Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Meldunek 🙂
No tak-obie Ady już mają ząbka hehe, cóż za zbieg okoliczności 🤪 😁
To by teraz wypadało żeby Dominik miał ząbka jeśli byśmy szły alfabetycznie 😜 A później moja Gabi ale to mało prawdopodobne 😁 🙂
No i zaczynają się upały...ufff U nas dzisiaj ma być 28 stopni 🤪
Kupiłam malutkiej strój kąpielowy w Tesco- jest zajebisty hehe 😉 Mąż śpi po nocce więc my z Niunią chyba wyjdziemy wcześniej z domu zanim wstanie bo szkoda dnia 😉

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Meldunek 🙂
Ala siedzi i je ciastko a ja piję kawę 🙂
Kasiu ja znalazłam a mój nie mógł wyczuć pod palce chociaż już go dobrze widać 🤔
ALE TO JEST NIC BO NA GÓRZE TEŻ MA LEWĄ JEDYNKĘ !!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 Dwa na raz się Jej wybijały !!! U góry jest mniejsza, ale tez już wyczuwalna. Teraz jak zje kruche ciasteczko to już w ogóle, myślę, że będzie dobrze wyczuwalny 🙂
A u mnie znów ponuro 🙃 Ale mam koleżanki na kawie bo M w pracy 😁 Muszę odkurzyć jeszcze tylko 🙂

• Mamusia
Ooooooooooooo gratulacje dla Alusi 🤪 🤪 🤪 Na raz dwa ząbki 😁 😁 😁 No to dwie Alusie nam ząbki pokazały hihihi . Fajnie 😉
Moja Ola w nocy ze 3 razy płakała przez sen,trzeba było wstać do niej,pogłaskać, dać smoczek lub piciu.
Ja już wróciłam , ale upał .
Ale chyba jeszcze zkoleżanka pójdziemy na bujawki z jej synkiem. A potem musze za sprzątanie się wziąść bo mam syf w domu ze hej ☺️ 🤢

gonia88811 napisał(a):
Dziewczyny czy moja Ola nie jest za mała aby jej dawać moczone w herbacie biszkopty ????

myśle ze nie 🙂 😁
mojej sie wybija na dole drugi... czyli besdzie jak królik wyglądać 😁 😁 😁 😁 😁 😎

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Dziewczyny czy moja Ola nie jest za mała aby jej dawać moczone w herbacie biszkopty ????

myśle ze nie 🙂 😁
mojej sie wybija na dole drugi... czyli besdzie jak królik wyglądać 😁 😁 😁 😁 😁 😎

Aaaaaaa obie Alusie z ząbkowaniem idą ząb w ząb hahahahaha 7
Super 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Ja mojej Ali przebije na roczek bo teraz jeszcze za często leży i wydawałoby mi się, że Ją uwierają 🙂
Moja Ala zjadła ciastko kukurydziane popiła herbatką owocową i poszła spać haha Jak wstanie dostanie zupkę brokułowo- marchewkową 😁
Ja dopijam kawę i dopiero co wystawiłam wszystkie rzeczy na sprzedaż bo miałam za dużo ubrań już przy małych na mnie 🤔 A raczej przykrótkich a brzucha to ja już nie pokarzę haha 🙃 😮

• Mamusia
ech no wchodze tu na chwile a tu tyle ząbków 🤪 gratulacje dla dziewczynek 🙂 no jesli alfabetycznie to poczekacie hhee bo Dominik to chyba szybko ząbka nie bedzie miał 🙂 no lece dalej bo obiadek robie a pozniej z malym dalej na dworek u nas tez upal, ale polozylismy sie w cieniu na materacu to bylo przyjemnie 😁

wiecie że dzisiaj jest DZIEŃ BEZ STANIKA???:P w radiu mówili....

MAJUCHNA wszystkiego naj naj naj w swoje pół roczne święto matko normalnie to leci jak salone... 🙂

• Mamusia
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA PÓŁ ROCZNYCH JUŻ PANIENEK 🤪 🤪 🤪
Ja tez bede sie palila po smierci 😁 😁 😁
Mucka Ty juz nie eksponuj swej figury i nie draznij.
Ja juz wysprzatałam tylko pranie Oli musze powiesic. Ola juz po obiedzie 😆i drzemce , a teraz pruboje sie dobrac do laptopa 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Moja Ala też już się wyspała i zjadła z całej miseczki zupki popiła herbatką i teraz leży we wózeczku i mnie obserwuje haha
Ja już też zrobiłam co dzisiaj miałam zrobić. Na obiadek mam paluszki rybne, ziemniaki i sałatkę z pomidorków- tak na szybko coś bo mam dzisiaj koleżanki na kawie tak jak pisałam i nie będę mieć czasu na gotowanie wymyślnych potraw hihi 😁

• Mamusia
Moja Ola znów sobie drzemie 🙂. Tak marudziła mi bo była głodna, a ja nie miałam pojęcia że marudzi z głodu 😞. Wreszcie dałam jej butlę, zjadła i zasnęła. A ja piję kawusię sobie 😜
O właśnie się obudziła moja pyza 🙂
A Was gdzie wywiałao???

