Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Meldunek 😜
Ala już po kąpieli 🙂 Płaczliwa jest dzisiaj bo uraża się w ząbki i płacze bo Ją boli chyba 🤢 🤔
Ja już ogarnęłam chlewik i siedzę- odpoczywam 🙂
Alusia nie śpi i pewnie jeszcze długo nie zaśnie 🤪 😮 🙃
Musi dostać jeszcze mleczko albo kaszkę najlepiej 😁
Ja też biegałam i co dupa bo przestałam bo nerka mnie bolała a teraz mi się nie chce haha
Kurcze u mnie pogoda tak gUpia jak nie wiem :/ w Dzień pada a wieczorem słońce świeci !!!

• Mamusia
Hej 🙂 wielkie buziaczki dla dziewczynek 😘 😘 😘. Dzisiaj byłam z Maja na spacerze dwa razy i opaliła sobie policzki śmiesznie wygląda 🙂. Kasia mój Oli ma uczulenie na słońce jest biały jak mąka smarowany 50, a jak zapomnę go posmarować to wieczorem ma wysypkę i jest spuchnięty na twarzy 🥴

Ola zamówiłaś sukienki z bonprixu????????

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
u mnie w chałupce grypa rzoładkowa panuje masakra..;/ ja nie mam póki co ale mąż i siostra... 😞

Ola a może czymś się struliście na komuni??

własnie nie bo wszyscy by chorzy byli... 😮 a tak tylko mój i siostra...

kafinka napisał(a):
Hej 🙂 wielkie buziaczki dla dziewczynek 😘 😘 😘. Dzisiaj byłam z Maja na spacerze dwa razy i opaliła sobie policzki śmiesznie wygląda 🙂. Kasia mój Oli ma uczulenie na słońce jest biały jak mąka smarowany 50, a jak zapomnę go posmarować to wieczorem ma wysypkę i jest spuchnięty na twarzy 🥴

nie kfii nie odwazyłam sie...

• Mamusia
Ej Laski nie denerwować mnie z tą pogodą !!! 😠 U mnie pada całe dnie 😠 😠 😠
A co do sukienek z tej firmy to sorry, ale dla mnie to sklep z ubraniami dla starszych pań- jak za poważne dla mnie 🙃 No, ale tak jak pisałam nie może mieć każdy takiego samego gustu na świecie bo nie było by sensu istnienia rynku odzieżowego 🙂

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
u mnie w chałupce grypa rzoładkowa panuje masakra..;/ ja nie mam póki co ale mąż i siostra... 😞

Ola a może czymś się struliście na komuni??

własnie nie bo wszyscy by chorzy byli... 😮 a tak tylko mój i siostra...

Bo oni pod stołem podjadali 😁

hahaha siostra nic nie jadła wlasnie... 😮

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
kafinka napisał(a):

nie kfii nie odwazyłam sie...

Moja teściowa zamówiła sobie parę sukienek i jest zadowolona, a ja zamówiłam sobie spodnie i są ok. 🙂

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ej Laski nie denerwować mnie z tą pogodą !!! 😠 U mnie pada całe dnie 😠 😠 😠
A co do sukienek z tej firmy to sorry, ale dla mnie to sklep z ubraniami dla starszych pań- jak za poważne dla mnie 🙃 No, ale tak jak pisałam nie może mieć każdy takiego samego gustu na świecie bo nie było by sensu istnienia rynku odzieżowego 🙂

a Helens?

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Jak mogę sobie pozwolić to zamawiam sobie jakieś ciuszki, ale ostatnio strasznie podrożał szczególnie sukienki 🤢

Aguś powiem Ci, że warto by było Ci zamawiać na e-bayu na angielskim koncie i żeby ciuchy przychodziły do kogoś znajomego a później zrobić paczkę i do polski kurierem. Dużo takiej by Cie to wyszło serio. Ja kupuje z aukcji bluzki z metkami na przykład z NEW LOOK za ( na Polskie przeliczając ) jakieś około 25zł no to w NEW LOOK w Polsce raczej się nie kupi za taką kase bluzki chyba, że zwykły podkoszulek, który nawet nie ma nadruku.

Mini no kto??????

• Mamusia
kafinka napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
http://www.halens.pl/halens/moda_damska/odziez/kombinezony/

To jest teraz w Anglii bardzo modne !! I wszystkie praktycznie mi się podobają 😁

Moja szwagierka uwielbia kombinezony ja wole sukienki 🙂

Ja lubię i to i to 😁 😁 Poza tym czego ja nie lubię - jak nie kupuje ubrań to jestem chora !!! 🤪 🙃 A te kombinezony mi się podobają i są teraz strasznie modne w Anglii. Ja ostatnio sobie kupiłam prze internet i jest za mały 😞