Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

foczka lubi wode 😁 😁
sie obrzarłam i mam wyrzuty sumienia... 😮 🤢
ide chyba sie shaftuje 😁 zamiast się odchudzać i wziąć a siebie to żre 😁... chce mi sie ryczec bo nie mam siły woli 😞
ale fajnie na dworze 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej. Nie nadrabiam bo nie mam czasu, M śpi a ja skręcam meblościankę, już dwie na 4 szafki gotowe, zaraz działam dalej 🙂 Zrobiłam sobie teraz chwilę na odsapnięcie 😁 Mam dziś kiepski dzień, Kajtek o 5 pobudka, a 5:30 był już facet z meblami, M nie zdążył i musiałam ja z nim wszystko w kartonach wnosić na 1 piętro i to przez piwnicę czyli jakby na 2 😞 Teraz ręce to mi więdną i plecy bolą i trochę nie wiem czemu brzuch nisko, ale to szczyt żeby z meblami przysłać tylko 1 osobę i to w dodatku gorsze chuchro niż ja, masakra 😞 Potem Kajtek mi przed 8 zasnął i co z tego, jak o 8:30 go budziłam bo na 9na szczepienie, M w ostatniej chwili przyjechał jak już zdążyłam wózek znieść na dwór. Kajtek nawet nie płakał, a miał w rączkę. Waży 9270g, mój mały aniołek 🙂 Teraz siedzi i jęczy w foteliku bo ja skręcam a on to by na ręce chciał, ale da rade, duży już facet, co rusz go czymś zajmę i jest ok. M przed 16 wstanie i na zakupy śmigamy, obiadu dziś nie robię bo na pizze mamy zamiar skoczyć przy okazji. Teraz wracam do pracy, a wieczorem was nadrobię i coś naskrobię jeszcze 🙂 Miłego dnia 🙂

• Mamusia
Meldunek 🙂
Narobię Wam ochoty i powiem co mam dzisiaj na obiadek 😁
A więc dzisiaj na obiad mam tak:
luzowane udko z indyka z farszem ( papryka, pieczarki, wino ryżowe, sos sojowy, sezam i zioła )do tego sos grzybowo śmietanowy z pieczarkami i też papryką w którym to udko się dusi 😁 😁 A do tego wszystkiego będą frytki albo ziemniaczki 😁 😁 😜 😎

• Mamusia
Denerwuje mnie ta numeracja stron 😠 😠
Świnia, w Anglii otwórz kawiarnię, a w Polsce, a dokładniej w moim mieście restaurację 🙂 Oczywiście dla DROBIU jedzonko za darmo 😎 😎 😎 😎
Mrówa, ja też skręcałam meble u nas w pokoju i baaaardzo mi się to podobało 😁 Ale się nadźwigałaś biedna 😞
Sylwia, gratuluję wygranej 😁 super 😁

meldunek popołudniowy 😁
wiec tak ja juz spakowana i zapalam do tesciów mój M ma tam zajechać...
wracam w sobotkie wieczorem i rozkazuje wam nie pisac duuuużo bo was za... tenteguje 😁
chyba że tam net bedzie odbierac bo laptopa iore ale niewiem czy net bedzie bo czasem niema czasem jest z przewagą na to pierwsze:d
Alusia moja śpi a ja śmigam wiec do zobaczyska 😁

• Mamusia
Hurra nie będzie Foki 🙂 Ale spokój będzie 😁 I sama inteligencja zostanie 🙂
Pigi, jak rośnie ząbek Ali?? krzywo czy prosto?? Bo Łukaszkowi rośnie krzywo. Jak dziąsło jest tak : | to jemu rośnie na nim tak : /
Ale czytałam, że niby się wyprostują. Oby, bo się zmartwiłam.
Czy ktoś zaopiekuje się moim niedobrym dzieckiem?? 😉 Bo już brak mi sił na niego 😁

• Mamusia
hej, mnie tez denerwuje numeracja stron 😠 Pawelek spi na balkjonie, dzis troche bardziej grzeczny, uff; Sylwia - gratulacje, a ktore zdjecie, te co nam wysyłałas? Kasia - ja to Cie podziwiam, że Ci się tak chce gotować, ale u Was chociaż chłodno, mi się w taki upał nie chce gotować, chociaż dziś zrobiłam placuszki z płatków owsianych z zurawina 🙂. Gosia - ja tez czasem mam dosc bycia w domu, dlatego wciąż znajduje sobie atrakcje 😎 😁. Ale u nas gorąco w domu, oszaleć można! A ja w lipcu chyba pojade z teściami w góry, szczególnie jak tu będą takie upały, chyba wytrzymam z tydzień - 2 😉

• Mamusia
Ale jestem zmęczona 😞 Paula ma 10 czerwca bal na koniec 6 klasy. Więc szukałyśmy sukienkę . Po długich poszukiwaniach i nie mających końca przymiarkach znalazła taką która jej pasuje 😮. A ja kupiłam sobie 2 pary szortów krótkich na te upały, i Olusi 4 pary skarpeteczek 🤪.
A teraz ide pobawić się z moją młodszą córką bo mnie zaczepia 🙂

• Mamusia
dzieki za gratulacje 😉 tak fotke wyslalam ta smieszna Dominika co mial taka złą minke hehe no i sobie popisalam ;/ moje dziecko po kapieli zasnelo ale juz sie wyspal hehe 🤪 a dzis nabil sobie pierwszego guza, turlal sie po podlodze i nie zdazylam go przed meblami zlapac ☺️ no i mialam cos jeszcze napisac hmmm... moze mi sie pozniej przypomni, zajrze pewnie jeszcze bo sama w domu jestem Pawel jeszcze w pracy bo komus na jutro zalezalo zeby zrobil jakies meble i walczy z nimi a ja biedna sama 😞 😉

• Mamusia
Sylwuś ja nie nadrabiałam Was od wczoraj i nie wiem o co chodzi 🤢. Gdzie wysłałaś fotke Dominika i co wygrałaś ???????????????
Moja Ola teraz właśnie bierze kąpiel 🤪, i pewnie za niedługo spac pójdzie 🤪
Kasia Pigi jak się czujesz po zabiegu ????????????