Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
To jest strój dla mnie !!!!!!!!!!!!
http://cgi.ebay.co.uk/Ladies-Osprey-Shortie-Wetsuits-34-40-Chest-Surfing-/400114795256?pt=UK_SportingGoods_Wetsuits_WatersportsClothing_CA&var=&hash=item9bff2832c8

ty świrusie 😁
aż tak żle napewno nie jest 🙂
o ja bym się zdecydowała na strój w stylu top,i spodenki 🙂
to bym ubrała 🙂

ja myślę że jak już wyjdę na plażę to może taka najgrubsza nie będę to będę mogła w bikini, choć kto wie 🙂

• Mamusia
Mrowka1990 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
To jest strój dla mnie !!!!!!!!!!!!
http://cgi.ebay.co.uk/Ladies-Osprey-Shortie-Wetsuits-34-40-Chest-Surfing-/400114795256?pt=UK_SportingGoods_Wetsuits_WatersportsClothing_CA&var=&hash=item9bff2832c8

Pigi, widzę że ty też rozumem nie grzeszysz 😁 😁 😁 😁 😁

Ej no co Wy przecież strój pierwsza klasa !!!! LATEKS RZĄDZI !!!!!!!!!!!!!!! 😁 😁 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Aga dla Ciebie Top i spodenki 😉
http://cgi.ebay.co.uk/2PCS-0050-Pink-Halter-Padded-Tankini-Swimsuit-L-8-/220791696251?pt=UK_Women_s_Swimwear&hash=item336835eb7b

oooooooooooooo a żebyś wiedziała że mi się podoba nawet te kolory 😁 🤪

Wiedziałam 😁 Ale mi też się bardzo podoba !!! 😉

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A tak serio to ten mi się bardzo podoba bo zakrywa brzuch !!!
http://cgi.ebay.co.uk/Black-One-Piece-Padded-Monokini-Swimsuit-8-10-12-14-/220757963253?pt=UK_Women_s_Swimwear&var=&hash=item79146e3449

kup mi taki i prześlij, tylko żeby w piątek był 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Melduję się 🙂
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PÓŁROCZNYCH DZIECIACZKÓW 🙂 🙂 🙂
Ale nie zapominajmy, że Sebuś jest najstarszy 😉
Stroje super- muszę też sobie jakiś kupić.
Moje cycki niedługo będzie można na plecy zarzucić ha ha 😁 😁 😁
A ja z moim dzieckiem zasnęłyśmy o 11 na drzemkę i obudziłyśmy się o 14 🤪
Teraz śpi od 21... 🙂 Obudziła się raz ale ją polulałam i poszła dalej spać. Czasem jednak tak jak u Niny- chce zasypiać przy cycu...
I mam pytanie: czy Wasze dzieci drapią się po głowie?? Ale tak centralnie po głowie, nie po uszach?? Bo moja tak i do tego za uszy ciągle łapie więc muszę jej opaskę zakładać po domu nawet żeby nie miała odstających uszu.

• Mamusia
Mrówa kupiła bym Ci ale do piątku nie dojdzie na pewno 😞 Byś z tydzień czekała na pewno za tym 🥴

A jakbym była seksi to bym to nosiła 😁
http://cgi.ebay.co.uk/SEXY-MONOKINI-BLACK-LEOPARD-SWIMWEAR-BIKINI-SWIMSUIT-/120722807363?pt=UK_Women_s_Swimwear&var=&hash=item61cbe15825

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
ja dzusuaj sam soie n oj na kanapie chory... 😞

Ola ja czekam do 23 by iśc do mojego łóżko zwiedzić 😁
bo kurde czita tyle mówi o bananach że i ja chce troche poćwiczyć i mięsnie rozciągnąc 😁 😜 😁

zebys skurczu nie dostała tylko i nie utknoł ci byczy wacek ... wtedy tylko do lekarza zeby waz rozdzielic:P 🤪 😁 😮

Mini23 napisał(a):
GUPIE a co z odpowiedzią na moje pytanie o zachowanie maluszków??
hmmmmmmmmmm widze że tu poważne tematy się nie liczą 😠 😠 😠 🙃 🙃 🙃 🙃 😁

jakie pytanie???"P

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):

bo kurde czita tyle mówi o bananach że i ja chce troche poćwiczyć i mięsnie rozciągnąc 😁 😜 😁

zebys skurczu nie dostała tylko i nie utknoł ci byczy wacek ... wtedy tylko do lekarza zeby waz rozdzielic:P 🤪 😁 😮

