Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
a ja musze wam powiedzieć że strasznie się zawiodłam na jednej z was 😞 😞 😞
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/37/67070swinkalakamilka.jpg/][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/2595/67070swinkalakamilka.jpg[/IMG][/URL]
PIGI ROBI MI KONKURENCJE 😞 😞

Ha ha ha dopiero teraz znalazłam tą fotkę !!! Krowa to FOTOMONTAŻ !!! Mi jest nie dobrze w tym kolorze 😁 😁 ☺️ 🤪

• Mamusia
A Marta pytałaś co zrobiłam, że moje dziecko tak długo spało to odpowiem, że od godziny 11:00 rano do 17:00 była ciągle na dwórzu i nałykała się tego świeżego powietrza 🙂 Bo byłyśmy u koleżanki na ogródki a Ona ma domek w małej dzielnicy z daleka od wszystkiego nawet ruchliwych dróg 🙂
Miłego dnia 😘

• Mamusia
No wiec tak Domik zasnal a ja musze posprzatac bo w weekend nie sprzatalam i narazie dopoki nie zamkniemy gory nie musze za wiele sprzatac bo i tak ciagle sie kurzy no ale ... 😁 ide teraz pomyc gary i na obiad cos wymyslec hmmm moze jakas zapiekanke. A jak młody wstanie to musze jechac do pracy pozalatwiac jeszcze reszte spraw i kase za urlop odebrac 😁 wiec lece do kuchni

• Mamusia
Hej 🙂 nadrobiłam wszystko i ciekawe czy pamiętam 😉 Zdjęcia - Dominiś super nad wodą i w hamaku; Maja i Oli - podobni i śliczne dzieciaki 🙂, Maja i Oliwka - super, fajne zdjęcie ząbka 🙂, Gabi - w kostiumie szałowo i fajniutki basenik, też muszę kupic 🙂. Alusia z parówką - hehe, super 😁. Kaasia - o fajowo, ze Kaya już mówi takie ciągi sylab! Pawełek na razie głównie krzyczy, bo się nauczył 🙂 Wczoraj pierwszy raz zobaczyłam kawałek XFactor, ten Szpak, to jest facet?? gej czy taki styl 😉? zaraz Wam wrzucę parę fotek 🙂 Pawełek jest zafascynowany paskami (Maja chyba tez?) czapkę za troczki ściaga w minutę, paski od lezaczka, w samochodzie, na zabawkach 😁

Moja zasnęła 😁 sama w łóżeczku godzine w nm szalała płakała śmiała się wariowała wszystko na przemian 😁 🤪 ale zasnęła no zdjątka bombowe 😁 bardzo mi sie podobają wszystki 🙂 niom 😁

• Mamusia
Jestem. Dziś wieczorem wyjeżdżamy. Pakowanie prawie już skończone. Kajtek chwilowo w łóżeczku bałagani, a ja muszę pranie poskładać. "Nie wiem jak my się tam zabierzemy, tyle tego trzeba wziąć że masakra. Mam nadzieję że niczego nie zapomniałam spakować. Nadrobiłam was, wszystkie dzieciaczki są słodkie, a zdjęcia są fajniutkie i mi też się bardzo podobają 🙂 Sorki że tak ogólnie, ale muszę zmykać. Jeszcze zła jestem, bo M ma od dziś urlop a już do pracy pojechał, rano już mailował itp. także nie wiem jak się te wakacje udadzą, pewnie jak zwykle co godzinę będą do niego dzwonić 😞 A wtedy się wkur... Jeszcze muszę bikini kupić i japonki, bo jak na złość mi się rozwaliły. Jak bym już nie zajrzała to życzę wam wszystkim udanych 2 tyg, ładnej pogody i ślę całuski dla dzieciaczków i Kajtuś oczywiście też 🙂

gonia88811 napisał(a):
Hejka 😉
A dzis drugi dzień jak moja Ola nie chce nic jeść 😞 🙂Jak zasypia to uda mi sie troszkę ja nakarmic - podstępem. Tadek niejadek!!!
U nas taki upał że nie da sie wytrzymac na dworze. A w domu mamy w miarę chłodno 🤪
Idę Was nadrobić .

