Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej 🙂 boziu forum umiera 😲 😮 Nina niedawno chyba mialas podobny kolor co?? JA szykuje sie powoli bo na 18 do kosciola idziemy na msze za Pawla babcie. Łukaszek jaki fajny chłopak, szkoda,ze nie mam corki 🤪 ale nic straconego hehe młodsza moze byc no nie?? Ok zajrze moze wieczorem 😘

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry , a raczej dobry wieczór 😉
U mnie też bardzo cieplutko jest, piękna pogoda.
Ola ma dość długie włoski , ma grzywkę i baki długie hahahahahaha.
Kuro Ty ładna ptaszyna jestes i w każdym kolorze Ci do twarzy 🤪A Łukasz jaki jest duży 😮 i jakie ma nóżki długie. Fajny chłopczyk 😆
Kasiu ale Ci dobrze, ach jak ja bym chciała na Majorke mmmmmmm, tylko pomarzyć mogę 😞 Nie na moją kieszeń takie wyjazdy 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 Ciekawa jestem już fotek 😁 😁 😁
Jak tam Mini ??? Ciekawa jestem.
Sylwia zgadzam się z Tobą , forum umiera 😞 😞 😞 😞 😞 Choć może jesienią i zima się ruszy coś tu znowu . Więcej czasu w domu sie bedzie spędzało.
Jutro Tomek raniutko do przychodni jedzie aby Paulinkę do dermatologa zapisać. Dziewczyny ale się denerwuję. Boję się aby to coś nie bbyło rakowe 😞 😞 😞 😞 Boże boję się nawet myśleć o tym. Jak będę coś wiedziała to Was poinformuję.
No to dobranoc kochane mamusie 😉 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Tak jak Czita mówi - będzie jesień i zima, to forum się ruszy 🙂 ja na przykład jak nie zaglądam, to tylko i wyłącznie z braku czasu, a nie dlatego że mi się nie chce 🙂 Sylwia, dla mojego synka dziewczynka to nawet wskazane, żeby była młodsza 😁
Gosiu, nawet o tym nie myśl!! Chociaż matce różne rzeczy, nawet te najgorsze przychodzą do głowy. Głowa do góry 😁
Pigi pewnie już się szykuje na wakacje 😁
A Mini pewnie neta nie ma w nowej oborze.
A ktoś wie co z Mrówką?? Pewnie też się przeprowadza. mam nadzieję, że nas nie opuściła.

• Mamusia
Hej dziewczyny 😉
Byłam z Paulą u dermatologa i powiedziała że to jest naczyniak i nie ma powodów do zmartwień. Ufffff ulżyło mi. Muszę zapisać Paulę do dermatologa dziecięcego w szpitalu aby on to zobaczył i zdecydował co dalej:wyciąć, zamrozić czy laserowo.
Uciekam bo do pracy się szykuję .
Miłego dnia paaaa 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Gosia, ciesze sie , ze z Paulinka wszystko ok 🤪 🙂

alez piekna pogoda 🤪 🤪 🤪
kolejne pranie wywieszone, a czeka mnie jeszcze stara sterda prasowania 🥴 kiedy ja to zrobie 😮
Kaya zalapala o co chodzi w raczkowaniu do przodu ( przez jakis czas poruszala sie do tylu) i co chwile bije sobie brawo 🤪 🤪 🤪
jaka ona jest smieszna teraz 😘 😘 😘
zaczepia ludzi w sklepach, macha do nich, gada po swojemu.... 😁 😁 😁
wczoraj bylismy na wazeniu 8.140, czyli ok, w sam raz 🙂

