Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej LANDRYNY hahahaha
Nie mam czasu nadrobić bo od rana kupa roboty 😞 Byliśmy na targu, w markecie , sprzątaliśmy a zaraz ma przyjść do mnie koleżanka. A póznym popołudniem mamy gości 🙂 🙂Tak więc brak czasu.
Może pózniej uda mi się Was poczytać ,albo jutro dopiero.
Tak więc miłego weekendu 🙂

• Mamusia
znowu weekend jeny ten czas tak szybko leci.... ja jutro pewnie dopiero wieczorem zajrze bo mam zjazd ostatni juz 🙂 a nie chce mi sie tam jechac a w dodatku zapowiadaja fatalna pogode wiec znowu bedzie mi sie zle jechalo, najgorsze, że sama jeżdżę i już o 6 rano musze wyjachać

• Mamusia
Ja sie odmeldowuje 🙂 jade do moich rodzicow na noc bo z Pawlem doszlismy do wniosku, że mały tam jutro zostanie a nie z nim, on bedzie mogl w tym czasie schody dokonczyc 😁 wiec zycze Wam milego wiczorku i soboty 😉 chociaz moze u rodzicow jak bede to zajrze 😉 ok lece sie pakowac 😘

hey Dziewczyny i chłopaki moje małe choboczaki 🙂 ile naskrobałyście... 😮
u mnie w chałupie przygotowania do komunii siostry masakra....
a mnie gardło boli że szok... 😮 pogoda okropna.... eh...

• Mamusia
Hej Mamuśki 😉
Widze, że tu pustkami dzisiaj świeci jak dupa Czity 😁
Kasiu filmik super hihi Kayi widać wcale nie przeszkadzało to lizanie haha Kochana i Kaya i psinka !!! 😉
Moja Alusia wstała o 7:20 no to i ja musiałam haha 😁 Teraz idę kawe sobie walnąć bo jak nie to ja walnę haha
U mnie znów pada 🤔 A muszę zakupy spożywczę zrobić 🤔 Hmmm.... jak to zrobić żeby nie zmknąć i się nie nadźwigać ???? 😮 😲 🙃 🤢

• Mamusia
Hej jest Czita 🤪 🤪 🤪 🤪
Witaj Mućka 😉. Tyle naskrobałyście że nie dam rady Was nadrobić.
U mnie zimno jak cholera dzis jest 😞 😠. Więc tylko niedługi spacer i siedzienie w domu 😞
Wszystkiego naj.......... dla Alusi 😘 😘 😘 😘
Lecem włosy wysuszyć 😉.
Będę zaglądała dziś 😉

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
ach..... A lusia wczoraj skonczyla 5 mcy 🤪
100 buziakow dla panienki 😘 😘 😘 😘
u nas tez pogoda beznadziejna, jak zreszta od kilku dni.

Kasiu a więc widzę, że cała Anglii do kitu z pogodą 🤨 🤔 Ja nie mam nawet jak z Alusią wyjść na sapcer 🤢 Wczoraj nam się udało to cał dzień w domu nas nie było 🙂
Aaaa zapomniałam powiedzieć, że Alusia ma nowy smoczek hihihi też z avent philips ale już kolorowy z owieczką 😁 😁

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=eS6dfpHnodw

Kasica jak masz seksowny głosik hahaha
Fajne to do skakania a do ilu kg?? Opłaca się kupić jak Ala już prawie 8kg waży?? Kaya skacze na tym? 🙂 Myślę, że mając chodniczek pod nogami prędzej by podskoczyła bo na podłodze może się ślizgać 🙂

• Mamusia
Hej 😉
Kasia jakie piękne oczka ma Kaya , brązowe. Pieś śliczny uwielbiam labradory 🙂 No głos masz sexy 😁 😁 😁. Fajna ta "huśtawka' 🙂. Ale ja myślę że nasze dzieci jeszcze za małe do tej zabawki chyba są.
My po spacerze jesteśmy 🙂 Trochę się ociepliło u nas 😉
Jemy z Tomaszkiem obiadek - grilla 😜 😜 😜. Nie chciało mi się gotować nic ☺️leń 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej, ja sie melduje, ograniczanie internetu trwa 🙂 Kaya - super 🙂 A u nas dzis rewelacja, moj Maz zabrał Pawelka przed 6, a ja pospałam do 8 i dostałam śniadanie do łóżka 😁 🤪 a potem byłam u kosmetyczki, u nas całkiem ciepło; P. zjadł dziś pierwszy raz marchewkę, nawet nie pluł 🙂 wstawię Wam potem zdjęcia . Lecę zrobić kawę, bo już zjedliśmy obiad, a Pawełek śpi na balkonie już ponad 2 godz 🙂