Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja też sie boję ząbkowania u Oli 😞 😞 😞 Oby Ona nie płakała.
Taaaaaaaaaaa boję się juz 😲 😮 Małpy takie mróweczki nosem wciągają 🤪 Nie podskakuj bo Cię wciągnę hahaha
Dobra juz tak serio - ide do łózka , może Tarzan mi humor poprawi po tym frajerze 😠
Dobranoc , spijcie dobrze i długo 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hahahahahahaha śmieszne 🤢 Mućka Ty gUpolu gUpi 😁 😁 😁 😁 Wpierd.. chcesz ???? Doigrasz się 😠
Ide bo Wy jesteście nie dobre dla mnie 😞 😞 😞 😞 Ja taka miła jestem i grzeczna i ładnie do Was pisze , a Wy ????????
Nie piszcie za dużo .
Paaaaaa 😉

• Mamusia
A jeszcze rano nic nie było widać niby miała ostre te dziąsło, ale myślałam, że mi się tylko wydaje, że coś się wybija. A tu proszę taka niespodzianka 😉 😁 Ale jestem dumna z mojej Córeczki 🙂 A była ostatnio taka niedobra i bałam się, że będzie chora a teraz już wiem dlaczego miała takie himerki 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
A jeszcze rano nic nie było widać niby miała ostre te dziąsło, ale myślałam, że mi się tylko wydaje, że coś się wybija. A tu proszę raka niespodzianka 😉 😁 Ale jestem dumna z mojej Córeczki 🙂 A była ostatnio taka niedobra i bała się, że będzie chora a teraz już wiem dlaczego miała takie himerki 🙂

dostałaś prezent spóźniony na dzień mamy 🙂

Ha ha ha oj TAK !! 🙂
A tu widzę znów będzie cicho 🤔 Mojej Ali się przestawiło i jak kiedyś zasypiała po 19 tak teraz jest przed 22 u mnie a ta Pipa jeszcze nie śpi 😮

• Mamusia
Meldunek 🙂
Gratulacje dla Alusi!!- dzielna dziewczynka 🙂 Moje dziecko na Dzień Matki samo usiadło we wózku a dla Ciebie się ząbek przebił ha ha. Super- oby teraz było w górki 🙂
Iwonka- ależ super pokoik 🤪 Bardzo mi się podoba!! 🙂
Miniatura- mi się Gabi też ostatnio czasem budzi jak zaśnie to biorę ją na ręce, polulam i jest ok, zasypia i czasem powtórka z rozrywki jakieś 2-3 razy. Tak przynajmniej miała przedwczoraj...
Gabrysia czasem tak buźką rusza jakbym słyszała obijanie się zęba o ząb i nie wiem o co chodzi 😮 Macam ją ale oprócz twardych dziąseł nic nie wyczuwam...
Odnośnie X-Factora to jestem zbulwersowana że Czesław zdradził Panią Małgosie 😠 😠 A i ten cholerny Szpak przeszedł dalej- arogancki transwestyta 😠 Kur*** nie mogę na niego patrzeć ! Koniec tematu bo nóż mi się w kieszeni otwiera hehe. Oby wygrała Szulc albo Gienek 🙂
Nie wiem o czym jeszcze pisałyście bo mam sklerozę...
Mąż w pracy, mała śpi w łóżeczku od 21 ale chyba ja do swojego wyra przełożę 😜 Dzisiaj jak wstała rano o 9 tak dopiero o 16:30 mi zasnęła i spała 1,5 h na cały dzień 🤪 Już dawno tak nie miała 🙂
P.S. Aha i ma katarek więc jej inhalacje robię 🙂 🙂 🙂 Pomaga oczywiście bo jak mała kichnie to jej wszystko samo wylatuje więc nie muszę jej Fridą wyciągać 🙂