• Mamusia
hej 🙂 troche was zaniedbuje, ale zaczynam powoli przygotowania do sobotniej imprezki urodzinowej Pawla 😉 no to dobrze, że z Paula wszystko wporzadku 😁 Kafinka gratulacje nareszcie u siebie 🙂 czekam z niecierpliwoscia na fotki 😁 no a Kaya mała artystka hehe Dominik tez zawsze zaczepia ludzi i woła do nich uuuu albo oooo, kiedys wolal ejjj hehe az sie wszyscy smieja 🙂 przy popychaczu zaczal mi chodzic chociaz nie wiem kiedy bo akurat go na tym przylapalam przedwczoraj a zapierdzielal 😮 🤪 no takze pewnie niebawem ruszy... sam juz stoi coraz czesciej i powoli łapie o co chodzi 😉 a gdzie nasza Pigi i Kura? Lece 😘

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
U nas leci wszystko dobrze 😁
Dzisiaj znów zakupy i cały dzień na dworze bo był upał !! 🙂 DO tego 4 prania, sprzątanie, obiad i zabawa z Alusią już na prasowanie nie miałam czasu 🤨
Ninka straszne jest to co dzieje się dzieciom i z jakimi nieszczęściami się rodzą.
Łukaszek to bardzo dużo chłopak 🙂 A Tobie fajnie w tym kolorze 😉
Kafi gratulacje, że jesteście już na swoim, Kai gratuluje raczkowania a Dominikowi coraz dłuższego stania bez pomocy 😉
Moja Ala ma rekordowe wychodzenie zębów haha już ma 6 w 3 dni wyszły Jej 3 zęby haha 😁
Przygotowania na Majorkę zakończone bo wszystko jest kupione tylko teraz pakowanie 😉
😘 😘 😘

• Mamusia
hej 🙂 ja znowu wpadam sie przywitac i poczytac co u was 🙂 No Kasiu fajnie masz z ta Majorka tylko pozazdroscic... 🤪 Nina to straszne co spotyka dzieci!!! A ja czekam na okres juz 3 dzien i narazie nic 🤔 ale Pawel sie smieje mowi ze w ciazy nie jestem bo za dobrze wygladam 😉 kurcze ale zaczynam sie zastanawiac, chociaz chyba to stres i przez to sie spoznia... a jak nie no to fajnie hehe 😉 jutro jedziemy do miasta jeszcze po ostatnie zakupy przed impreza wiec jak sie nic nie zmieni to kupie test ale zrobie go w niedziele dopiero najwyzej Pawel bedzie mial dodatkowy prezent urodzinowy hehe lece robic sniadanko 😘

• Mamusia
bry 🙂

Sylwia, a to by byla niespodzianka 😁
Kasia - po co Ci Majorka, przeciez teraz jest taka piekna pogoda u nas 😉 😜 😜 😜 😜
Nina - pomimo, ze kolorek inny niz na opakowaniu, to i tak ladnie (ladnej wszystko pasuje 🙂)
Aga, wyprowadzilas sie i tak mozesz zyc bez neta? 😮 😮 😮 jakos nie moge uwierzyc, pewnie juz cos kombinujesz, zeby sie podlaczyc 🤪
mala ma drzemke, a ja ide sobie kawke zrobic.
te dziasla dopiero zaczynaja mi doskwierac. caly czas mam w ustach jak w kociej kuwecie i tak zle sie je..... i pobolewa troche... 😠

• Mamusia
Kasiu, długo będziesz miała w ustach zapach kuwety?? 😉 🤪 🙃 🙃
Sylwia, oczywiście czekamy na wynik testu 😁 Ale by mąż miał prezent 😁
My byliśmy w szpitalu i mamy skierowanie na 6 października na kilka dni... nie wiem nawet ile... mówili coś o 4-5 dni... Mały ma jakieś kępki żółte ( rzadka choroba) i ma teraz 5 na główce, 1 na policzku, 1 na plecach. I musi go też obejrzeć okulista, bo ta choroba też działa na oczy. W każdym razie się jej nie leczy, nawet jakby wszystkie wycięli, bo mogą wyjść kolejne. Mogą się wchłonąć, ale mogą też wyskakiwać... może minąć za jakiś czas, a może też mieć do końca życia.
A do szpitala idziemy, żeby mu wycięli to z pleców i dali do badania. A potem będą obserwować jak się goi. Na szczęście będę mogła z nim być za 30zł za dobę (z wyżywieniem), a gdybym nie była karmiąca, to nawet za opłatą bym nie mogła być. Maskara jakaś. paranoja jakaś....

