Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pigi, zapraszam do Szczecina, u nas jest piękna złocista plaża, a spać możesz u mnie, jeśli mi nie NAŚWINISZ HAHAHAHAHA 😁
Ja bym Kołobrzeg odradzała tylko z jednego powodu- tam są bardzo zimne prądy i kąpiel to tylko w baaardzo upalny dzień.
Czita, rzeczywiście Paula i Ola podobne do siebie 😁 to jest zastanawiające 🙃 🙃 bo Ola to czysty Tarzan 😁 i te włosy mają takie same śmieszne 😁

U mnie noc koszmar, wstawałam co 2 h.... nie wiem co mu jest. Budzi się i płacze... i co?? i oczywiście tylko przy cycu zaśnie 😞 a ja w nocy nie mam siły by z tym walczyć. W dzień mi się udaje 😁
Nie wiem czy to na te zęby, czy co mu jest. Miałam takie grzeczne dziecko, które spało mi 8h bez przebudzenia... nie wiem co się z nim stało. Chyba nam wszystkim się dzieci popsuły 😜 Bo dorosły 😜 Mój oprócz tego, że potrzebuje towarzystwa, to jeszcze trzeba go zabawiać i chodzić po mieszkaniu, bo mu nudno ciągle ten sam pokój oglądać, a ja nie mam siły go dźwigać, bo ponad 9 kg waży 😞

Pigi, jedno słowo - gangrena mnie zmobilizuje do pójścia do lekarza z tą blizną.... 😉 Już sobie to wyobraziłam.. 🤢 🤢 do tego ropa mi cieknie z tej jednej dziury 😞 jestem załamana.
Współczuje Ci tego zabiegu, ale na pocieszenie, to później się nie będziesz już męczyć 😁 Ty wariatka jesteś, że sprzątasz 😁

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
PIGI JA CHCE SIE Z TOBĄ ZOBACZYC JAK BEDZIESZ NAD MORZEM 🙂 🙂 ja mieszkam tqk 80km od morza 🙂 🤪

IdioDko ona do mnie przyjedzie, bo ja mam w linii prostej 65 km 😁 🤪 🤪 Ona mnie koffa i do mnie przywiezie ten swój świński ryj 😁

naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
PIGI JA CHCE SIE Z TOBĄ ZOBACZYC JAK BEDZIESZ NAD MORZEM 🙂 🙂 ja mieszkam tqk 80km od morza 🙂 🤪

IdioDko ona do mnie przyjedzie, bo ja mam w linii prostej 65 km 😁 🤪 🤪 Ona mnie koffa i do mnie przywiezie ten swój świński ryj 😁

ja wiem niech zabierze Ciebie po drodze co nasze dzieci sie poznają w końcu i razem przyjedziecie do mnie:* jupiiii wtedy wsystkie razrm pojedziemy nad morze 🙂

• Mamusia
Hej, nie nadrobilam dokładnie, ale widzę, że nie tylko Pawełek się zmienił 🙂 całe szczęście śpi dobrze, ale w dzień ma wyjca, wyje jak kojot! oszaleć chwilowo można, na spacerze też, uspokaja się trochę na brzuchu i jak się go podrzuca, bo na rękach też mało daje... 😞 kurcze, idę dziś kupić ten żel na dziąseł ka, bo może to zęby? i on nie płacze, tylko krzyczy...ktoś też tak ma??? a mnie nad morze się odechciewa, bo to kawał drogi i beznadziejna droga z Wa-wy...my dzis na klub mam, a w nocy była burza, ale P. nie obudziło 🙂 Miłego dnia

naylaaa napisał(a):
Foka, jak Ty coś czasem powiesz, to lepiej żebyś zamilkła 😉 Bo inteligencją to Ty nie błyszczysz...

foki mają wiecej inteligencjii niż kury bo kury maja kurzy móżdzek który jest welkości orzeszka a dotego to nieloty są.... wiec nie udzielaj się bo wiesz możesz mieć problem jak naskarże dyrektorce!!! a dyrektorka to moja kochanica wiec nie podskakuj bo możesz wiesz mieć kłopotki 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
jestem i ja nadrobilam 🙂 wiec tak wczoraj juz nie zajrzalam bo mialam gosci co chwila hehe tzn Dominik miał 😉 no co do morza byłam w Chłapowie jest fajnie bo do Władka blisko i wiem, że hotel Delfinek jest ok. Moje dziecko tez juz od jakiegos czasu inne jest hehe tak jak i wasze najlepiej ciagle siedziec i bawic sie z nim no i tez krzyczy 🙂 ale jakos dajemy rade 😉
No a wczoraj babcie sie zeszły i chyba dzis albo jutro jade z małym do lekarza, bo mu się fałdki na nóżkach nie zgadzają 🤢 a na bioderkach bylismy jak mial tygodnie, jejku mam nadzieje,że bedzie ok bo jak jeszcze będę musiała mu ten pałąk zakładać to on wścieklizny dostanie a ja padne.... mój sie juz dzis smial, że jak mały bedzie musial to nosic to on szuka dodatkowej pracy i bedzie na noc tylko do domu wracal ehehe ja mu dam! 😉 no ale sie smial bo wie, że Dominik to bedzie sie wkurzał. No dobra musze zrzucic fotki z aparatu i do wywolania zaczac znowu przygotowywac bo jz mi sie uzbieralo sporo.

