Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Kobietki 🙂
U mnie dzisiaj słoneczko i -5 stopni 🤪 Ale pewnie po południu pójdziemy na spacerek 🙂
Kwasiek zaglądaj do Nas zawsze jak znajdziesz czas 😉 Fajnie, że Malutka już próbuje śmigać na nóżkach no, ale dopiero teraz jak już zacznie chodzić to się za Nią nabiegasz !! 🤪 Będziesz mieć figurę jak modelka 😁
Gocha mieszkanie zajebiste !! Kuchnia jest jak na bloki ogromna !! Wszystkie pomieszczenia super 😉
Mi się akurat te rytmy co do muzyki jakoś nie wpadają w ucho, ale ostatnio słucham Rihanna- S&M 🙂
Moja Pyza spała od 20 do 4 rano a później jeszcze do 8:30 🙂 Teraz znów przysnęła a więc i ja idę poleżeć 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Hej Kobietki 🙂
U mnie dzisiaj słoneczko i -5 stopni 🤪 Ale pewnie po południu pójdziemy na spacerek 🙂
Kwasiek zaglądaj do Nas zawsze jak znajdziesz czas 😉 Fajnie, że Malutka już próbuje śmigać na nóżkach no, ale dopiero teraz jak już zacznie chodzić to się za Nią nabiegasz !! 🤪 Będziesz mieć figurę jak modelka 😁
Gocha mieszkanie zajebiste !! Kuchnia jest jak na bloki ogromna !! Wszystkie pomieszczenia super 😉
Mi się akurat te rytmy co do muzyki jakoś nie wpadają w ucho, ale ostatnio słucham Rihanna- S&M 🙂
Moja Pyza spała od 20 do 4 rano a później jeszcze do 8:30 🙂 Teraz znów przysnęła a więc i ja idę poleżeć 🙂

Kasiu, S & M leciało u mnie ostatnio do osrania, dlatego mi się trochę przeżarło 😉
Twoja Alusia to jest Śpioch po Tobie 🤪 🤪

• Mamusia
Aaa dziewczyny, unikajcie na spacerach z dziećmi skupisk ludzi (sklepów itp.) bo rotawirusy w powietrzu krążą. U nas na wątku czerwcówek 4 dzieciaków rota złapała, kilkoro już jest po zapaleniu oskrzeli itp. Nieciekawe kwiatki w każdym razie, więc uważajcie na woje Skarby 😘

• Mamusia
Ja też nie mogę nawet poleżeć. Moja śpi jak siedzę albo się kręcę a jak tylko się położę to ta wyje jak głupia !! Boje się, że coś Jej jest innego niż skok bo ryczy jak oszalała, ma straszne chimery i jest okropnie nerwowa!! Jutro będziemy musieli iść z Nią do lekarza, ale tutaj to aż się nóż w kieszeni otwiera !! 😠 Bo ciapol powie mi, że to normalne i dawać paracetamol !! Ostatnio tak było jak byliśmy na wizycie kontrolnej i Ala miała jakbym malutki kaszelek to kazał dawać paracetamol na kaszel !! 🤪 😠

• Mamusia
Oooooo matko dopiero teraz mogę wyjść 😮
Moja Olka nie chciała butli zjeść , ale po długich pró bach sie udała 🤪 Zjadła i zasnęła , więc na śpiocha ją ubiorę - przynajmniej awantury mi nie zrobi hahahahaha
Kasiu mój pies a raczej suka to kundelek!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 A córę masz boską 🤪 Jakie to piękne gdy dziecko zaczyna stawiać swoje pierwsze kroki 😉
Aga Mini a kiedy chcecie małą chrzcić ???
No to lecem na spacer 🙂

• Mamusia
Moja Ala warjuje 🤨 Jakby Ją coś bolało to by cały czas płakała a Ona ma widać takie humory 🤪 🙃 Nie wiem czy ma jakiś przełom czy coś innego, ale już czasem mam dość tego Jej krzyku !! 🥴 😮 A jeszcze nie mogę Jej nosić porządnie na ręcach bo mnie nerka napier..... i dodatkowo zła sama na siebie jestem 😠 🤨 Mój M aż wstał bo tak się Ala zanosiła, że nie dało rady żeby spał 🤔

• Mamusia
A to moja księżniczka po spacerze, oczywiście jak zwykle śpi 🤪
[URL=http://img847.imageshack.us/i/spioch.jpg/][IMG]http://img847.imageshack.us/img847/1064/spioch.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Zmarzłam strasznie 😞
Kasia na pewno twoja niunia ma skok 😞 A z tą nerką to koniecznie idz do lekarza bo się męczysz już tyle czasu.
Aga Mini Majeczka jest super,i taka radosna , moja Olka wiecznie spi i ja mam mnóstwo jej fotek jak ona śpi hahahaha, A brakuje mi tych uśmiechów jej.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Oooooo matko dopiero teraz mogę wyjść 😮
Moja Olka nie chciała butli zjeść , ale po długich pró bach sie udała 🤪 Zjadła i zasnęła , więc na śpiocha ją ubiorę - przynajmniej awantury mi nie zrobi hahahahaha
Kasiu mój pies a raczej suka to kundelek!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 A córę masz boską 🤪 Jakie to piękne gdy dziecko zaczyna stawiać swoje pierwsze kroki 😉
Aga Mini a kiedy chcecie małą chrzcić ???
No to lecem na spacer 🙂

