Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej! Dziś wróciliśmy ok 2 w nocy. Ale nie miałam czasu wcześniej bo jutro do szpitala z Kajtkiem jedziemy na zabieg, nie wiem ile tam będziemy musieli zostać, ale mam nadzieję że nie długo. Męża od rana nie wm i tel nie odbiera a miał mi dokumentację Kajtka od lekarki odebrać bo zmieniliśmy lekarza i chciała przejrzeć, noi nie wiem co to jutro będzie bo to wszystko jest potrzebne. Jestem zła i zmęczona bo Kajtek od rana na nogach, a ja rozpakowywanie, pranie i pranie i pranie i pakowanie do szpitala. Kajtka mi rodzina rozpieściła i ciągle by na rękach chciał bo jak nie to wrzask 😞 Zajrzę jak wrócimy ze szpitala bo mam jeszcze trochę do zrobienia. A pogoda nam nie dopisała niestety, wiało i zimno było i czasem padało 😞 Pozdrawiam

• Mamusia
Jestem w szoku jak zobaczyłam jak Szymuś stoi 🤪 🤪 Dokładnie to samo co Czita miałam napisać - gdzie mojemu Łukaszowi do niego 😉 hahahah
Dominiś pięknie pełza, Sylwia jemu by się przydał dywan żeby miał miejsce hahahaha 😁 Mój tak samo robi, tylko wooolniej i teraz największą frajdę mu sprawia "pływanie" na sucho, czyli jak leży na brzuchu, to podnosi głowę i tułów i nogi, a ręce ma wzdłuż tułowia i się trzęsie, a tak to po staremu 😜 nic nowego się nie nauczył 😜
A w ogóle to chciałam zaznaczyć, że Szymek jest ze stycznia 🤪 🤪 🤪
Zdjęcia świetne, Diler, ja myślałam że to Twoja młodsza siostra - obecnie, bo Cię nie poznałam i tak młodo wyglądasz!! Czita, jaki brzuch miałaś 🤪 🤪 🤪 ja to jako nastolatka takiego nawet nie miałam 🤪 🤪 🙃 🙃
Mini, jakie szczyle z Was hahahahhahaha 😁 Widać po Tobie, że młodziutka byłaś. Ale teraz lepiej wyglądasz, także czym tu się martwić 😁
Cycolina wyglądała podobnnie 😁 a jaka odwalona na imprezę szła hahahaha 😁 a kolor naturalny ma rzeczywiście piękny 🤪 🤪taki niespotykany.
Chyba wszystkie skomentowałam, jak nie to wybaczcie 😞
Potem wstawię moje fotki, jak byłam młoda i piękna 😜 ja akurat nie należę do Waszej grupy "kobieta jest jak wino" 😉

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Mało napisałyście tylko Nina poszalała, ale chociaż było co czytać 😁
U mnie brzydka podoba, ale coś jakby się wypogadzało to może się wybierzemy na plaże jak planowaliśmy. Jest molo to spacerek akurat 😁
U nas noc ładna, ale ja usnąć nie mogłam bo mój M jak nigdy chrapał w niebogłosy !!! Aż dostał kilka razy z łokcia i kopa hahaha 😁 😁
Dzisiaj wstałam do Ali rano bo zaczęła gadać, wchodzę do salonu a Ona leży w drugą stronę haha- nogi na poduszce miała haha, nie wiem co Ona robiła w tym łóżeczku 🤪 🙃
Ha ha ha Nina Gosia tez skomentowała zdjęcie to co szłam na imprezę haha no, ale ja tylko tak chodzę ubrana na imprezy oczywiście hahaha 😁 😁

• Mamusia
hej je teraz tylko na chwile bo udalo mi sie nadrobic 🙂 ale Szymek sliny normalnie jestem w szoku 🤪 no i nie pamietam wiele hehe Nina ja mialam w tym pokoju dywan dla Dominika tylko teraz kiedy znowu remonty ruszyly sciagnelismy bo za duzo kurzu na nim sie zbieralo 😉 ok lece do mojego marudy bo spac powinien isc i musze obiad dokonczyc 😜

Ale wy niektóre jesteście dziwne !!!!
Po pierwsze - piszecie że Marta c robi to jej sprawa, jej życie, jej dziecko itd a mimo to krytykujecie ją jak nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taką afere zrobiłyście że masakra, żałosne, a niby Was to nie obchodzi.
Po drugie - My na naszym forum (kaliskim) piszemy różne pierdoły, spotykamy się na spacerach, rozmawiamy i tez byłyśmy kilka razy na impresce. To tez Was nie powinno interesować ale jak już się wtrąciłyście, to wam wytłumaczę bo chyba nie rozumiecie. My na zadnej z tych impres sie nie upiłyśmy, tylko piwkowałyśmy, a Marta góra 2 piwa wypiła. Nie powinnam was tego tłumaczyć bo nie ma się z czego tłumaczyc, ale zal mi was jak tak oskarżacie Marte!!! To co ona Wam pisze to poprostu che z wami się dzielić, m.in. postępami Gabrysi ale i swoimi przeżyciami. U nas na forum piszemy takie trochę rzeczy wyrwane z kontekstu bo wiemy o co nam chodzi, a takie czytanie co nieco o nas wcale nie obrazują tego jakie my jestesmy i co robimy. My widzimy się, spotykami a forum jest naszym dopełnieniem, więc jakby wszystkiego tam nie piszemy i niektóre informacje ktore można przeczytać to moga być trochę zniekształcone, nie sa nieprawdą ale trzeba byc w temacie zeby zrozumieć.
Pewnie zaraz na mnie najedziecie, ale poprostu chciałam też wyrazić swoje zdanie na wasze niesprawiedliwe oskarżenia i uwagi w stronę Marty 🙂