Albo będzie trzeba polać Was zimną woda słyszałam też, że krowę trzeba w brzuch kopnąć to mięśnie się rozluźnią i puści byka 😁 😁 😁

A jakie pytanie zadałaś KROWO ????????????????????? 😁 😁 😮 😲 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Aguś kombinezonu nie mogę oddać, ale wystawiłam go na sprzedaż 🙂
Dziewczyny Wy nie byłyście chyba w Anglii i nie widziałyście CO a nie KTO chodzi w tych kombinezonach !!! Jakbyście mieszkały w Anglii to Wasze ego by się od razu podbudowało !!! Nie jedną lepiej przeskoczyć niż obejść hahaha !!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 😮
Kafinka a więc widzę, że masz bardzo konserwatywny styl bez żadnych szaleństw 🙂 Dla mnie M@S to za poważny sklep a raczej ciuchy są za poważne dla mnie bo ja lubię to coś się świeci jest krótkie, obcisłe i ma dekolt hahaha 😁 😁

Mórwa kostium super ale w nim ja miseczki od stanika bym musiała mieć na plecach bo tam bez ramiączek bym musiała zarzucać moje piersi tak są ochlapłe po porodzie !!!!

Nie do końca 😉 lubię czasami poszaleć 😁 właśnie uczę się chodzić na szpilach 😁

aisak_89 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):

Albo będzie trzeba polać Was zimną woda słyszałam też, że krowę trzeba w brzuch kopnąć to mięśnie się rozluźnią i puści byka 😁 😁 😁

A jakie pytanie zadałaś KROWO ????????????????????? 😁 😁 😮 😲 😁

Kacha zal ja kopac w ta namiastke brzucha.... wes... bidna by sie od kopa w pół złamała...

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Mrówa kupiła bym Ci ale do piątku nie dojdzie na pewno 😞 Byś z tydzień czekała na pewno za tym 🥴

A jakbym była seksi to bym to nosiła 😁
http://cgi.ebay.co.uk/SEXY-MONOKINI-BLACK-LEOPARD-SWIMWEAR-BIKINI-SWIMSUIT-/120722807363?pt=UK_Women_s_Swimwear&var=&hash=item61cbe15825

W tym to by mi mój M nie puścił nigdzie 😁
A tak poważnie to wczoraj mi bluzkę do góry podciągał bo niby dekolt za duży i miał pretensje że spodenki krótsze założyłam, bo jak to ujął "na inne się umawialiśmy" 😁 😁 😁 😁
Muszę jeszcze tak pochodzić i go ponęcić to może się nawróci na właściwe tory 😁

Mini23 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
a powiedzcie jak wasze maluchy reagują na słoneczko i upały??
Maja jak słoneczko na nią zaświeci to sie krzywi i płacze,a spacer dzis makabra,mimo że na nią nie świeciło wyła jak kojot,a w cieniu była cicha i zadowolona 😮 😮

tooooooooooooooooooo

moja nie bardzo w wózku lubi siedzes... 😮 a słonko ok ale nie wystawiam jej na ostre bo zaraz ma uczulenie na pultynach... 🤢 😮 😲

• Mamusia
Ha ha ha ha masz rację Olu 😉 Trzeba mieć najpierw brzuch żeby Ją kopać 😁 😁
Kafinka ja tylko szpilki !!! Chociaż wiadomo na płaskim wygodnie, ale na szpilce bardziej seksi 😁 😁
Krowa weź Ty ciągnij długie źdźbło trawy U MNIE NIE MA SŁOŃCA !!!!!!!!!!!!!! 😁 🤪 🙃 A jak jest to Ala też się krzywi i zamyka oczka 🙃

• Mamusia
A co do uszu to Kajtek od małego się za uszy ciągnie i to jak... a zwłaszcza za prawe i ma odstające, próbowałam nawet zaklejać plastrem, ale zerwie, czasem z włoskami. A jak jest senny to jeszcze strasznie oczy trze i zawsze się podrapie przy tym, zwłaszcza nos 🙂