• Mamusia
a wogole musze wam cos powiedziec, bo moja siostra juz jest po maturach i sie w domu nudzi (ta co fotki robi) no i ostatnio wrzucila Dominka foto na konkurs no i moj synek wygral zdjecie miesiaca 🤪 http://emaluszki.pl/ a w nagrode takie fajne nosidełko ergonomiczne jest

Mini23 napisał(a):
jestem 🙂
nic mądrego nie napisałyście 😠
a Pigi przyjedzie do mnie nad brde gdzie kaczki i łabędzie srają 😁 😎
gratuluje wygranej Dominikowi.
Ola ty byłaś kochanicą mojego byka zapomniałaś jak pod wiatr szczałaś???? 😮 😮 😁

jojo już byś chciała... moje serce należy to mojego walenia do nikogo wiecej i pipka też 😁

• Mamusia
Moja też wymusza żeby się ją ciągle zajmować także to chyba taki etap u dzieciaczków 😉 Ale z noszeniem to mój Rafi nawet wymięka bo mała 2 tygodnie temu ważyła 8400 kg także prawie 9 kg waży i jest co nosić 😜 Co do miejscowości nadmorskich to byłam w prawie wszystkich bo rodzice nas od dzieciństwa zabierali na wakacje ale najbardziej podoba mi się USTKA. Kasia to zależy co Ty chcesz robić nad morzem- wypoczywać aktywnie czy biernie, czy wolisz spokój czy lubisz jak coś się dzieje etc. Pewnie to drugie hehe 😁 Tu masz stronę Ustki, ja byłam tak 5 razy i w tym roku jadę kolejny 🙂 - http://www.ustka.pl/new/index.php

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
jestem 🙂
nic mądrego nie napisałyście 😠
a Pigi przyjedzie do mnie nad brde gdzie kaczki i łabędzie srają 😁 😎
gratuluje wygranej Dominikowi.
Ola ty byłaś kochanicą mojego byka zapomniałaś jak pod wiatr szczałaś???? 😮 😮 😁

jojo już byś chciała... moje serce należy to mojego walenia do nikogo wiecej i pipka też 😁

ha ha wchodze i co widze Alusie z lizakiem 😁

suuuper nie??? 😁

• Mamusia
Cześć gUpie Cipy !!! 😘
Nadorbiłam te wasze nie mONdre wypociny 🙂
Muszę poprzeglądać hotele jakie mi poleciłyście a najwięcej Agusia ( Kafinka ) dzia 😘
Ja to chciałabym żeby coś się działo no, ale z dzieckiem to raczej nie za dużo. No a ja to będę z dupą leżeć na plaży i kopyta wygrzewać bo w Anglii tego nie mam niestety 🤔 Ale zwiedzanie też jak najbardziej 😁 Chyba wybierzemy się w okolice albo do Władysławowa sąsiad tam był i polecam bo tanio a też jest co zwiedzać itp, 🙂
Moja Ala ślicznie spała całą noc i wstała po 8:00. Mariusz ją przebrał i dał mleko a teraz śpi bo dzisiaj kolejna nocka.
Ja bym Was WSZYSTKIE odwiedziła bardzo chętnie !! Ale to nie z moim chłopem 🤨 Bo On by dostał zawału serca na myśl, że musi w tyle miejsc pojechać tylko po to żebym ja zobaczyła moje koleżanki 🤪 🙃

Foka dawaj fotkę na brzuszek !!!!!!!!!!!!! Pochwal się futrem !!! 😁

• Mamusia
O jaaaaaaaaaaaaaa Świnka morska i foka w jednym miejscu ???!!!! Nie to zdecydowanie za dużo jak na tak małe miasto 😁 😁 😁 😁
No właśnie dawno nie dawałyśmy swoich fotek na brzuszku. Tylko Krowa świeci wymionami, że niby córki pokazuje a tam ona pozuje do zdjęć 😁
Przeglądam oferty i podoba mi się ten hotel MAX co Kafinka poleciła 🙂 Wysoki standard i duuużo atrakcji 🙂 Tylko muszę napisać do nich czy do masaży można sobie wybierać masażystów 😁 😁 😁 😁 😁
Ale jednak Włodysławowo tańsze dużo bo mniejsze.

• Mamusia
Hej 😉
Ooooo nie mam na nic siły 😞 😞 😞 Rano wstałam poszłam na zakupy i na spacer z Ola i psem. Wróciłam to za obiad się wziełam i za sprzatanie. Niedługo z pracy wróci Tarzan to pojedziemy po ciuchy bo nie mam w czym chodzić na takie upały. Muszę jeszcze zaraz pod prysznic wskoczyc bo lepię się cała 😞
Oj zmęczona już jestem tą pracą w domu 😞. Chyba dobrze że do pracy wracam.
Postaram sie pózniej Was nadrobić , bo teraz to chcę usiąść i nic nie robić choć na chwilkę , ale nie wiem czy Ola mi pozwoli bo kotłasi sie na dywanie i postękuje.
Zajrzę pewnie dopiero wieczorem jak Tarzan będzie wdomu (jeszcze na 1,5 godz chodzi na siłownię) i zajmie się Olą.
Pa miłego dnia 😘