Gosia chcemy się umówić na 16 kwietnia,bo u nas w kolegiacie jest strasznie zimno bo nie ogrzewają wogóle... poza tym my nie mamy kościelnego i tak gupio troche 🤨

Aga co głupio ?????????? Wariatka jesteś co to kogo obchodzi że nie macie kościelnego !!! Ważne że dziecko chcecie ochrzcić !!!!!!! to się liczy. A ja nie mam żadnego ślubu, i mam to gdzieś, a Olę chrzcimy w Wielkanoc 🤪 🤪 🤪
A mieliśmy brać ślub razem z chrzcinami ale dupa z planów - kasy brak 😞 i nadal nie mogę usidlić Tomka hahahahaha
Nie pamiętam która z Was pytała czy sami urządzaliśmy mieszkanie więc. Panele, glazura i terakota była już położona , z powodu braku kaski zostawiliśmy więc jak było (ale nawet mi się podoba) . My tylko malowaliśmy i oczywiście swoje meble i sprzęt rtv.

• Mamusia
A to kwasiek pytał o stan mieszkania 🙂
Ja mam dopiero na 12 kwietnia do urologa i mam nadzieje, że po powrocie z Polski już mi zrobią zabieg.
Moja na bank na skok a do tego zaczynają się ząbki odzywać już bo pcha wszystko do buzi i ssa a do tego ślini się jak Buldog aż ma brodę czerwoną. Chciałam Jej brodę Sudocremem posmarować to odybwiema rączkami łapała mój palec bardzo hłapczywie i ssała aż cmokała !! A rano to nawet kołderkę chce zjeść hahaha
My też mamy tylko ślub cywilny i ksiądz nie robił problemu tylko zamiast aktu ślubu mamy dać akty chrztu nasze i już 🙂

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
A to moja księżniczka po spacerze, oczywiście jak zwykle śpi 🤪
[URL=http://img847.imageshack.us/i/spioch.jpg/][IMG]http://img847.imageshack.us/img847/1064/spioch.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Boże jaka Kochana !!!!!!! 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
No wlaśnie księża nie powinni robic problemów ale cóż nie zawsze tak jest 😠
Kasia już ząbki ???????? O jaaaaaaaaa jak szybko 😲 Bardzo szybko. Ale może minąć jeszcze sporo czasu aż one jej się wyrżną. Albo jak mówisz że wszystko zjada i ślini się oraz jej dziwne niespokojne zachowanie moę wskazywać że te ząbki już tuż , tuż i zaraz będzie biały uśmiech.

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
No wlaśnie księża nie powinni robic problemów ale cóż nie zawsze tak jest 😠
Kasia już ząbki ???????? O jaaaaaaaaa jak szybko 😲 Bardzo szybko. Ale może minąć jeszcze sporo czasu aż one jej się wyrżną. Albo jak mówisz że wszystko zjada i ślini się oraz jej dziwne niespokojne zachowanie moę wskazywać że te ząbki już tuż , tuż i zaraz będzie biały uśmiech.

To jeszcze na pewno potrwa ale ja miałam 3 miesiące jak wyszły mi pierwsze ząbki a nawet nie wiem jak u Mańka było. To, że się ślini za ząbki to wiadomo nie świadczy, że już za tydzień wyskoczą 😁 😁 Tylko mam nadzieje, że cały czas nie będzie taka upierdliwa !! 🤪 Skok też raczej ma, ale wszystkie objawy ma na swędzenie dziąsełek 🙂 Muszę kupić Jej masażery do dziąsełek z Aventy 🙂

• Mamusia
wrocilam z klubu mam i ze spaceru i Pawełek spi juz 2, 5 godz 🤪 chyba go wykancza spotkanie z innymi dziecmi, hehe 😁 ale spotkanie bylo b fajne, takie warsztatowe i dziewczyny duzo sie dzielily co jak u ktorej; i tez bylo z 15 mam, ale jakby bylo wiecej, to w ogole nie daloby sie wytrzymac, bo juz pod koniec to wszystkie prawie marudza 😉 Gosia - mieszkanko super, a Ola jaka słodka i jaka już duża! jejku, jak te dzieci się zmieniają! Łukaszek i Maja też - duże słodziaki, a Kwasiek - Twoja córka to już cho cho, pannica 🙂.