No a że trzecie piętro, cóż , dasz radę 🤪
Uuaa no to zaczyna się , niedługo będą wojny miedzy gangami hahahaha 😮

• Mamusia
BLĄDOWANIE ???? Ja przecztyałam pląbowanie hahahaha. Ja też nie wiedziałam co to jest ☺️ Nigdy nie miałam czegoś takiego 🤔
Idę się wykapać bo jakas taka zmęczona i spiąca jestem 🥴
No to do jutra , spokojnej nocki 😉
Aaaaa no i Agata się nie odzywa 😞, chyba się obraziła na dobre , oj .....
No spadam paaaaaa

• Mamusia
Hej mamuśki 🙂 NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET 🙂. U mnie trochę się działo w piątek kroiłam ogórki i obcięłam sobie pół opuszka palca krew się lała jak bym miała wielką ranę w sobotę miałam gorączkę prawie 40stopni i do tego dreszcze w niedziele to samo, a w poniedziałek do lekarza i pani dr stwierdziła, że to wirus i dała tylko leki przeciw bólowe 😮. Podpisuję się pod tym, co pisałyście o Agacie i dodam tak od siebie, że jeżeli czegoś z tym nie zrobi to będzie jeszcze gorzej. Gosia mieszkanko zajebiste, a z tych waszych tekstów uśmiałam się, że hej więcej takich proszę dobre lekarstwo na kiepski humor 😁
Ps. 8 marca2010 to dla mnie smutna data poroniłam ciąże, w 7 tyg., ale koniec tego miesiąca okazał się szczęśliwy, bo zaszłam w ciąże z Majusią chciałam się z wami tym podzielić mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe..

• Mamusia
Tak Laski sorry pląbowanie haha nie blądowanie haha mój błąd 😁
Kafinka to co złe przeminęło i nie warto wspominać bo po tym miałaś wielkie szczęście, które teraz lula w łóżeczku 😘 😘 To co Nas nie zabije to Nas wzmocni !! 😘 😘 A co do paluszka to biedna Ty ja też nie raz palucha przecięłam albo nacięłam haha 🤪 🤪

• Mamusia
Dzięki kochane jesteście 😘 dobre słowo zawsze podnosi na duchu, ale ta data zawsze, co roku będzie przypomnieniem, że straciło się cząstkę siebie... Mini, a może twoja Maja jest wrażliwa na kolory???Moja kuzynka ma trzy pokoje jeden z nich był pomalowany na jaskrawy zielony, a 2 pozostałe na niebiesko i ten zielony był to pokój małego on ciągle płakał jak go zabierali do siebie to się uspokajał, a jak go odkładali to na nowo płakał w końcu się skapnęli, że kolor go tak drażnił przemalowali pokój i jak ręką odioł 🙂

• Mamusia
To prawda dzieci reagują na kolor !! Moja Ala uwielbia czerwony ale mówiłaś Aga Mini, że u Twojej mamy są czerwone ściany i może Twoja Maja tego koloru akurat nie toleruje 😉
Aguś to będzie boleć do końca życia, ale zobaczysz z czasem będziesz na to patrzeć z innej perspektywy i będzie dużo lepiej 😉 😘
Moja Ala właśnie się zjada haha Ssa pięści i próbuje odydwie wsadzić na raz do buzi 😁
A Aga Kafinka tort od sowy jaki miałaś ?? 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
To prawda dzieci reagują na kolor !! Moja Ala uwielbia czerwony ale mówiłaś Aga Mini, że u Twojej mamy są czerwone ściany i może Twoja Maja tego koloru akurat nie toleruje 😉
Aguś to będzie boleć do końca życia, ale zobaczysz z czasem będziesz na to patrzeć z innej perspektywy i będzie dużo lepiej 😉 😘
Moja Ala właśnie się zjada haha Ssa pięści i próbuje odydwie wsadzić na raz do buzi 😁

Katarzyno 😁 oczywiście, że królewski żaden inny nie wchodzi w grę 😁

• Mamusia
kafinka napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

Katarzyno 😁 oczywiście, że królewski żaden inny nie wchodzi w grę 😁

Hihihi my też mamy zamówiony królewski 😁 Też inny nie wchodzi w grę 😁
Mówię już dobranoc Kochane byłe Brzuszki 😘 😘

• Mamusia
Dzień Dobry Piękne 🙂 spać nie mogę gardło nawala katar leci, ale za to moja dziewczynka ładnie spała zasnęła 0 22, a na jedzonko obudziła się, o 6 i śpi dalej więc super mogłoby tak zawsze być 😁. Raczej już nie zajrzę, więc miłego dnia życzę 🙂 😘

• Mamusia
witajcie, u nas noc dobra, a ja odkryłam Katarek - to taki sprzęt do wyciągania kataru, ktory sie podlacza od odkurzacza - zakupilam za rada kolezanki, bo juz nie mialam sily do fridy - ciagnelam, ciagnelam i nic, ale to jest rewelacyjne 🙂 drozsze, ale naprawde warto. Kasia - juz wiem, zglupialam z tymi zebami, bo to jest plombowanie i akurat ta inna pisownia mnie calkiem zmyliła;-). U nas piekna pogoda, ja dziś idę z Pawełkiem w ramach spacerku do Kosciola, bo dzis Sroda Popielcowa, milego dnia!

kaasiaak napisał(a):
Ola88 napisał(a):
kasia moj maz mowi ze cie zna i pamieta jaki ten swiat maly hahahaha ale jaja...super... Hehehehe

mozesz mi napisac jak maja na imie jego rodzice? latwiej mi bedzie go rozpoznac, bo on ma duzo cioc i wujkow i nie wiem od ktorych dokladnie jest 😁

Od teresy i marka 🙂 oni mieli córke Asie i syna Mariusza 🙂

hey laSKI szukam meizkanka do wynajecia 🙂 chcielismy przebudowac chałupe rodziców na 2 ale kredytu nie dostaniemy 😞 cry 😞 😞 🤨 wiec pozostaje nam wynajem przez co ryczec mnie sise chce... no ale chcemy sami być... 😞

• Mamusia
Nadrobiłam 🤪,mało było 😉
Aga czerwony kolor pobudza, i ponoć jest "kłótliwy" więc pewnie Majeczka tak żle reaguje na niego i krzyczy u babci 😞 A u Ciebie w domu sa spokojne kolory.
Aga Kafinka współczuję utraty dzidziusia, jest to bardzo bolesne i przykre 😞, ale jednak skończyło się szczęśliwie bo masz maleńką pociechę 🙂 🙂 🙂 🙂 a propo jakieś fotki malutkiej wstaw 🙂 🙂
U mnie piękna słoneczna pogoda i jest ciepło więc z Oleńką i psiakiem idziemy na spacer do parku 🤪
Ninka maiłam juz dawno zapytać , jak Wasz pies zareagował na Łukaszka ??? i jak teraz się zachowuje bo Ty kiedyś pisałas chyba że Wasz pies to jak dziecko. Nie jest zazdrosny???
Dobra zjeżdzam pa 😘 😘 😘 Miłych spacerów mamuśkom które sie wybierają albo już spaceruję 🤪