Gosia moja mała też nie chce jeść czasem mleka chłodnego sie napije....i tylko herbatke ciągle dużo dużo pije 🙂
eh masakra... ale najwidoczniej to gorąco działa tak na nasze maleństwa... 😁

• Mamusia
Wybaczcie że nie będę wymieniała każdego maluszka , Ola mi nie pozwala bo marudzi 😞.Wszystkie maluchy słodkie i sliczne , zmieniaja sie i rosna w oczach 😆
Mrówa wypoczywaj i zarzywaj kąpieli słonecznych i morskich 😁 😁 😁
Byłam za Adą, ale jestem szczęśliwa że Szpak - pederasta nie wygrał. Nie wiadomo czym on jest 🥴
Ugotowałam Oli zupkę i czekam aż zacznnie przysypiać bo chcę ją nakarmić.

• Mamusia
A ja nadrobiłam, ale nic nie napiszę, bo już zapomniałam co czytałam 😞 Jestem nieprzygotowana 😜
Pamiętam tylko zdjęcia - Maja i Oli są baaardzo podobni do siebie 😁 Szczęśliwe rodzeństwo 🙂 Dawno Mai nie widziałam, jak ona urosła 😁 słodziutka 😁
Pawełek w wannie na brzuchu - najlepsze 😁 On ma tak wyraźną urodę, że wydaje się, że w przyszłości będzie wyglądał prawie tak samo 🙂
Maja i Oliwka to dwie wariatki 🙂 Jak urosną i zaczną knuć i wymyślać jakieś niestworzone zabawy to Krowa znowu dostanie choroby wściekłych krów hahahah.
Ząbek Alicji pierwsza klasa 😁
Mrówa, udanego wypoczynku i upalnej pogody nad morzem 😁

A ja zjadłam garść krówek i myślę co by tu jeszcze wciągnąć 😁

• Mamusia
Moje dziecko nie mogło zasnąć, bidulka się męczyła 40 minut, płakała i płakała, we wózku nie dało rady, nawet przy cycku ciężko ale w końcu zasnęła... Ciekawe ile pośpi... Może to prze ten upał- u mnie w pokoju malej jest 28 stopni 🤪 Włączam wentylator ale niewiele to daje...

• Mamusia
U mnie dzisiaj ładna pogoda, ale nie wychodzimy- okna pootwierane mam- bo się źle czuję 🤨 Mam problemy z żołądkiem i mnie strasznie mdli o niego 😠 😞 Z tym też muszę zrobić porządek !! Z nerką już prawie zrobiłam, z zębami też już mam spokój, do okulisty się zapisałam bo chce soczewki tym bardziej teraz na lato a więc jeszcze o żołądek muszę zadbać żeby mi w końcu te pier***** wrzody nie popękały !! 😠

• Mamusia
No no tropikalne upały, nie musimy do gorących krajów się wybierać , tylko palm i przezroczystej wody w morzu brakuje 😁 😁 😁
U nas grzmi i sie zachmurzyło , ale obawiam się że ta burza przejdzie koło nas , bo chmury uciekają 😞 😞 😞 A przydałby sie deszcz.
Marta 28 stopni w domu ???????????? 😮 😮 😮 O matko wspułczuję , ja mam 23 🤪 🤪 🤪 i jest ok.
Mini a czemu tyle badan i tylu specjalistów masz odwiedzić ?????
Pigi Ty taka mloda świnka i taka juz zepsuta od środka jesteś. Wrzody jeszcze Cie męczą ?????
My byliśmy na spacerze ale ucieklismy do domu bo baliśmy się że burza nas złapie.
A ja znów z Paulą mam 🤪 🤢 🤢 🤢 Wczoraj poszła nad staw sie kąpać, gówniara jedna. Staram się jej nie zabraniać dużo bo wiem po sobie że jak mama zabroni to i tak sie coś wymyśli. Proszę ja aby zawsze byla ze mną szczera, ale ja mogę sobie gadac 😞. Ja już nie wiem co robic 😞 😞 😞 Juz nie smęcę 😉
Moja Ola wcina chrupy kukurydziane i wszystko wokoło niej i ona jest brudaśne w chrupkach 😁 😁 😁 😁.
Kasia czy Alusia je już parówki ?????????????????