• Mamusia
BRYYYYY 🤪 🤪 🤪
Nina tak bardzo Ci wspułczuję, wiem jak bardzo się boisz o Łukaszka , ale ja jestem pewna że wszystko sie dobrze skończy. A Łukaszek będzie zdrowiutki 😘 😘 😘
Kaffi czekam na foto z nowej chawiry 😁 😁 😁 Gratuluje że wreszcie na swoim 😉
Sylwia czy mogę się wkręcić na imprezę do Was ??????? Hahahaha. No to Dominiś będzie może pierwszym grudniowym malcem który sam będzie chodził 🤪
Kasiu a Kayka to mała zaczepialska jest hahahaha, i wreszcie wszędzie Ci wejdzie 😁 😁 😁
Pigi udanego wypoczynku , tylko się nie spal na słońcu 😉 😘 😘 😘
Ola też juz chodzi za rączki i jaka jest wtedy szczęśliwa hahahahaha, spodobało się jej chodzenie 😁 😁 😁 😁
A Paulę zapisałam na wizytę do specjalisty na listopad, oceni co zrobić z tym naczyniakiem.
No to tyle.
Ja pracuję cały weekend 😞 ale tylko jeden w pazdzierniku - więc przeżyję 😆
miłego weekendu 😆 😉pa 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej hej 🙂Ninka współczuje 😞 wiem, co czujesz mój Oli ma takiego wodniaczka koło jądra i to się kwalifikuje do wycięcia, ale u nas nie ma dobrego lekarza, który by to zrobił dobrze. Czekamy na wizytę u jednego specjalisty i zobaczymy, co nam powie. Będę się modlić i trzymać mocno kciuki za Łukaszka żeby wszystko skończyło się dobrze. Ja pomału sprzątam moją chawire, ale jeszcze dużo mi zostało. Sylwia to czekamy na wieści w wiadomej sprawie 😁 🙃 😘 😘 😘

• Mamusia
hej hej 🙂 u mnie narazie nic sie nie zmieniło 😁 Nina kurcze tez bede trzymac kciuki oby wszystko bylo ok!!!! Musi być dobrze!!! A Mini nadal sie nie odzywa... a teraz nawet Kasia rzadziej zaglada. LEce do garów moze cos zrobie dopoki młody podsypia jeszcze, a pozniej moja mama go do wieczora do siebie bierze wiec dam rade
😉

• Mamusia
Hej Mamuśki 😁 😘
U nas znów ładna pogoda 🙂
Ala znów stoi i chce przyjść do mnie od kanapy a to znaczy, że musi się Jej puścić 🤔
Sylwia wiem, że chcecie Dzidzie to żeby nie było tego @ 😉 😁
Ninka i Gosia nie martwcie się na pewno dzieciaki będą zdrowe 😉 😘
My tylko jeszcze pakowanie bo kupione jest już wszystko 🙂 No tylko herbatkę Ali jeszcze 🙂
Ostatnio oglądam program z kuchnią włoską i chyba z chińskiej przejdę na włoską mniam mniam 😁 Chyba dzisiaj już coś ugotuje 😁

• Mamusia
Kurcze Kasiu to wrzuc nam pozniej jakis sprawdzony przepis bo ja chyba moglabym sie zakochac we włoskiej kuchni 😜 a co do dzidzi u nas to jak sie troche boje, bo prawda planowalismy ale dopiero tak za miesiac lub dwa zaczac sie starac a teraz nawet o tym nie myslelismy tzn napewno bedziemy sie bardzo cieszyc ale narazie jeszcze nie mysle o tym, ze moge byc w ciazy 😉