Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
😘
😘 😘 idziemy z Pigi na impreze,prosimy nie dzwonić bo będzie jazda 😁 😁 😘 😘
Dobranoc 😁

Zdradzacie mnie!!!!! osz y wrede piczysy!!!!!!

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wszystkiego najlepszego dla naszych maluchów 🤪 🤪 🤪 🤪 Dziśich dzień 😁 😁 😁

Dzień dobry wszystkim 🤪
Ja już byłam na targu na zakupach , ale skwar 😎 😎 😎. Umówiłam sie z koleżanką na spacer, pójdziemy do parku na ławkę pod drzewami , tam chłodniutko i przyjemnie jest 😁
Mućka przeprosił 🤪 Ale mógłby więcej tak nie robić , bo nie trudno jest powiedzieć przepraszam i kupić kwiatka. Ale liczy sie gest i to że wie że zle zrobił 🤪 🤪
Ide nadrobić od wczoraj 🙂

• Mamusia
Nie było dużo do nadrobienia 🤪 🤪 🤪
Ciekawa jestem czy do Olusi dziś ktoś przyjdzie 😮
Ja do swojego chrześniaka może jutro podjade jak Tarzan w domu będzie bo nie chcę iść z Olą na taki upał , a mój chrześniak mieszka dobrą godz. drogi pieszo od nas. Chyba że po południu się wybiorę. Zobaczę.
No nic , miłego dnia Wam życzę dziewczęta 😉 🤪
P.s .
Moja córka ucieszyła się z perfum 🤪 , może dopóki nie znudzi jej sie zapach moich nie będzie uzywała 😁 😁 😁, a Olusia zainteresowała się tylko grzechotką kolorową, a pluszaczek niezbyt jej się spodobał 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Ja też życzę wszystkiego najlepszego wszystkim maluchom z okazji ich święta 🙂
U nas dziś chłodno, wieje wiatr mocny, nie ma słońca, same chmury i chyba będzie burza, już nawet grzmi. Kajtek ma drzemkę, a mojego M od wczoraj od 19 w domu nadal nie ma 😞
Muszę zacząć pakować nas na wyjazd bo nie będzie nas w domu w sumie 2 tyg ale mi się tak nie chce 😞

stoLATEK DLA DZIECIACZKÓW W DNIU ICH PIERWSZEGO SWIETA I DLA TYCH KTÓRE MAJA TE SWIETO PORAZ KOLEJNY:*
Sebusia Oskarka Majki Oliwki Gabrysi Dominika Łukaszka Pawełka Majki Oliego Kyki Kajtka OLKI I Pauli Ewki i Ady Alicjii

jak o kimś zapomniałam to przepraszam ale chyba nie 🙂

• Mamusia
Ola jak pięknie wymieniła nasze dzieciaczki 🤪 🤪 🤪
Ale gorąc dziś 😮 My byłyśmy z koleżanka w parku między drzewami to jest bardzo przyjemnie 🤪 Potem u mnie na kawie i teraz juz w domu siedzimy i na spacer to juz nie idziemy bo matka już lenia złapała 😁 😁 😁
A moja Paula jak wyszła z domu o 8:00 to do tej pory w domu jej nie ma i nawet nie dzwoniła 😠 😠 😠. Dziś ją chyba uduszę.

• Mamusia
Dam Wam fotke mojej małej Oli 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/806/olis.jpg/][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/5948/olis.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

A gdzie Was wywiało ????????
A ja popijam sobię kawusię z mlekiem 😜 a Ola ogląda póki co bajki. A muszę powiedzieć że ona zaczyna robić się wymagająca 🤢 Chce siedziec na kolanach, nie lubi zostawać sama. To już nie to co było jak była malutka.

• Mamusia
To moja Paula. W kąpieli miała około 3 - 4 mieś, a na dywanie około 10 mieś.
Pózniej zajrzę bo mają przyjechać do Oli chrzestny z żoną 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/843/paulazg.jpg/][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/6133/paulazg.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Jestem na moment 🙂
Widziałyście, że zmieniła się numeracja stron ?? Na początku myślałam, że jestem wylogowana hahaha
Po zabiegu hm....... bardzo źle się czuję 😞 🤨 Nerka obolała, sikam krwią ( co jest normalne ), dupa mnie boli po domięśniowym zastrzyku a do tego chce mi się spać bo mnie prochy jeszcze trzymają i ten zastrzyk jakie dostałam w szpitalu żeby być troszkę otumanionym przy rozbijaniu bo BOLAŁO STRASZNIE !! Z bólu aż mnie na wymioty zbierało i lewa noga drętwiała i tak 35 minut ciągłej męczarni 🤔 Gorsze niż skurcze przed porodem bo te to chociaż, że mocne to puszczały na jakiś czas 🥴 😲 😮
STO LAT DLA DZIECIACZKÓW 😘 😘 😘 😘
Moja Alusia jeszcze nic nie dostała bo nie dałabym rady jechać po prezent. Dostanie coś na M wolnym no i dostała kasę od chrzestnej to też trzeba Jej coś kupić 🙂

• Mamusia
No, ale coś jest popierdzielone z tymi stronami bo kliknęłam żeby mi pokazało mój ostatni post to pokazało przed ostatni a nie teraz teraz napisany 🤔 No trzeba się przyzwyczaić niestety 🙃 Oj mam nadzieje, że jutro już będzie dobrze bo M na kolejną nockę i znów będę sama.

• Mamusia
Jestem, Kajtek buszuje w łóżeczku, a M na noc poszedł. Kajtek też nie chce już sam zostawać, na macie nie chce się bardzo bawić, tylko na rękach, na kolanach i się z nim bawić trzeba bo tak to zaraz marudzi i płacze. Jutro na zakupy muszę skoczyć to coś kupię Kajtkowi, bo dziś nawet nie miałam kiedy, M wstał o 18 a przed 19 już go nie było 😞 😞I nie miałam kiedy, a najgorsze że nie mogę z kajtkiem wyjść, bo bez wózka na miasto to ciężko, a w wózku w kołach przednich mi powietrze zeszło nie wiem czemu i jestem uziemiona, no chyba że tak na ławkę posiedzieć to możemy wyjść.
Jutro rano przywożą nam meblościankę do salonu, więc pewnie będziemy w dzień składać więc nie wiem czy będę zaglądać, a i jeszcze szczepienie Kajtek rano ma i zakupy, no ale wieczorem zajrzę.
Kasiu, mam nadzieję że szybko ci miną te dolegliwości 🙂
Gosiu, Ola trochę podobna do Paulinki jest, na tym zdjęciu na dywanie, zgadzam się z Mućką, ale w wanience to wcale 🙂

• Mamusia
Iwonka dlatego ja nie kupowałam wózka na kołach pompowanych- bo wiem, że jakbym miała dziurę albo powietrze by zeszło to by nie miał się kto tym zając bo mój M zawsze ma inne NIBY poważniejsze zajęcia i albo sama bym musiała to zrobić albo z Alusią w kangurku wychodzić. A tak to mam pianowe i też są super jak na angielskie chodniki 🙂
Oj pewnie moje dolegliwości miną mi pojutrze bo ostatnio tak miała, że dzień dwa po zabiegu mnie jeszcze trzymało 🤨