Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Kasia Ty łobuzie !!!!!!! Nie PAAAAAAAAAAAAAAL. Ja tam tylko pociągne - dymka złapię. Ale nie będę paliła bo:
1. śmierdzi
2.drogie są fajki
3.u mnie w pracy za 1 tydzień trzeba oddać 1 godzinę.W mieś 4 godz. trzeba odpracować za fajki. szkoda czasu , wolę z dziewczynami moimi spędzić ten czas 🙂
Kasiu to tylko gratulować i zazdrościć ze nie paliłaś 🤪 🤪 🤪

No ja nie raz też bym sobie zapaliła,ale nie chce bo karmie Majuchne 🙂

Ty Krasula to pociągasz CYGARA Z NAD JAJA !!!! 😜 😜 😜 😁 😁 🙃

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
kisiel taki normalny na gesto, czy taki rzadszy? kaya od biszkoptow woli flipsy kukurydziane. 🙂

ja spróbuje może więc takie pałeczki kukurydziane jej dać może biszkopt jej też nie zasmakował 🙂

wlasnie te paleczki - daje jej zawsze polowe na raz i az sie trzesie do nich 😁

• Mamusia
Ja zrobiłam gęsty do tego biszkopyty i troszkę blenderem rozbiłam żeby za duże kawałki nie były i co by się Alusia nie krztusiła 🙂 A kukurydziane też musze spróbować 🙂 Chociaż jak na razie moja ALa lubi wszystko oprócz obiadów ze słoiczków, ale wcale się Jej nie dziwię 😁

LOVE KROWE 😁

• Mamusia
U mnie też dzisiaj była wojna haha a raczej ja darłam jape na Mariusza haha bo odkurzyłam a on zaczoł jeśc bułkę bez talerzyka a dodam tylko, że bułka była świerza a tym samym bardzo się kruszyła !!! 😠 Zła jestem na Niego za to, że nie szanuje tego co robię w domu. Ja posprzątam a On zaraz bałagani !!! 😠 I obiadu nie zrobiłam, ale jak przyszłam z dworu to patrzę sam wziął się za chińszczyznę i ja dokończyłam bo On jak wchodzi do kuchni to jakby bomba w niej jebła !!! 😠 🤪 🙃

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
a ja z moim od wczoraj wieczorem nie rozmawiam 😠

uuu coś nabroił??

wczoraj wieczorem zrobilismy w koncu ta wize dla jego siostry i jej corki. potem weszlam jeszcze na side i sprawdzalam co musza z soba do ambasady ze soba wziac - i zaczelam mu szybko tlumaczyc z angielskiego na polski, ten - ze za szybko, bo musi to jeszcze w glowie przerobic na ukrainski i zapisac, zeby siostrze przekazac. i co ja mowie, ze i to, i to. i to..... a on do mnie z pretensjami, ze ile tego, po co to wszystko? powiedzialam, ze nie do mnie pretensja a ten urazony zerwal sie na nogi i wylecial z pokoiku, gdzie stoi komputer. niech sie wali, w koncu to w jego interesie, nie moim. maja spotkanie w ambasadzie na 03.06. a on dalej nie zadzwonil i nic nie powiedzial. 😠

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
zobacze kto kogo przetrzyma 😠
gdyby nie to, ze Patryk (moj syn) jest u nas, to obiadu bym nie gotowala, ale i tak nie jadl - spal 😠 i dobrze.

oooooo czyli ostro....
chyba jednak każdy związek czasem ma swoje lepsze i gorsze dni 🙂

Aga dopóki człowiek się kłuci to znaczy, że mu zależy bo są jakieś emocje w związku. Gorzej jakby jednemu i drugiemu było obojętne co partner zrobi albo powie i na wszystko miał wyjeba*** wtedy to już koniec związku.

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Aga do łazienki na sex 😁 😁 😁 😁. my tak kiedys robilismy jak nie bylo jak i gdzie hahaha. a kiedys razem pracowalismy i do lazienki ze 2 razy poszlismy ☺️ 🤪 🤪 🤪 🤪 stare czasy 😁 😁
dobranoc 😉

Ha ha ha my tak robimy jak jesteśmy w Polsce bo tak to śpimy w jednym pokoju z moją Mamą hahaha

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
Mini23 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):

uuu coś nabroił??

wczoraj wieczorem zrobilismy w koncu ta wize dla jego siostry i jej corki. potem weszlam jeszcze na side i sprawdzalam co musza z soba do ambasady ze soba wziac - i zaczelam mu szybko tlumaczyc z angielskiego na polski, ten - ze za szybko, bo musi to jeszcze w glowie przerobic na ukrainski i zapisac, zeby siostrze przekazac. i co ja mowie, ze i to, i to. i to..... a on do mnie z pretensjami, ze ile tego, po co to wszystko? powiedzialam, ze nie do mnie pretensja a ten urazony zerwal sie na nogi i wylecial z pokoiku, gdzie stoi komputer. niech sie wali, w koncu to w jego interesie, nie moim. maja spotkanie w ambasadzie na 03.06. a on dalej nie zadzwonil i nic nie powiedzial. 😠

a kaya dalej nie ochrzczona bo wlasnie na chrzesna czeka 🤨

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
Mini23 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):

uuu coś nabroił??

a kaya dalej nie ochrzczona bo wlasnie na chrzesna czeka 🤨

Macie jeszcze czas Kasiu 😉 Znam ludzi co dziecko ma rok i jeszcze nie chrzczone było i nie ma poważnych powodów czemu jest jeszcze nie ochrzczone 😮

• Mamusia
najbardziej wkurza mnie, ze po nim nie widac, ze jest zly, ogladaja sobie z patrykiem mecz i slysze jak razem komentuja....
dzis rano przyjechal z pomiarow(pojechal o 6 rano i wrocil kolo 10) i jak gdyby nigdy nic sie spytal - mala jeszcze spi? a ja tylko spojrzalam na niego i potem odwrocilam glowe bez slowa 🙃 tyle.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Głupia a poważnie oglądałam na allegro be skoczki,i właśnie same z kalmrami (jakby takimi zaciskami) a ja mam szeroką futryne i nie wiem czy dało by się to u nas zamontować 🤨
sama futryna ma 20 cm szerokości....bo to stare budownictwo 🤨
a już prawie udaje mi się mojego namówić tekstem "nie będzie trzeba Maji tyle nosić bo sobie poskacze" 🤪

Aga a może bujaczka ??? Widziałam takie fajne plastikowe na kołki do futryny nawet w Kauflandzie były po chyba niecałe 30zł ja Alusi kupie taką bo tylko patrzeć jak będzie sama siedzieć i wtedy będzie bujuuuuu bujuuuu robić jak wyrośnie z tej bujaczki co ma teraz z FP 🙂