Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No to wszystkiego najlepszego dla Was dziewczyny spóznione ale szczere życzenia!!! 😘

Pokoj Oliwiera śliczny no a kuchnia i salno widac, że piekne!!! No i Maja jaka już panienka śliczniutka!!! 🤪 Kurcze nie mam pomyslu na prezent dla tesciowej bo w sobote na imieniny idziemy do niej ;/

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wszystkiego Najlepszego Dziewczęta 😁 buziaaaaki 😘 😘
Kaffi, dzięki za fotki 🙂 domek ładnie się zapowiada 🙂 a Maja wygląda jak aniołek 😁
Krowa, nikt nie jest głupszy od Ciebie 🙂 a Oliwka co ma na skórze??
ja dostałam wypis i w rozpoznaniu są te kępki żółte i hypertrójglicerydemia. w internecie jest na ten temat sporo, ale u dzieci coś nie mogę znaleźć.; Może to przez to Łukaszek jest takim grubaskiem 🤨
Jutro idę do pediatry, to się dowiem, co dalej. Norma trójglicerydów jest do 100, a mały ma 253.

• Mamusia
No u Was teraz Maja to ewidentnie tatuś, a Oliwka mamusia. Ale wiadomo, czasem to się zmienia 😁
U nas to nikt nie mówi, że mały do mnie podobny 😉
Prysznicowanna super 😁 we dwie się tam mieszczą 😁 ile jest zabawy przy wspólnej kąpieli 🙂 nie ma to jak kochające się rodzeństwo 😁

• Mamusia
Kasiu powiem Ci, że nie pytałam nawet dentystki co mam w zakresie darmowego leczenia. Ja miałam kanałowe z robienie sztucznego wypełnienia zęba i to było za darmo, ale czy coś innego to nie wiem. Muszę się dopytać bo chciałam wybielić zęby i nie wiem czy to będzie za darmo. Wydaje mi się, że zabiegi czystko tylko kosmetyczne będą płatne. A interesuje Cię coś konkretnego? Bo mnie właśnie to wybielanie a mam wizytę w grudniu a raczej muszę się umówić na grudzień bo mija pół roku.
Dzieciaki fajne i takie uśmiechnięte 🙂 😘

• Mamusia
Cześć kochane 🙂

Ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać i lecę do Carrefoura na inwenturę na tekstylia od 22 do 6 także masakra ale dam radę. Kasa nam potrzebna jak woda więc cóż zrobić... 🤔 Ostatnio nie było tak źle więc mam nadzieję, że i tym razem szybko zleci 🙂

Aha, w imieniu Gabi dziękuję za życzenia 🙂 Teraz już czekamy na roczek hehe 😉
Pigi, Kafi i Mrówa- Sto Lat oczywiście 😁 🙂 🙂

Miłego wieczorku kochane 🙂

• Mamusia
hej 🙂 a Dominik dzis od mojej siostry dostał kominiarke hehe ale jak mu sie podoba w niej hehe moze uda mi sie jutro jakies foto zrobic to wam wrzuce 😁 Dzis juz sam 3 kroki robił 🤪 A Łukaszek to naprawde mężczyzna Nina 🤪 ale podoba mi sie hehe No i Mini Twoje laski jakie fajniutkie i fajnie że razem moga sie kapac 😁 A dziewczyny w Angli to maja dobrze za darmo tyle rzeczy, ze szok a u nas drogo wszystko a dentysci to juz masakra jakas... Marta powodzenia 🙂 Lece do mojego meza kawalek meczu obejrze z nim 😜

• Mamusia
juz trzecia? 😮
Mini, siostrzyczki osobno wydaja sie takie podobne do siebie, a gdy sa razem, to juz duzo mniej 😁
Oliwka taka opalona, czy ma ciemniejsza cere?
Dominik, skoro juz zrobil sam pare krokow, to lada dzien na 100% bedzie sam chodzil, brawo 🤪
Kaya od jakiegos czasu nie chce juz na nocniku robic 😠 siadzie na 2 minuty i ucieka, czyms innym zajeta 🤨

• Mamusia
kaya robila na nocnik tylko siku, ale juz w sumie regularnie, ale....... do czasu jak poznala co to raczkowanie 😁 teraz nie ma mowy, zeby ja zatrzymac na nocniku 🙃 no coz..... chyba bede musiala jeszcze poczekac 🤔
fajna jest taka karnacja "oliwkowa" . Kaya tez ma ciemniejsza i tez po tatusiu. 🙂

• Mamusia
Hej 🙂
Właśnie miałam was pytać, co sądzicie o sadzaniu na nocnik i czy to daje efekty, że sadzając dziecko szybciej wyrasta z pieluch?? Bo tak się zastanawiam, czy małego sadzać - czy to ma sens, a nie że będę go sadzać, a nic to nie daje.
Oliwka ma ciemniejszą karnację dzięki swojemu imieniu hahahahah 😁 Nie ma to jak być bystrym 🤪 🤪 🙃 🙃
Oby moje dziecko nie było takie blade jak ja 😉

• Mamusia
hej ja na chwile bo zaraz pewnie przyjada mi wstawiac okno do ostatniego pokoju 🙂 Dominik od miwsiaca robi na nocnik zwlaszcza kupke siku tylko czasem ale w pampersa czasem tez zrobi jak nie mam czasu go posadzic chociaz pewnie na palcach bym policzyla ile bylo kupek w pieluche od keidy siada na nocnik 😉 co do pampersow to tez czasem we dwojke mu zakladmy a przy tym ile meki jest masakra.... Mini dobrego masz braciszka 🙂 lece bo musze pietruszke pokroic i zamrozic i cos na obiad wymyslec 😘

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Kasia jaki kolor kładziesz ??
U mnie z przebieraniem pieluchy jest identycznie- krzyk, wyrywanie się, wstawanie itp. do tego Ala bardzo nie lubi się ubierać i mam to samo co przy pieluszce 🤔
Ala nocnik na razie traktuje jako kapelusz haha Jak Ją sadzam to prędzej wstaje niż zostanie posadzona a więc nie zmuszam Jej do niczego poczekam jeszcze 🙂
Ja dzisiaj nie idę jednak do pracy, ale to i lepiej haha bo pogoda tak paskudna, że aż źle się czuję 🤨
Poza tym Ala wstała po 5:00 rano i płakała i musiałam stać przy Jej łóżeczku i Ją głaskać żeby się uspokoiła 🤨