• Mamusia
my bylismy na spacerze z koleznka; Pawelek w koncu sie przewraca z pleckow na brzuch i tez czasem z brzucha na plecy 😁 A dajecie dzieciom gluten? kaszke manna lub cos? Gratulacje dla Alusi 2 zabkow i dla Majeczki i Alusi (dobrze pamietam?) - pół roku! ale ten czas leci!

• Mamusia
Hej, dziś tak gorąco... Byliśmy dłuuugo na dworku i jeszcze pójdziemy potem. Kajtkowi się łydki opaliły i ma czerwone 😞 a mi tylko trochę jedno ramię i nos 😞 😞 😞 😞 muszę się opalić trochę bo blada jak córka młynarza jestem 🙂
Gratulacje dla Alusi za ząbki 🙂
Wszystkiego naj dla naszych półrocznych dziewczynek 🙂

• Mamusia
Iwonka, na pocieszenie - ja jestem bledsza niż Ty 😁 😁 może humor Ci to poprawi haha 🙂
Kajtuś to duży chłopczyk, taki wesolutki jest 🙂 A pokoik bardzo przytulny, na pewno będzie mu się tam dobrze spało 😁

Wiecie co?? Mam dość, Mały chce zasypiać przy piersi.... wymiękam, już nie mam sił. Nie wiem jak go oduczyć. RATUNKU!!!!! 😞
Aga, ja wprowadziłam kaszkę mannę i dodaję pół łyżki codziennie do deserku. Gorzej jak nie chce zjeść tego słoiczka, to nie zje i kaszki, bo z wodą nie lubi.

• Mamusia
Meldunek 🙂
Ninka ja nie pomogę bo nie mam za dużo wiedzy i doświadczenia co do dawania cyca 🙃
Ja daje Ali kasze manne jak gotuje Jej rosołek 🙂
Znajome już poszły a ja daje Ali soczek właśnie 😁 Mój M zaraz będzie z pracy 🙂
PS ja chodzę na solarium bo na słonko mam uczulenie 😞 Jak dłużej posiedzę na słońcu bez ruchu albo nawet pochodzę za długo to zaraz mam czerwoną wysypkę 😮 🤔 Ale już nie jestem córka młynarza bo ratuję się solarkiem troszkę 🙂

• Mamusia
Oj dziewczynki wszyskiego najlepszego!!!! 😘 jejku juz pół roczku 🤪
no ja wlasnie nie wiem co z tym glutenem czy podawac i jak 😮 ok ja uciekam bo mały właśnie zasnal byl tak padniety, że dziś szybciej kąpiel byla, a ja mam gary do pomycia no i ogrodek podlac musze i od dzis zaczynam biegac wiec pewnie juz dzis nie zajrze bo na zawal padne hehehe 😁

• Mamusia
My nie poszliśmy już na dwór bo Kajtek ma bardzo czerwone nogi no i jakoś tak w domku zeszło że zasnął przed 18 bawiąc się w łóżeczku, ale to jeszcze nie na noc, jak sam nie wstanie to go po 20 obudzę żeby jutro mi za rano nie wstał, bo on lubi tak o 5-6 wstawać a ja bym wolała później 🙂
Oj uwierz Nina że ja jestem tak blada że jak tak się nad morzem pokarzę to słońce zajdzie i będzie się wstydziło wyjść bo ja będę jaśniejszy blask dawać 🙂 A na solarium nie mam bardzo kiedy wyskoczyć 😞 No i miałam się wziąć za siebie i ćwiczyć i dupa z tego wyszła 😞 Nie mogę się zmotywować, tylko coś słodkiego mi się ciągle chce 😁 Dziś fajna pogoda, lubię takie ciepło. Jutro może jak mąż będzie spał po nocy to pojedziemy sobie z Kajtkiem gdzieś na łono natury poleniuchować i może się opalę trochę 🙂 Dobra idę coś zjeść bo mam głoda 😁 😁 😁