Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
😉 hejka
Nina witajcie, oczywiscie pierwsza wersja choroby dopadla Łukasza ina pewno dobrze sie skonczy.
Sylwia trzymam kciuki za Dominika tzn za jego oczka 😉
nie moge wiecej napisac bo Ole mam na kolanach i musze zaraz ja kapac 😉
pewnie juz nie zajrze 😞
dobranoc 😉 😘

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no Mini chyba nic powaznego co?? Kura witaj na pokladzie 😁 napewno bedzie dobrze!!!! Ja zaczynam powoli rozgladac sie za zabawkami na świeta na allegro bo chcialabym jescze moze w tym miesiacu kupic bo pozniej to ceny juz w gore ida i sie czasem nie oplaca. Dominik jeszcze rozrabia, ale niedlugo tez bede go kapala. Gosiu Ola ma juz tyle zebow?? Zobaczylam wlasnie na suwaczku hehe to tylko moj lujek ma dwa 😁 no ale u gory cos sie szykuje

• Mamusia
Hejka 🙂

No to tak 🙂 Nina, super, że jesteście już w domku! 🙂
Mini, gratuluję pieska 🙂 A w tej pracy co konkretnie byś robiła? To sklep, tak? Jeśli warunki dobre to kurcze- dobrze by było nie przepuścić takiej okazji 🙂
Kasiak, moja też lubi ogóry kiszone heheh
Sylwia, Dominiś silny chłopak! Zdecydowanie jako pierwszy z grudniowych dzieciaczków zacznie sam chodzić 🙂
Czitos, nasza kochana, że masz czas do nas zaglądać... Jesteś niesamowita 🙂 Praca, dom, spacery...gotowanie sprzątanie etc- pozazdrościć takiej organizacji 🙂
Pigi, cieszę się, że wakacje udane!! Zdjęcie oczywiście boskie 🙂 Mnie nie kręcą co prawda ciepłe kraje bo byłam tylko w Hiszpani ale zdecydowanie wolę nasze polskie wybrzeże 🙂 Ach...

Jak o kimś zapomniałam to z góry sorryy 🙃 Moja malutka już śpi od 19:15 także mam czas dla siebie bo Rafi do 22 w pracy 🙂 Mam prasowanie ale pewnie tego nie zrobię dzisiaj bo mam lenia po weekendzie hehe. W sobotę byłam na panieńskim mojej Przyjaciółki także masakra 😁 😁 W niedzielę 2 latka Chrześniaka Rafała także kolejna impra 😜 W sumie było nas 10 dorosłych , 5 biegających i szalejących dzieci (2-4 lata) moja Gabi i jeszcze jedna malutka Amelka pół roczku także było głośno huczno i bardzo wesoło hehe. No ale ja bym nie ogarnęła takiej gromadki 🤪 Teraz w sobotę weselicho i zaś poprawiny. I moja prośba- mam trzy sukienki do wyboru i nie wiem na jaki kolor się zdecydować : szary (popiel, srebrny - coś w tym stylu), pomarańcz (taki drogówkowy haha) i granatowy. Nie wiem w jakim będzie mi do twarzy. Może uda się mi zrobić fotki sukienek to ocenicie 🙂 Ale to jutro 😉

• Mamusia
Hej 🙂
Nadrobiłam wszystko,a le notatek nie robiłam i oczywiście połowę zapomniałam ☺️ ☺️ wybaczyć proszę mi 😉
Kaffi, dobrze że się wam nic nie stało 😞 ale się musieliście najeść strachu... A tak w ogóle to byś wstawiła zdjęcia swojej willi, albo wideo tak jak Mini, tylko nie BOKIEM hahahha 😁
karmisz dalej Maję piersią??
Dominiś od dziecka silny jest 🙂 więc zaraz, lada moment będziesz za nim biegać 😁 Oby się obyło bez zabiegu na oczka 😘 😘
Pigi, ale Ty jesteś zgrabna 🤪 🤪 całkiem jak nie świnia 🤪 🙃 🙃 😁
A zdjęcia świetne, aż mi się miło zrobiło i ciepło, gdy za oknem ciemno i deszcz. Spędziliście świetnie czas, uciekliście się od deszczowej Anglii, na pewno jeszcze żyjecie wakacjami 😁 A jak urodzinki spędziłaś?? 🙂
Mini, to sobie zrobiłaś z psem hahaha 😁 Masz TROJE dzieci (byk, Maja i Oliwka) i psa 😉 Matka Polka ahhahaha 😁
jak będzie na dworzu to przynajmniej sierści w domu unikniesz, bo to jest coś strasznego, jak ktoś lubi porządek... Sierść jest wszędzie 🤪 🤪 😠 😠
Kaya podrośnie to zacznie wsiadać na Daisy 😁 hahaha
Straciłam wenę, muszę się szykować do szpitala by odebrać kartę informacyjną.
Buziaki laski 😁 😘 😘

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
A urodziny jak spędziłam ? Mąż zabrał mnie do restauracji na pycha drinka i jedzonko 🙂 Nie było prezentów ani nic takiego, ale wiadoma sprawa czemu 🙂
Wczoraj napisał do mnie facet, że już w czwartek mogę przyjść pierwszy raz do pracy i nie mogę !! 😠 Mariusz wtedy idzie na rano do pracy i nie ma go cały dzień !! 😠 Nie wiem czy się ugadam z człowiekiem na inny dzień bo oni są strasznie zapracowani i ciężko znaleźć im czas na to aby siedzieć w domu bo wiadomo ja kluczy nie mam 🥴 On napisał, że jakoś się dogadamy, ale zobaczymy jak to będzie.
Dzieciaczki są bardzo silne 🙂 Moja Ala jest silna, ale dużo Jej brakuje jeszcze do samodzielnego stania o chodzeniu nie wspominam haha 🙂

• Mamusia
hej 🙂 no wlasnie foczka Ala pewnie juz śmiga bo przeciez Ola to juz jakis czas temu pisala 😁 a ja jestem wsciekla- okulistki do ktorej chodzilam nie ma napewno do konca pazdziernika moge isc do innej ale tamta miala robic sonde malemu a ta napewno nie zrobi, nie wiadomo czy w listopadzie bedzie tamta moje.Kurcze no i albo teraz przepisze sie do grudziadza albo bede mojej po bydgoszczy szulaka 🤢

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Kafi STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Ja miałam 6.10 😁
No i Mrówka miała 5.10 także dla Niej też STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘
Ala jest piękną Dziewczynką !!!!!!!!!!!!!!! 😘 😘 😘 😘

😘 😘 😘
no to Mrówka Wszystkiego NAJ NAJ 😘
odezwij się 🙂