Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
hey laSKI szukam meizkanka do wynajecia 🙂 chcielismy przebudowac chałupe rodziców na 2 ale kredytu nie dostaniemy 😞 cry 😞 😞 🤨 wiec pozostaje nam wynajem przez co ryczec mnie sise chce... no ale chcemy sami być... 😞

Olu u nas ta sama sytuacja więc musimy iść na wynajem 🙂Lepsze to niż mieszkać z rodzicami 😉 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 🙂 Powodzenia z szukaniem odpowiedniego lokum 🙂
Ogólnie u nas też piękna pogoda więc po południu lecimy na spacerek 🙂 No a teraz muszę się ogarnąć z tą przeprowadzką tylko nie wiem od czego zacząć hehe 😜 Miłego dnia 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
Ola88 napisał(a):
kasia moj maz mowi ze cie zna i pamieta jaki ten swiat maly hahahaha ale jaja...super... Hehehehe

mozesz mi napisac jak maja na imie jego rodzice? latwiej mi bedzie go rozpoznac, bo on ma duzo cioc i wujkow i nie wiem od ktorych dokladnie jest 😁

Od teresy i marka 🙂 oni mieli córke Asie i syna Mariusza 🙂

🤪 alez Mariusz wyrosl 🤪 a byl taki malutki 😜 zaskoczona jestem, ze mnie pamieta 😆 Asie i Terese mam na nk, wczoraj sledztwo przeprowadzilam i juz wiedzialam 🙂
dzieki za rady odnosnie ciemieniuchy. smalure jej lepek maslem, rezultaty sa juz widoczne. przed tem probowalam z oliwka, ale nic nie pomagalo.
tez uwazam, ze lepiej wynajmowac mieszkanie, niz mieszkac z rodzicami, nawet jesli sa doskonale relacje miedzy wami. takie relacje wtedy predzej czy pozniej sie koncza. 😜

• Mamusia
hej 🙂wpadlam sie przywitac i zaraz uciekam obiad robic. Ja juz po spacerku bo u nas słonecznie ale wieje wiatr okropny...
Ola śliczne fotki. Gosiu mieszkanie super! A Ola życze powodzenia w poszukiwaniu mieszkanka a Marta gratuluje 🙂
Strata dziecka jest okropna ale widać ktoś tam na górze miał taki plan bolesny ale dzieki temu bardziej napewno kochacie malutka.
Ok spadam buzka 😘

aga2010 napisał(a):
ja też wróciłam, ładnie, ale wietrznie, 2 godzinki (w tym Kościół), a Pawełek nadal śpi, podoba mi się jego ostatnia zmiana, że śpi 3 godziny w ciągu dnia 😁 🤪

moja śpi codziennie od 11.30 lub 12 do 15 czasem 16 🙂 wiec wtedy zaawsze mozna cos porobić 🙂 🤪

wiecie co jestem załamana...;/ nie widze jakos perspektyw... nie mamy kasy na kupno szans na kredyi itd... wszysko mnie wnerwia... bo wynajmem tzreba płacić obcym i zamiast sie dorobic tracic kase w bloto;/ mój chce isc do rodziców ale ja nie bardzo chyba że bede miała osobno kuchnie salon i 2 sypialnie wejscie mogło by razem byc ale tak to niechce kurwa mać brak perspektyw .... 🤨

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Ale przesrane jest w tej Polsce 🤨 Żeby martwić się o takie rzeczy jak mieszkanie !! 😠 To powinno po prostu być !! A tak to trzeba albo się gnieść z rodzicami albo walić komuś w kieszeń bo nie każdego jest stać na kredyt nie mówiąc już o kupnie mieszkania za gotówkę !! 🙃
U mnie nocka ładna 🙂
Od rana byłam paczkę odebrać z poczty bo przyszły moje letnie klapki na szpilce 😁
Później zakupy i prezenty już porobiłam na wylot do Polski 😁 🙂 Nawet teściowej coś kupiłam, żeby mój nie ujadał !! 🤪 😜
A mój mąż dzisiaj od rana wygrał w internetową ruletkę 600 funtów to jakieś 2,500 zł 😁 Także chrzciny mamy za darmo hahahaha 😁 😁 😁 😁
A teraz piję kawę 😜 I niedługo z Alą na spacer 😁
Aaaa no i Alusi też znów ciuszków i zabawek nakupowałam haha rozpieszczam Ją nie ma co 😁