• Mamusia
Meldunek 😁 😁
Byliśmy w centrum po pampersy i maż kupił mi nowy TELEFON !!!!! 😁 😁 Taki jaki chciałam 😁 Tylko, że czarny a chciałam różowy, ale nie było akurat 🤨
Mi też się wydaję, że temat już jest zamknięty od chyba tygodnia 🙂 A więc takie komentarze są bezsensowne. Sprawa była między Grudnióweczkami2010 a Martuśką a nie między Grudnióweczkami2010 a Kaliszem a więc nie wiem po co to wtrącanie się w nie swój wątek i zwracanie uwagi tym bardziej na zamknięty już temat. My nie wypowiadałyśmy się i nie obrażałyśmy nikogo kogo nie znamy i z kim nawet słowa nie zamieniłyśmy a z Martą wszystko sobie wyjaśniłyśmy. Jeśli Martuśka ma do Nas jeszcze jakiś żal to Ona powinna Nam to powiedzieć 🙂 Poza tym My same byśmy chciały się widywać z Laskami ze swojego wątku, ale nie mamy tyle szczęścia bo każda z Nas mieszka gdzie indziej, niektóre ta jak ja nawet poza granicami Polski.
Zaraz dam Wam fotkę mojego nowego mobile 😁 😁

• Mamusia
akinorewka napisał(a):
Ale wy niektóre jesteście dziwne !!!!
Po pierwsze - piszecie że Marta c robi to jej sprawa, jej życie, jej dziecko itd a mimo to krytykujecie ją jak nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taką afere zrobiłyście że masakra, żałosne, a niby Was to nie obchodzi.
Po drugie - My na naszym forum (kaliskim) piszemy różne pierdoły, spotykamy się na spacerach, rozmawiamy i tez byłyśmy kilka razy na impresce. To tez Was nie powinno interesować ale jak już się wtrąciłyście, to wam wytłumaczę bo chyba nie rozumiecie. My na zadnej z tych impres sie nie upiłyśmy, tylko piwkowałyśmy, a Marta góra 2 piwa wypiła. Nie powinnam was tego tłumaczyć bo nie ma się z czego tłumaczyc, ale zal mi was jak tak oskarżacie Marte!!! To co ona Wam pisze to poprostu che z wami się dzielić, m.in. postępami Gabrysi ale i swoimi przeżyciami. U nas na forum piszemy takie trochę rzeczy wyrwane z kontekstu bo wiemy o co nam chodzi, a takie czytanie co nieco o nas wcale nie obrazują tego jakie my jestesmy i co robimy. My widzimy się, spotykami a forum jest naszym dopełnieniem, więc jakby wszystkiego tam nie piszemy i niektóre informacje ktore można przeczytać to moga być trochę zniekształcone, nie sa nieprawdą ale trzeba byc w temacie zeby zrozumieć.
Pewnie zaraz na mnie najedziecie, ale poprostu chciałam też wyrazić swoje zdanie na wasze niesprawiedliwe oskarżenia i uwagi w stronę Marty 🙂

TEMAT JUŻ DAWNO ZAMKNIĘTY WIĘC DO WIDZENIA!!!!!!!

Jest to forum publiczne, mam prawo do włanego zdania i do wypowiadania sie na tym wątku i też właśnie dlatego się wypowiedzialam 🙂 poza tym też jestem z grudnióweczek 2010.
Jeśli temat zamknięty to ok, czulam poprostu taką potrzebę wyrażenia swojej opinii i uświadomienia Wam choć w minimalnym stopniu jak to jest z nami. Pozdrawiam i znikam stąd 🙂

• Mamusia
jesteście dorosłymi kobietami a najeżdzacie na ludzi jak małę dziewczynki...typu "co tutaj ta Pani się wypowiada, dowidzenia"! trochę luzu...każdy może tutaj pisać, jak i na innym forum ! rozpętałyście niemiłą atmosferę na własnym forum, jak i forum Kalisza (poprzez wtrącenie się Admina).
Życzę Wam tak wspaniałych spotkań i imprez jakie My mamy, a najważniejsze żebyście nie musiały wzdychać do plakatów i aktorów na nich ( tylko do własnych mężczyzn), którzy zajmą sie dziećmi w któryś wieczór, abyście Wy mogły gdzieś wyjść i przestać zazdrościć innym 😎