Mini23 napisał(a):
a właśnie dziś na zakupach kupywaliśmy rybe "sole" i to w takim mini markecie i tam w lodówce była kartka "sola 16,99" a Baba przy kasie policzyła po 24,no to ja patrze na rachunek i mówie do niej że poi ile jest ta ryba wkońcu a ona że 24,a ja że w lodówce pisze że 16,99 a ona że nie...to się wkór...poszłam do tej lodówy i jej tą kartke dałam,to nagle się okazało że sola jest jednak po 16,99 i zwróciła różnice w cenie 😠 myślała że będzie mnie w kulki robić 😠 😁

z takimi trzeba krótko 😁 😁

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
a właśnie dziś na zakupach kupywaliśmy rybe "sole" i to w takim mini markecie i tam w lodówce była kartka "sola 16,99" a Baba przy kasie policzyła po 24,no to ja patrze na rachunek i mówie do niej że poi ile jest ta ryba wkońcu a ona że 24,a ja że w lodówce pisze że 16,99 a ona że nie...to się wkór...poszłam do tej lodówy i jej tą kartke dałam,to nagle się okazało że sola jest jednak po 16,99 i zwróciła różnice w cenie 😠 myślała że będzie mnie w kulki robić 😠 😁

z takimi trzeba krótko 😁 😁

No ale tam nie pierwszy raz próbują osukiwać 😠

ja mojej buteleczke do herbatki kupiłam nowa bo ta stara już niedobra 🙂

kuźwa jestem w kropce bo do tesciów nie bardzo chce isc... a mój chce bo to za jakiś czas bedzie jego i chce tam kase ładować ale ma młodych rodzicow 50 lat maja wiec ja bym chciała osobno kuchnie i 2 sypialnie i jedemn mały telewizorny straczyło by mi... eh niewiem sama bo to wspolne mieszkanie mnie przeraża;/

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
kuźwa jestem w kropce bo do tesciów nie bardzo chce isc... a mój chce bo to za jakiś czas bedzie jego i chce tam kase ładować ale ma młodych rodzicow 50 lat maja wiec ja bym chciała osobno kuchnie i 2 sypialnie i jedemn mały telewizorny straczyło by mi... eh niewiem sama bo to wspolne mieszkanie mnie przeraża;/

Zależy jakich masz teściów...tylko szkoda bo teraz władowaliście kase przed narodzinami Ali w mieszkanie twoich rodziców (malowanie itp) a teraz znowu ?? poza tym wg mnie teściowie są dobrzy na odległość (chociaż moji nawet na odległość przyprawiają mnie o nerwice) 😠

u mnie z tesciami ok ale ok na jak długo?? niewiadomo...;/ zawwsze jak razem sie zamieszka to potem źle jest... 🤢

pieprzone zycie...;/ teraz wogole brak perspektyw dla młodych jak nie masz kasiastych rodziców ktorzy ci fundna kawałek kąta to nie ma szans na kredyt;/ 🤢

Mini23 napisał(a):
No zazwyczaj wtedy wychodzą na jaw różnice w myśleniu i charakterze...zwłaszcza jak w gre wchodzi jeszcze małe dziecko...

no własnie bo na pewno bedzie sie mi wpierdlac w wychowanie małej a to MOJE dziecko i nie chce żeby ktokolwiek sie wpieprzał mi...;/ 🤢